נתקלתי בפורום somethingawful בבנאדם שדיבר על רמקול של החברה הזאת, לא הכרתי אותו וחיפשתי אם יש להם אתר...אכן יש להם אתר! www.selahaudio.com
קטע מטורף, הם משתמשים בדרייברים של מורל בחלק מהדגמים שלהם
אז...מישהו מכיר? מישהו שמע?
אם לא אמרת בציניות
אני אסביר
Selah = סלאח = חיים טופול השחקן בסלאח שבתי
הקונצרן בורקס = על שם סירטי הבורקס
Hanuka Audio = חנוכה אודיו = חכם חנוכה = זאב רווח = חלק מקונצרן סרטי הבורקס בארץ
חברה זו מייצרת קיטים לבניה עצמית עם אלמנטים של seas morel fontekribbon וסקאנספיק בעלויות מאוד סבירות .
בארץ יש משהוא שניסה למכור קיט שלהם בשם טנזניאט (עם פונטק ריבון ,מיד של מורל דום "5 וseas xl"8 ) נשמעו לא רע בכלל רק שהוא ביקש מחיר יקר מדיי .
selhaudio נחשבים מאוד בקהילת ה-diy העולמית .
ממה שאני זוכר רק מורל ישראל מייצרים דרייברים ו-MOREL USA (שלדעתי כבר נתבעו ושינו את השם למשהו אחר) עשו שימוש בזמנו בדרייברים של מורל ועיצבו על בסיסם רמקולים אחרים.
Morel USA שינו את שמם ל Renaissance.
בזמנו בדקתי פעם את הדרייברים שלי morel נס ציונה מול morel USA - היה הבדל גדול מאוד לטובת USA מבחינת צורה וגודל ה voice coil - ב USA גודל ה voice coil היה 2.5-3 אינץ מול נס ציונה שהיה מקסימום 1 אינץ.
אלו הבדלים שבדקתי לפני 2-3 שנים.
כנראה בגלל ש morel USA שינו את השם אז הרישום באתר של Selah Audio מתייחס סביר להניח למורל מנס ציונה, אלא אם כן האתר של Selah Audio לא מעודכן.
כל מה שרשמתי מתייחס לאחר עיון בקטלוגים של מורל USA ו morel נס ציונה - קטלוגים אשר מכילים עשרות דרייברים אשר לא מופיעים באתרי האינטרנט שלהם.
יש מתכנן ובונה תיבות של רמקולי PA באיזור התעשייה בנתניה, בחור צעיר עם תואר באקוסטיקה אשר הסב את תשומת ליבי לנושא.
הקטלוגים הגיעו לידי מאותו בחור, קטלוגים רשמיים של החברות.