מחפש טלוויזיה ב- 6000 ש"ח
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
א. יש הבדלים של שמיים וארץ בין טלוויזיה פלזמה ו LCD- אני אישית ממליץ לך קודם להינעל על מה אתה מעדיף ומה הצרכים שלך, זה יעשה לך את החיים הרבה יותר קלים.
ב. הטלויזיה שציינת היא 34 אינץ. אם אתה מחליט שאותה אתה רוצה קבל טיפ קטן גדול- חפש טוב יותר ותחסוך כמה מאות שקלים.... לא קשה למצוא.
ב. הטלויזיה שציינת היא 34 אינץ. אם אתה מחליט שאותה אתה רוצה קבל טיפ קטן גדול- חפש טוב יותר ותחסוך כמה מאות שקלים.... לא קשה למצוא.
נכון שאתה צריך קודם כל להחליט מה אתה בדיוק רוצה אך מבחינת דרישותיך מול התקציב אתה די מוגבל באפשרויות שלך.
חשוב גם שתבין את ההבדלים ביו טלוויזיה שתומכת בקבלת אות HD לבין טלוויזיה שהיא HD READY .
מה מרחק הצפייה ?
מה תמהיל הצפייה באחוזים ( כבלים , DVD , מחשב , HDTV )
חשוב גם שתבין את ההבדלים ביו טלוויזיה שתומכת בקבלת אות HD לבין טלוויזיה שהיא HD READY .
מה מרחק הצפייה ?
מה תמהיל הצפייה באחוזים ( כבלים , DVD , מחשב , HDTV )
מה הכוונה "חפש יותר טוב ותחסוך כמה מאות שקלים"keyser כתב:א. יש הבדלים של שמיים וארץ בין טלוויזיה פלזמה ו LCD- אני אישית ממליץ לך קודם להינעל על מה אתה מעדיף ומה הצרכים שלך, זה יעשה לך את החיים הרבה יותר קלים.
ב. הטלויזיה שציינת היא 34 אינץ. אם אתה מחליט שאותה אתה רוצה קבל טיפ קטן גדול- חפש טוב יותר ותחסוך כמה מאות שקלים.... לא קשה למצוא....
אני מעדיף טלוויזיה רגילה כמה שיותר גדולה (תעלה פחות בתמורה לגודל, לא ?)
- שימוש עקרי בצפייה בכבלים וקצת DVD
- הלכתי על ה TOSHIBA 34CH7 השאלה אם היא טובה ?
- האם היא תומכת ב HDTV ?
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
כשאמרתי חפש היטב- התכוונתי לדגם שאתה ציינת- TOSHIBA 34CH7 רשמת מחיר שהוא גבוה בכמה מאות שקלים ממה שניתן למצוא היום.gnagar כתב:מה הכוונה "חפש יותר טוב ותחסוך כמה מאות שקלים"keyser כתב:א. יש הבדלים של שמיים וארץ בין טלוויזיה פלזמה ו LCD- אני אישית ממליץ לך קודם להינעל על מה אתה מעדיף ומה הצרכים שלך, זה יעשה לך את החיים הרבה יותר קלים.
ב. הטלויזיה שציינת היא 34 אינץ. אם אתה מחליט שאותה אתה רוצה קבל טיפ קטן גדול- חפש טוב יותר ותחסוך כמה מאות שקלים.... לא קשה למצוא....
אני מעדיף טלוויזיה רגילה כמה שיותר גדולה (תעלה פחות בתמורה לגודל, לא ?)
- שימוש עקרי בצפייה בכבלים וקצת DVD
- הלכתי על ה TOSHIBA 34CH7 השאלה אם היא טובה ?
- האם היא תומכת ב HDTV ?...