משחקי הכס (שיר של אש ושל קרח) - מחיר הזוי לספרים בעברית
-
BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לפני כמה ימים החלטתי לקנות את סדרת הספרים של משחק הכס (שיר של אש ושל קרח).
באינטרנט ראיתי שהמחיר לספר הראשון הוא 108 ש"ח באינטרנט (בחנות סטימצקי "רק" 128 ש"ח).
האחרים (שפוצלו ל2 ספרים כל אחד) עולים בסביביות ה 85 ש"ח כ"א.
אם מזמינים את כל הסידרה באינטרנט זה עולה במחיר מבצע רק 590 ש"ח:
http://opus.co.il/index.php?cPath=8_42
אם אני רוצה לקרוא את הספרים באנגלית ובמקרה אני גר בחו"ל, זה יעלה לי 21 דולר ל 4 הראשונים ו 15 דולר לחמישי.
סך הכל 130 ש"ח.
ההבדל הוא 450%.
איפה ההגיון פה??
באינטרנט ראיתי שהמחיר לספר הראשון הוא 108 ש"ח באינטרנט (בחנות סטימצקי "רק" 128 ש"ח).
האחרים (שפוצלו ל2 ספרים כל אחד) עולים בסביביות ה 85 ש"ח כ"א.
אם מזמינים את כל הסידרה באינטרנט זה עולה במחיר מבצע רק 590 ש"ח:
http://opus.co.il/index.php?cPath=8_42
אם אני רוצה לקרוא את הספרים באנגלית ובמקרה אני גר בחו"ל, זה יעלה לי 21 דולר ל 4 הראשונים ו 15 דולר לחמישי.
סך הכל 130 ש"ח.
ההבדל הוא 450%.
איפה ההגיון פה??
יש אפשרות נוספת שנקראת "סיפריה עירונית" זה לא עולה כסף, אבל יש רשימת המתנה.
חוץ מזה שלספרים בהוצאת "אופוס" מניסיון יש לפעמים נטיה לשגיאות כתיב והגהה, כאילו אף אחד לא בודק את המתרגם, או שלא אכפת להם. במקרים אלו עדיף לקרוא את המקור.
חוץ מזה שלספרים בהוצאת "אופוס" מניסיון יש לפעמים נטיה לשגיאות כתיב והגהה, כאילו אף אחד לא בודק את המתרגם, או שלא אכפת להם. במקרים אלו עדיף לקרוא את המקור.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
זה לא קשור, זו סתם חזירות.guyezra כתב:מנצלים את הפופולריות של סידרת הטלויזיה ושהרוב המוחלט של הצרכנים לא יכול לקרוא את זה באנגלית...
המחירים של הסדרה הזו בארץ תמיד היו גבוהים. לראייה, השיטה העקומה שבה בגרסה העברית פיצלו כל ספר (מלבד הראשון) לשניים, ומכרו כל חלק במחיר מלא (70-80 ש"ח).
-
BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
במחיר זול אפשר גם לקנות את הספרים באנגלית.gllu כתב:הנה ההמלצה שלי: תקנה ב70 דולר + 20 דולר הובלה את משכיר קינדל הזול ביותר. תוריד מאינטרנט את הסדרה, יצא לך 320 ש"ח ואחרי זה תוכל להמשיך לקרוא בזול מאוד על המכשיר....
העצבים זה בגלל המחיר של התרגומים.