Openelec XBMC - הפסיק לעבוד
שלום,
מזה כשבועיים אני מקנפג את המערכת בעיקר בעזרת הנחיות ומדריכים מאתר זה. הכל עבד די טוב עד אתמול. לאחר איתחול מערכת קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה:
*** Error in prepare_sysroot: mount_common: Could not mount /dev/SYSTEM ***
[ 31.823357] System halted.
אני מריץ את גרסת OpenELEC ION i386 3.0.3 מדיסק-און-קי על מחשב מסוג Zotac Ion-ITX-A Aton N330.
מה אפשר לעשות?
תודה רבה
מזה כשבועיים אני מקנפג את המערכת בעיקר בעזרת הנחיות ומדריכים מאתר זה. הכל עבד די טוב עד אתמול. לאחר איתחול מערכת קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה:
אני מריץ את גרסת OpenELEC ION i386 3.0.3 מדיסק-און-קי על מחשב מסוג Zotac Ion-ITX-A Aton N330.
מה אפשר לעשות?
תודה רבה
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
לי קרה בשדרוג בין גירסאות שהייתי צריך להתקין גירסה לגמרי אחרת היה מתרפן.
או שהדיסק און קי שלך קיבל מכה....
או שהדיסק און קי שלך קיבל מכה....
גירסה 3.0.3 עודכנה אוטומטית לפני מספר ימים, מאז ביצעתי מספר אתחולים למערכת ללא שום בעיה.
הדבר השונה היחיד שעשיתי אתמול הוא שיחקתי עם ההגדרות של שיתוף קבצים כגון airplay, SMB, webserver-http, samba . בניסיונות אלו הרוב עבד יפה למעט samba שלא עבד אבל כרגע זה לא מה שמציק לי.
הדיסק-און-קי מחובר למחשב ולא נגעתי בו, זה פשוט קרה לאחר איתחול של המחשב. מאז ככה זה תקוע.
לא אכפת לי להתקין מחדש, זה לא לוקח הרבה זמן אבל להגדיר, לקנפג ולהוסיף את כל התוספות ייקח לי הרבה מאוד זמן.
אם אני מתקין מחדש על דיסק חדש האם יש דרך להעביר את כל התוספות וההגדרות מהישן לחדש?
או שאולי יש איזה סקריפט שאפשר להריץ על הישן שמתקן את התקלה?
תודה
הדבר השונה היחיד שעשיתי אתמול הוא שיחקתי עם ההגדרות של שיתוף קבצים כגון airplay, SMB, webserver-http, samba . בניסיונות אלו הרוב עבד יפה למעט samba שלא עבד אבל כרגע זה לא מה שמציק לי.
הדיסק-און-קי מחובר למחשב ולא נגעתי בו, זה פשוט קרה לאחר איתחול של המחשב. מאז ככה זה תקוע.
לא אכפת לי להתקין מחדש, זה לא לוקח הרבה זמן אבל להגדיר, לקנפג ולהוסיף את כל התוספות ייקח לי הרבה מאוד זמן.
אם אני מתקין מחדש על דיסק חדש האם יש דרך להעביר את כל התוספות וההגדרות מהישן לחדש?
או שאולי יש איזה סקריפט שאפשר להריץ על הישן שמתקן את התקלה?
תודה
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
קרה לי גם אבל עם מחיצת STORAGE (המחיצה הגדולה שמפורמטט ל-EXT4). נאלצתי להתקין מחדש.aldan68 כתב:שלום,
מה אפשר לעשות?
תודה רבה...
הדרך היחידה לתקן את הבעיה היא לחבר את ההתקן (במקרה שלך DOK) למחשב עם לינוקס ולהריץ עליו fsck כדי לתקן את השגיאות שנוצרו שם.
אחרי שהתקנתי מחדש את 3.0.2 החלטתי לעבור לעדכון ידני. אני קודם אסתכל ברשימת השינויים לפני עדכון. יש לי הרגשה שהם הכניסו משהו שדופק את ה-DATA וכנראה שיעלו על זה ובעדכון הבא זה יהיה בסדר.
אגב, בגלל שאני עובד עם SD CARD היה לי גם מאוד קל לגבות את כל ה-SD הסופי אחרי כל הקונפ' ולשמור בצד.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

גם אני אחרי השדרוג האוטומטי מ3.0.0 ל-3.0.1 נדפק לי הסאונד, הורדתי את העדכון האטומטי. נדפק לי הסאונד מתי שכל הילדים ממתינים לראות סרט במסך הגדול....