תמיכה בעברית... חשוב עבור סבא טרי

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
danielu2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,
מתכוון לרכוש את GALAXY S ADVANCE I9070 . המכשיר מסופק עם גרסא 2.3 - האם יש תמיכה מלאה בעברית או שמא עליו לעשות משהו בכדי להתאים את המכשיר.
מדובר באדם מבוגר כך שחשוב מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית.

תודה מראש.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אם זה מייבוא רשמי, ברור שיש תמיכה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

danielu2 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

תודה מרטין אך לא הבנתי את תשובתך.
בזאפ יש כל מיני חנויות שמוכרות עם אחריות של מעבדות שונות.
החל מ-1150 ש"ח מתחילים למכור אותו עם גרסא 4.1.2 ג'לי בין ומציינים שמדובר בתמיכה מלאה בעברית.
האם זה אומר שהחנות שמוכרת אותו באלף עם גרסה 2.3 בעצם מוכרת עם גרסה שאינה כוללת תמיכה מלאה בעברית.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #4 

לא בהכרח. הקטע הזה של "עברית מלאה בתוספת של 100/200/400 ש"ח" הוא פשוט המצאה של חנויות הסלולר בישראל כדי להרוויח עוד כסף.
ניתן להתקין רום עם עברית מלאה לבד ובחינם. לא תמיד זה פשוט, אבל מדובר בפעולה שאינה עולה כסף, מלבד השקעה של זמן.

הגדילה לעשות חנות מסויימת, שעבור "תמיכה בהוט מובייל ובפלאפון" גובה 400 ש"ח. בפועל - אפילו לא התקנת רום, אלא פעולה פשוטה בהגדרות שלוקחת חצי דקה אפילו למשתמש הכי פשוט. פרטים כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt189411
המקרה הספציפי הזה לדעתי גובל ממש ברמאות - החנות פשוט מכבה בכוונה את הגדרת ברירת המחדל של קליטת דור שני ושלישי ביחד, ומוכרת את המכשיר עם קליטת דור שני בלבד (ושוב, מדובר בפעולה של כמה שניות בהגדרות).

בכל מקרה, התקנת רום היא פעולה מורכבת יותר וניתן להבין גבייה של 100 ש"ח (אבל לא יותר).

שורה תחתונה - לדעתי אפשר בהחלט ללכת על חנות המצהירה שהיא נותנת לך עברית מלאה בחינם, אני בעד, וזה בהחלט יחסוף לך התעסקויות. רק תוודא לפני הרכישה שזה אכן אנדרואיד 4.1 ולא 2.3.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

עמישי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

pixies כתב:לא בהכרח. הקטע הזה של "עברית מלאה בתוספת של 100/200/400 ש"ח" הוא פשוט המצאה של חנויות הסלולר בישראל כדי להרוויח עוד כסף.
ניתן להתקין רום עם עברית מלאה לבד ובחינם. לא תמיד זה פשוט, אבל מדובר בפעולה שאינה עולה כסף, מלבד השקעה של זמן.

הגדילה לעשות חנות מסויימת, שעבור "תמיכה בהוט מובייל ובפלאפון" גובה 400 ש"ח. בפועל - אפילו לא התקנת רום, אלא פעולה פשוטה בהגדרות שלוקחת חצי דקה אפילו למשתמש הכי פשוט. פרטים כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt189411
המקרה הספציפי הזה לדעתי גובל ממש ברמאות - החנות פשוט מכבה בכוונה את הגדרת ברירת המחדל של קליטת דור שני ושלישי ביחד, ומוכרת את המכשיר עם קליטת דור שני בלבד (ושוב, מדובר בפעולה של כמה שניות בהגדרות).

בכל מקרה, התקנת רום היא פעולה מורכבת יותר וניתן להבין גבייה של 100 ש"ח (אבל לא יותר).

שורה תחתונה - לדעתי אפשר בהחלט ללכת על חנות המצהירה שהיא נותנת לך עברית מלאה בחינם, אני בעד, וזה בהחלט יחסוף לך התעסקויות. רק תוודא לפני הרכישה שזה אכן אנדרואיד 4.1 ולא 2.3.
...
לא בטוח. אבא שלי קנה גלקסי 3 מיני עם גירסה 4.1.2 ויש רק עברית במקלדת. כל השאר לא מצליח להכנס לעברית משום מה.
במעמד הקנייה צריך לוודא שהמכשיר עם עברית מלאה, ולפתוח מיד ולוודא.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #6 

ברור, לזה בדיוק התכוונתי - יש לברר במעמד הקנייה שהתמיכה היא אכן בעברית מלאה כולל ממשק ללא תשלום נוסף ושזו גירסה 4.1.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #7 

מייבוא רשמי?!
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

עמישי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

אבא שלי קנה מאייבורי, גלקסי 3 מיני, עם גרסה 4.1.2 ואני לא מצליח להעלות בו עברית מלאה.

Oferot
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 976
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #9 

בכל מכשיר אנדרואיד מגרסא 4 ומעלה יש עברית לכל הידוע לי. היא לא תמיד מופיעה בתפריט אבל קיימת במכשיר וכל מה שצריך על מנת לחשוף אותה היא אפליקציה מסוימת. למשל more local2.
מילה של אקסטרימיסט.

עמישי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

יש עוד דרך לחשוף חוץ מזה? כי זה לא מצליח לי.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”