יש לי אפשרות לצרף חבילה על מכולה מסין וחשבתי על רמקולים - Sonus Faber Venere 2.5
הם מיוצרים בסין ולא בהכרח ניתן להזמין משם.
מכירים אתרים סינים, באנגלית כמובן, שיכולים לקדם אותי לקבלת הצעת מחיר?
רמקולים מסין
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
לא מצאתי אפשרות ליבא VENERE ישירות מסין. מחירם בעולם עומד על כ 2500 דולר. לאחר מיסוי המחיר דומה למחירם בארץ.
על פי הביקורות הם דורשים BREAK IN ממושך המרסן את הטוויטר הצורם שלהם. מהאזנה להם התרשמתי שהם מאוד BRIGHT מדגישים את הצלילים הבינוניים- גבוהים וחסרים בבאס. זה ממש לא גוון הצליל שהכרתי מהסדרות הגבוהות של סונוס פאבר. אינני יודע אם הרמקולים להם האזנתי עברו BREAK IN
על פי הביקורות הם דורשים BREAK IN ממושך המרסן את הטוויטר הצורם שלהם. מהאזנה להם התרשמתי שהם מאוד BRIGHT מדגישים את הצלילים הבינוניים- גבוהים וחסרים בבאס. זה ממש לא גוון הצליל שהכרתי מהסדרות הגבוהות של סונוס פאבר. אינני יודע אם הרמקולים להם האזנתי עברו BREAK IN
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
-
zivw
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 685
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
אני לפני השמעה ורק בודק את האפשרויות לקבל מוצר במחיר הוגן.
בכל מקרה קראתי, שוב מתכוונן כמובן לשמוע, שהדגם 1.5 עם אופי של מוניטור וה 2.5 יותר מתונים ומעבירים חוויה מבלי לעייף את האוזן.
אני עם Hegel 70 ולפי מה שהבנתי יש להם חותם צליל חם יחסית. שווה אולי לבדוק גם את ה 1.5 .?
קיצר אני פותח שישרור חתימת צליל בפורם המתאים.
תודה
בכל מקרה קראתי, שוב מתכוונן כמובן לשמוע, שהדגם 1.5 עם אופי של מוניטור וה 2.5 יותר מתונים ומעבירים חוויה מבלי לעייף את האוזן.
אני עם Hegel 70 ולפי מה שהבנתי יש להם חותם צליל חם יחסית. שווה אולי לבדוק גם את ה 1.5 .?
קיצר אני פותח שישרור חתימת צליל בפורם המתאים.
תודה