התייעצות לגבי צפיית סרטי תלת מימד(MKV) בPS3
שלום רב,
יש לי במחשב המון סרטי תלת מימד בקבצי MKV עם כתוביות בעברית SRT.
הדרך היחידה שלי לצפות בהם בPS3 היא המרתם על ידי תוכנת AVCHD והמרת הכתוביות על ידי 3DSUBTITLE ואחר כך להעביר את תיקית הAVCHD לUSB ולצפות בPS3. עד כה זה עבד מושלם אבל באמת מתחיל להימאס לי מתהליך ההמרות האלה ואני מחפש דרך פשוטה להימנע מכול זה.
הבנתי שאולי PS3 MEDIA SERVER יפתור לי את הבעיה-ניסיתי את זה והבעיה שהWIFI לא מספיק חזק והסרט מקרטע כול חמש שניות וגם איכות התמונה בכלל לא אותו דבר.
האם למישהו יש פתרון בשבילי?
כמו כן יש לי מחשב נייד זמין שאולי יכול לפתור את הבעיה על ידי חיבורו לPS3 בחיבור HDMI והעברת קבצי הסרטים אליו?
הPS3 פשוט מחובר לפלזמה תלת מימד וזה הנגן תלת מימד היחדי שיש לי בבית.
יש לי גם רסיבר שהPS3 מחובר אליו.
יש לי במחשב המון סרטי תלת מימד בקבצי MKV עם כתוביות בעברית SRT.
הדרך היחידה שלי לצפות בהם בPS3 היא המרתם על ידי תוכנת AVCHD והמרת הכתוביות על ידי 3DSUBTITLE ואחר כך להעביר את תיקית הAVCHD לUSB ולצפות בPS3. עד כה זה עבד מושלם אבל באמת מתחיל להימאס לי מתהליך ההמרות האלה ואני מחפש דרך פשוטה להימנע מכול זה.
הבנתי שאולי PS3 MEDIA SERVER יפתור לי את הבעיה-ניסיתי את זה והבעיה שהWIFI לא מספיק חזק והסרט מקרטע כול חמש שניות וגם איכות התמונה בכלל לא אותו דבר.
האם למישהו יש פתרון בשבילי?
כמו כן יש לי מחשב נייד זמין שאולי יכול לפתור את הבעיה על ידי חיבורו לPS3 בחיבור HDMI והעברת קבצי הסרטים אליו?
הPS3 פשוט מחובר לפלזמה תלת מימד וזה הנגן תלת מימד היחדי שיש לי בבית.
יש לי גם רסיבר שהPS3 מחובר אליו.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
הסרטים שיש לך הם אני מניח שהם SBS. אז אתה ממש לא חייב לנגן אותם דרך PS3 או כל נגן תלת ממד לצורך העניין. גם דרך המחשב הנייד עם MPC-HC אפשר לנגן בכיף. הרי המסך הופך אותם לתלת מימד ולא הנגן.
"על החתום...."
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
עד כמה שידוע לי, אין ל-PS3 שום פתרון עבור כתוביות SRT לתכני SBS.
תשתמש במחשב, ואת קובץ ה-SRT תמיר בפעולה קצרה יחסית לקובץ ASS. יש בשרשור המדריכים בראש פורום HTPC לינק להסבר איך עושים את זה.
תשתמש במחשב, ואת קובץ ה-SRT תמיר בפעולה קצרה יחסית לקובץ ASS. יש בשרשור המדריכים בראש פורום HTPC לינק להסבר איך עושים את זה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נסה את התוכנה XBMC, שיש לה באותו שרשור מדריכים שהזכרתי קודם לינק למדריך מלא להתקנה והגדרה שלה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

XBMC זה לא מדיה סרבר, זו תוכנה לניגון תכנים.
ואפשר כמובן גם MPC-HC, כפי שהרץ23 המליץ. יש מדריך התקנה והגדרה בשרשור המדריכים של פורום HTPC (נקרא "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD").
ואפשר כמובן גם MPC-HC, כפי שהרץ23 המליץ. יש מדריך התקנה והגדרה בשרשור המדריכים של פורום HTPC (נקרא "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD").