כרג אני משתמש בשלט של MICROSOFT אבל הסרבול בהחזקת מספר שלטים מקלט+ ענק (אמנם עם BLASTER שאני לא משתמש בו) + חריץ USB תפוס. גרמו לי ללכת על פתרון יותר "אלגנטי"
לכן הזמנתי מקלט IR ואני הולך לחבר אותו לכניסות ה GPIO.
עכשיו כמו לרבים מאיתנו יש לי את השלט הזה של HOT-
http://www.hot.net.il/heb/customerservi ... maxselect/
אני יכול להגדיר אותו ידנית כפתור כפתור (על DVD/VCR) אבל יהיה לי הרבה הרבה יותר פשוט אם מישהו כבר הגדיר והוא מוכן לשלוח לי את הקובץ או איזה SCRIPT מוכן.
הכי טוב לטעמי אם יש קוד של מכשיר שאוכל להזין לשלט (כמו קוד של טלוויזיה) ולאחר מכן קובץ הגדרות שאריץ בRPI.
(אני משתמש בOPENELEC אני מניח שזה יהיה תקף לכל ההפצות).
הגדרות IR לRPI שלט HOT.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למרבה הצער, לא ניתן להגדיר על השלט של הוט או יס את הפקודות של RC6/MCE IR.
לא אכנס להסבר הטכני המדוייק, אבל הסיגנל ללחיצה מתחלף בכל לחיצה ולכן לא ניתן ללמד את השלט, אלא רק להשתמש בשלט עם קוד מוכן ל-Microsoft/MCE.
אבל שווה לבדוק אם אפשר להגדיר בקריאה מה-GPIO סט פקודות מסוג אחר שהן לא "מתחלפות".
לא אכנס להסבר הטכני המדוייק, אבל הסיגנל ללחיצה מתחלף בכל לחיצה ולכן לא ניתן ללמד את השלט, אלא רק להשתמש בשלט עם קוד מוכן ל-Microsoft/MCE.
אבל שווה לבדוק אם אפשר להגדיר בקריאה מה-GPIO סט פקודות מסוג אחר שהן לא "מתחלפות".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא הבנת את התשובה שלי כנראה. הדרייבר שנכתב ל-RPI עובד באמצעות ה-GPIO עם סט פקודות זהה לזה של השלטים של מיקרוסופט.
בשלט של הוט אין קוד מוכן לשלטים של מיקרוסופט, וגם לימוד לא אפשרי בגלל הסיבוכיות של סיגנל מתחלף בכל לחיצה.
אם יש אפשרות בדרייבר של ה-GPIO להגדיר סט פקודות שונה מזה של מיקרוסופט שהוא פחות מורכב, זה כמובן יפתור את הבעייה.
בשלט של הוט אין קוד מוכן לשלטים של מיקרוסופט, וגם לימוד לא אפשרי בגלל הסיבוכיות של סיגנל מתחלף בכל לחיצה.
אם יש אפשרות בדרייבר של ה-GPIO להגדיר סט פקודות שונה מזה של מיקרוסופט שהוא פחות מורכב, זה כמובן יפתור את הבעייה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"