תמיכה בעברית... חשוב עבור סבא טרי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה מרטין אך לא הבנתי את תשובתך.
בזאפ יש כל מיני חנויות שמוכרות עם אחריות של מעבדות שונות.
החל מ-1150 ש"ח מתחילים למכור אותו עם גרסא 4.1.2 ג'לי בין ומציינים שמדובר בתמיכה מלאה בעברית.
האם זה אומר שהחנות שמוכרת אותו באלף עם גרסה 2.3 בעצם מוכרת עם גרסה שאינה כוללת תמיכה מלאה בעברית.
בזאפ יש כל מיני חנויות שמוכרות עם אחריות של מעבדות שונות.
החל מ-1150 ש"ח מתחילים למכור אותו עם גרסא 4.1.2 ג'לי בין ומציינים שמדובר בתמיכה מלאה בעברית.
האם זה אומר שהחנות שמוכרת אותו באלף עם גרסה 2.3 בעצם מוכרת עם גרסה שאינה כוללת תמיכה מלאה בעברית.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא בהכרח. הקטע הזה של "עברית מלאה בתוספת של 100/200/400 ש"ח" הוא פשוט המצאה של חנויות הסלולר בישראל כדי להרוויח עוד כסף.
ניתן להתקין רום עם עברית מלאה לבד ובחינם. לא תמיד זה פשוט, אבל מדובר בפעולה שאינה עולה כסף, מלבד השקעה של זמן.
הגדילה לעשות חנות מסויימת, שעבור "תמיכה בהוט מובייל ובפלאפון" גובה 400 ש"ח. בפועל - אפילו לא התקנת רום, אלא פעולה פשוטה בהגדרות שלוקחת חצי דקה אפילו למשתמש הכי פשוט. פרטים כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt189411
המקרה הספציפי הזה לדעתי גובל ממש ברמאות - החנות פשוט מכבה בכוונה את הגדרת ברירת המחדל של קליטת דור שני ושלישי ביחד, ומוכרת את המכשיר עם קליטת דור שני בלבד (ושוב, מדובר בפעולה של כמה שניות בהגדרות).
בכל מקרה, התקנת רום היא פעולה מורכבת יותר וניתן להבין גבייה של 100 ש"ח (אבל לא יותר).
שורה תחתונה - לדעתי אפשר בהחלט ללכת על חנות המצהירה שהיא נותנת לך עברית מלאה בחינם, אני בעד, וזה בהחלט יחסוף לך התעסקויות. רק תוודא לפני הרכישה שזה אכן אנדרואיד 4.1 ולא 2.3.
ניתן להתקין רום עם עברית מלאה לבד ובחינם. לא תמיד זה פשוט, אבל מדובר בפעולה שאינה עולה כסף, מלבד השקעה של זמן.
הגדילה לעשות חנות מסויימת, שעבור "תמיכה בהוט מובייל ובפלאפון" גובה 400 ש"ח. בפועל - אפילו לא התקנת רום, אלא פעולה פשוטה בהגדרות שלוקחת חצי דקה אפילו למשתמש הכי פשוט. פרטים כאן:
המקרה הספציפי הזה לדעתי גובל ממש ברמאות - החנות פשוט מכבה בכוונה את הגדרת ברירת המחדל של קליטת דור שני ושלישי ביחד, ומוכרת את המכשיר עם קליטת דור שני בלבד (ושוב, מדובר בפעולה של כמה שניות בהגדרות).
בכל מקרה, התקנת רום היא פעולה מורכבת יותר וניתן להבין גבייה של 100 ש"ח (אבל לא יותר).
שורה תחתונה - לדעתי אפשר בהחלט ללכת על חנות המצהירה שהיא נותנת לך עברית מלאה בחינם, אני בעד, וזה בהחלט יחסוף לך התעסקויות. רק תוודא לפני הרכישה שזה אכן אנדרואיד 4.1 ולא 2.3.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
לא בטוח. אבא שלי קנה גלקסי 3 מיני עם גירסה 4.1.2 ויש רק עברית במקלדת. כל השאר לא מצליח להכנס לעברית משום מה.pixies כתב:לא בהכרח. הקטע הזה של "עברית מלאה בתוספת של 100/200/400 ש"ח" הוא פשוט המצאה של חנויות הסלולר בישראל כדי להרוויח עוד כסף.
שורה תחתונה - לדעתי אפשר בהחלט ללכת על חנות המצהירה שהיא נותנת לך עברית מלאה בחינם, אני בעד, וזה בהחלט יחסוף לך התעסקויות. רק תוודא לפני הרכישה שזה אכן אנדרואיד 4.1 ולא 2.3....
במעמד הקנייה צריך לוודא שהמכשיר עם עברית מלאה, ולפתוח מיד ולוודא.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברור, לזה בדיוק התכוונתי - יש לברר במעמד הקנייה שהתמיכה היא אכן בעברית מלאה כולל ממשק ללא תשלום נוסף ושזו גירסה 4.1.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: