גישושים ראשונים לפני קניה - מתלבט בין 3 דגמי LG LED "55-"60
דגמי ה-LG המועמדים הם:
1. 55LA660Y - 400 MCI - מעבד 1.8 ג'יגהרץ
2. 55LA740Y - 800MCI - מעבד 1.8 ג'יגהרץ
3. 60LA621Y - 800MCI - הבנתי שלמרות שהיא בעלת תאורת לד אחורית, יש עדיין בעיית אחידות/עננות במסך. בעלת מעבד חלש יותר של 0.9 ג'יגהרץ
האם ישנם עוד הבדלים בין ה-660 ל-740 פרט ל-MCI שמצדיקים הפרש של כ- 1000 ש"ח במחיר ?
מרחק צפיה: 3.2 מר'
שימושים:
1. ערוצי YES HD רוב הזמן, מעט מאוד ערוצי SD
2. XBOX/Play Station - מתכנן לקנות כשייצאו הקונסולות החדשות, לכן איזו מבין הטלויזיה הנ"ל תתאים יותר למשחקים?
3. סרטי FULL HD שיורדו מהאינטרנט וינוגנו ע"י הסטרימר של הטלויזיה (אין לי סטימר אחר)
תקציב - בסביבות ה-9-10, עם אפשרות לחריגה קלה למעלה אם הטלויזיה מצדיקה את זה.
1. איפה ניתן לראות בתצוגה את הטלויזיות הנ"ל?
2. חנויות מתמחות מומלצות לרכישה במרכז (תל אביב/ר"ג/גבעתיים וכד')?
1. 55LA660Y - 400 MCI - מעבד 1.8 ג'יגהרץ
2. 55LA740Y - 800MCI - מעבד 1.8 ג'יגהרץ
3. 60LA621Y - 800MCI - הבנתי שלמרות שהיא בעלת תאורת לד אחורית, יש עדיין בעיית אחידות/עננות במסך. בעלת מעבד חלש יותר של 0.9 ג'יגהרץ
האם ישנם עוד הבדלים בין ה-660 ל-740 פרט ל-MCI שמצדיקים הפרש של כ- 1000 ש"ח במחיר ?
מרחק צפיה: 3.2 מר'
שימושים:
1. ערוצי YES HD רוב הזמן, מעט מאוד ערוצי SD
2. XBOX/Play Station - מתכנן לקנות כשייצאו הקונסולות החדשות, לכן איזו מבין הטלויזיה הנ"ל תתאים יותר למשחקים?
3. סרטי FULL HD שיורדו מהאינטרנט וינוגנו ע"י הסטרימר של הטלויזיה (אין לי סטימר אחר)
תקציב - בסביבות ה-9-10, עם אפשרות לחריגה קלה למעלה אם הטלויזיה מצדיקה את זה.
1. איפה ניתן לראות בתצוגה את הטלויזיות הנ"ל?
2. חנויות מתמחות מומלצות לרכישה במרכז (תל אביב/ר"ג/גבעתיים וכד')?
כן, למרות שסדרת ה-F החדשה של סמסונג זכתה לתשבוחות מבחינת איכות התמונה שסביר שהיא טובה יותר מזו של LG, אני בכל זאת מעדיף את -LG בגלל תמורה טובה מאוד ביחס למחיר עבור החבילה הכוללת, 3D פאסיבי, ממשק שליטה עם שלט הג'יירו שאני אישית מעדיף יותר מזה של הסמסונג (מניסיון עם ES8000 ו-LG LM761 בתצוגות שונות), וממשק SMART משובח.
עוד פרט שולי אולי אך חשוב לי הוא שאני בדירה שכורה ולכן מעדיף לא להתחיל לקדוח בקיר כדי להתקין מתקן תליה, ולכן יש גם חשיבות עבורי למעמד של הטלוויזיה. המעמד של ה-LG נראה טוב יותר לטעמי, ומאפשר סיבוב ימינה ושמאלה בניגוד לסמסונגים מהסדרות הגבוהות יותר.
עוד פרט שולי אולי אך חשוב לי הוא שאני בדירה שכורה ולכן מעדיף לא להתחיל לקדוח בקיר כדי להתקין מתקן תליה, ולכן יש גם חשיבות עבורי למעמד של הטלוויזיה. המעמד של ה-LG נראה טוב יותר לטעמי, ומאפשר סיבוב ימינה ושמאלה בניגוד לסמסונגים מהסדרות הגבוהות יותר.
נערך לאחרונה על ידי Coresh ב 25/05/2013 15:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
האם ה LA621 בגירסת ה 55 היא גם בעלת תאורת LED אחורית?
ראיתי שהעובי שלה זהה...
יש לי בבית מקום רק ל 55 (נישה ברוחב 136 סמ..)
יש לי בבית מקום רק ל 55 (נישה ברוחב 136 סמ..)
תודה, pessik. העניין הוא שעדיין ישנו סיכוי לעננות ואפילו חמורה, לפי השרשור הזה ב-avsforum, יש שם מספר אנשים שמדווחים על זליגות אור משמעותיות בפאנל, כך שאני מתחיל לחשוב שאין ל-621 ממש יתרון פרט ל-800MCI ולגודל של 60" לעומת ה-55" של שתי הטלויזיות האחרות (למרות שה-740 היא גם 800MCI), מה גם שה-621 60" מתומחרת דומה מאוד למחירה של ה-660 בעלת המעבד המהיר יותר עם 2 רמקולים + סאב שחסר ב-621.pessik כתב:הייתי הולך על ה 60LA621Y , סיבורת נמוכה מאוד לזליגות. המסך מאוד איכותי
נוספה תמיכה ב DTS בסדרה הזו...
אני חושב שאולי שווה לבחור בטלויזיה מתקדמת מעט יותר מבחינה חומרתית כמו ה-660 או ה-740, עם מעבד חזק יותר, סאונד טוב יותר, וככל הנראה גם עיצוב מוצלח יותר - בהפרש מחיר לא מאוד גדול של 1000-2000 ש"ח, לא? הבעיה המהותית ביותר בשני הדגמים הנ"ל היא תאורת ה-Edge LED ...
מה דעתכם?
היתכן שהמעמד של ה-55LA740Y אינו מאפשר סיבוב לצדדים (Swivel) ? לפי התמונה הזו נראה שאכן אין אפשרות לסובב את הטלויזיה על המעמד, מפני שהוא לא כולל ציר, בניגוד לדגמים אחרים של LG. לא מוצא את הטלויזיה הזו בתצוגה עם המעמד שלה, אבל אם זה כך, זה מאוד מאכזב מבחינתי.
מסתבר שהמעמד של הטלויזיה אכן מקובע אליה, אבל בתחתיתו ישנם סוג מסויים של גלגלים קטנים שמאפשרים הזזה של הטלויזיה+המעמד יחד. לדעתי עיצוב מגושם, בניגוד למעמד שמאפשר סיבוב הפאנל על ציר כשהמעמד נשאר קבוע.
אפשר לראות במה מדובר בוידאו הבא החל מדקה 0:33:
אפשר לראות במה מדובר בוידאו הבא החל מדקה 0:33: