רכישת מצלמת וידאו דיגיטלית בחו"ל.
יש באפשרותי לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית
מדגם SONY - DCR-DVD405 (צריבה ישירות למיני DVD, שיטת שידור NTSC)
האם מישהו מכיר את הדגם הזהאו דומה לו? אולי מישהו יכול להמליץ על דגם אחר?
קבלו לינק לנתוני הדגם הנ"ל:
http://www.bhphotovideo.com/bnh/control ... Navigation
(להכנס לרובליקת Specifications)
מודה מראש למי שיוכל לעזור.
מדגם SONY - DCR-DVD405 (צריבה ישירות למיני DVD, שיטת שידור NTSC)
האם מישהו מכיר את הדגם הזהאו דומה לו? אולי מישהו יכול להמליץ על דגם אחר?
קבלו לינק לנתוני הדגם הנ"ל:
http://www.bhphotovideo.com/bnh/control ... Navigation
(להכנס לרובליקת Specifications)
מודה מראש למי שיוכל לעזור.
גיל בכר
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
בכמה אתה יכול לקנות אותה?
בכמה היא נמכרת בארץ?
היא עונה לך על כל הצרכים?
תבדוק גם אם יש לך אפשרות לרכוש אחריות בינלאומית, כי לא כיף לרכוש מצלמה ולא תהיה לך אחריות בארץ...
בכמה היא נמכרת בארץ?
תבדוק גם אם יש לך אפשרות לרכוש אחריות בינלאומית, כי לא כיף לרכוש מצלמה ולא תהיה לך אחריות בארץ...
למיטב הבנתי אין את הדגם הזה בארץ לכן אין לי עם מה להשוות (זהו גם דגם NTSC),keyser כתב:בכמה אתה יכול לקנות אותה?
בכמה היא נמכרת בארץ?
תבדוק גם אם יש לך אפשרות לרכוש אחריות בינלאומית, כי לא כיף לרכוש מצלמה ולא תהיה לך אחריות בארץ......
בדרך כלל בחו"ל המחיר של מצלמות אלו קטן בשליש מהמחיר בארץ.
הדגם הזה יותר מאשר עונה לי על הצרכים אבל אני לא כל כך מבין בדגמי מצלמות וידאו
ויש אחריות גם בארץ (זאת חנות של יהודים בניו יורק).
גיל בכר
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
האם כל כך חשוב לך צריבה ל-DVD?
קח בחשבון כמה דברים:
מצלמות Mini-DV לרוב יתנו איכות תמונה טובה יותר עבור אותו סכום כסף מאשר מצלמות DVD.
אם אתה רוצה לחסוך את "ההתעסקות" עם מחשב, קח בחשבון שהדיסקים הקטנים יקרים וקצרים. יש לי חברים עם מצלמה דומה והם תמיד רוצים לחבר כמה דיסקים לדיסק אחד גדול, כך שהם לא ממש נמלטים מהמחשב.
לי יש מצלמת Mini-DV וברור לי שבמוקדם או במאוחר אקנה מצלמת HD, במיוחד עכשיו שיש מצלמות 1080i במחירים הנושקים ל- $1000.
קח בחשבון כמה דברים:
מצלמות Mini-DV לרוב יתנו איכות תמונה טובה יותר עבור אותו סכום כסף מאשר מצלמות DVD.
אם אתה רוצה לחסוך את "ההתעסקות" עם מחשב, קח בחשבון שהדיסקים הקטנים יקרים וקצרים. יש לי חברים עם מצלמה דומה והם תמיד רוצים לחבר כמה דיסקים לדיסק אחד גדול, כך שהם לא ממש נמלטים מהמחשב.
לי יש מצלמת Mini-DV וברור לי שבמוקדם או במאוחר אקנה מצלמת HD, במיוחד עכשיו שיש מצלמות 1080i במחירים הנושקים ל- $1000.
לגבי האיכות אני לא ממש בטוח שיש הבדל מעשי בניהם ואחד הסיבות לצריבה על DVD במקום הקלטה על מיני DV הוא בדיוק בגלל "ההתעסקות" עם מחשב וכיום ניתן בצע הקלטה באיכות של שעה באיכות דומה למיני DV (שגם הוא דרך אגב מקליט למשך שעה באותה איכות) או באיכות גבוהה יותר למשך חצי שעה.udif כתב:האם כל כך חשוב לך צריבה ל-DVD?
קח בחשבון כמה דברים:
לי יש מצלמת Mini-DV וברור לי שבמוקדם או במאוחר אקנה מצלמת HD, במיוחד עכשיו שיש מצלמות 1080i במחירים הנושקים ל- $1000....
לגבי מצלמות HD זה כרגע די רחוק ממני.
גיל בכר
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
רצוי שתבדוק ישירות מול ישפאר אם הם באמת מספקים אחריות למצלמות שקונים בחו"ל.