הגדרות מהירות באימיול עם 100 מגה
לפי המצב של היום אחרי שעולם הניוז ספג מכה קשה
הרוב עברו לטורנטים פרטיים שמה אתה יכול למצוא הכל מהכל
רק צריך להשכיר סידבוקס כדי לבפר כמו שצריך כי אם האפלאוד שיש לנו היום
בארץ אי אפשר לבפר כלום שלא נדבר על העלות
הרוב עברו לטורנטים פרטיים שמה אתה יכול למצוא הכל מהכל
רק צריך להשכיר סידבוקס כדי לבפר כמו שצריך כי אם האפלאוד שיש לנו היום
בארץ אי אפשר לבפר כלום שלא נדבר על העלות
-
efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אני עובד בעיקר עם טורנטים ומוריד סדרות, השאלה היתה יותר מסקרנות
הבנתי שאין מה לעשות הרבה עם אמיול.
בהורדה של דריבר מאתר HP קיבלתי מהירות הורדה של 1500kb/s כך שאני יודע שהבעיה היא מהמקורות ולא אצלי.
הבנתי שאין מה לעשות הרבה עם אמיול.
בהורדה של דריבר מאתר HP קיבלתי מהירות הורדה של 1500kb/s כך שאני יודע שהבעיה היא מהמקורות ולא אצלי.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיה היא לא שהתוכנה ישנה, אלא שפשוט כבר אין שם אף אחד. כשמערכת ההורדות מבוססת על כמות אנשים פעילים צריך פשוט לעבור למערכת ה"חמה", זו שיש בה הכי הרבה משתמשים פעילים. והיום זה טורנט, גם באתרים ציבוריים ולא רק בטראקרים פרטיים אפשר למצוא קבצים עם מקורות רבים ואיכותיים.
בהצלחה
בהצלחה
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
ההבדל בגדול הוא בורסיות שונות לאותו קליינט מקור, חלקם טוענות להיות יותר אופטימליות ולכן
לתת למשתמש הסופי (לך) יותר ביצועים, וחלקן מציע ממשק משתמש יותר יפה עם יותר אופציות
ואפשרות לאירגון ההורדות.
לתת למשתמש הסופי (לך) יותר ביצועים, וחלקן מציע ממשק משתמש יותר יפה עם יותר אופציות
ואפשרות לאירגון ההורדות.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
יש הבדל מאוד גדול מבחינת ביצועים בין הקליינטים השונים.harari כתב:בשורה התחתונה כולם עושים את אותה העבודה. אני לא חושב שיש הבדלים בביצועים, אולי בממשקים או בפיצ'רים מיוחדים.
אני משתמש בuTorrent....
למשל אצלנו יש UPLOAD מאוד נמוך וuTorrent וBitorrent משתמשים בuTP בברירת מחדל, וuTP משתמש בהרבה יותר UPLOAD לעומת TCP כשמדובר על מגנון ACKNOWLEDGE.
לא רק זה, אלא שגם UTP מוגבל מבחינת הבאפר שלו מה שאומר שחיבור בודד של UTP יוריד לך לא על המקסימום של החיבור כמו TCP.
דבר שני זה כתיבה וקריאה מהדיסק, יש הרבה סוגים של כתיבה ויש קליינטים שמשתמשים בכתיבה לא טובה מה שאומר שימוש מסיבי יותר בדיסק הן בקריאה והן בכתיבה.
יש כאלה שמשתמשים בבאפר גדול יותר בשביל הUPLOAD ויש כאלה שפחות.
לסיכום, יש הבדל גדול בין הקליינטים השונים.