זליגת אור בסדרה החדשה של LG ?
-
EladTrabelsi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום
קניתי לפני כחודשיים את ה LM641Y של LG
אבל בצפיה חשוכה יש זליגת אור רצינית ומעצבנת.
יש לי את האופציה להחליף דגם . אבל זליגת האור ממש מפריעה לי.
חבר רכש דגם לד של סמסונג , ואצלו לא קיימת זליגת האור.
רציתי לדעת האם בסדרה החדשה שנכנסה בחודש האחרון קיימת אותה הבעיה ? אם הבעיה לא קיימת איזה דגם מומלץ?
ואם קיימת , האם שווה לעבור לפלאזמה ?
קניתי לפני כחודשיים את ה LM641Y של LG
אבל בצפיה חשוכה יש זליגת אור רצינית ומעצבנת.
יש לי את האופציה להחליף דגם . אבל זליגת האור ממש מפריעה לי.
חבר רכש דגם לד של סמסונג , ואצלו לא קיימת זליגת האור.
רציתי לדעת האם בסדרה החדשה שנכנסה בחודש האחרון קיימת אותה הבעיה ? אם הבעיה לא קיימת איזה דגם מומלץ?
ואם קיימת , האם שווה לעבור לפלאזמה ?
לפחות בתאוריה זה ככה.pessik כתב:במסכי LED עם תאורה BACK LED - אין עננות . יחד עם זאת הם קצת עבים
במסכי EDGE LED הדקים יש עננות , אפילו אם זו סדרה חדשה , ה LM641Y - הוא מסך Slim Edge...
ניתן לראות כאן: http://www.avsforum.com/t/1466842/anyon ... la6200/210
שהרבה אנשים מדווחים על עננות בדגם ה621Y למרות שהוא מבוסס על לד אחורי
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לא מסכים איתך לחלוטין. עניין העננות תלוי בטכנולוגיית ה-back led. במסך 621 של LG ושל EH5000 של סמסונג אומנם הלדים ממוקמים מאחורי הפאנל אבל עדיין קיים שימוש אגרסיבי בדפיוזר לפיזור האור (כמות קטנה של לדים ולכן המסך עבה).pessik כתב:במסכי LED עם תאורה BACK LED - אין עננות . יחד עם זאת הם קצת עבים
במסכי EDGE LED הדקים יש עננות , אפילו אם זו סדרה חדשה , ה LM641Y - הוא מסך Slim Edge...
למסכים הנ"ל יש מעט עננות ביחס למסכי EDGE LIT אך התופעה עדיין מוחשית.
לעומתם יש את מסכי ה-LOCAL DIMMING (יקרים כמעט כמו מסכי OLED...) שזה כבר סיפור אחר לגמרי - עננות ברמה אפסית עד לא קיימת.
nils3373 - אם מה שאתה אומר הוא נכון .. אז הדרך הבטוחה ביותר להמנע מעננותnils3373 כתב:לא מסכים איתך לחלוטין. עניין העננות תלוי בטכנולוגיית ה-back led. במסך 621 של LG ושל EH5000 של סמסונג אומנם הלדים ממוקמים מאחורי הפאנל אבל עדיין קיים שימוש אגרסיבי בדפיוזר לפיזור האור (כמות קטנה של לדים ולכן המסך עבה).pessik כתב:במסכי LED עם תאורה BACK LED - אין עננות . יחד עם זאת הם קצת עבים
למסכים הנ"ל יש מעט עננות ביחס למסכי EDGE LIT אך התופעה עדיין מוחשית.
לעומתם יש את מסכי ה-LOCAL DIMMING (יקרים כמעט כמו מסכי OLED...) שזה כבר סיפור אחר לגמרי - עננות ברמה אפסית עד לא קיימת....
היא לקנות פלזמה !!!
לפחות עד שמסכי OLED יהיו במחירים עממיים.