פתרון אלחוטי מבית D-LINK-בזק אשר מספק קישור אלחוטי בתדר 5Ghz ותפקידו לשמש בתור נקודת גישה (Access Point) או/גם בתור מזרים מדיה אל התקנים. האם הוא באמת מספק את מה שהוא מבטיח?
האמת אני אישית לא אהבתי את המוצר הזה
יש לי בבית את ה pc on tv של בזק אם הדונגל HDMI
ניסיתי אותו במחשב נייד של גיסתי ועובד פצצה
1080P סרט blue ray ללא מיצמוץ כשנייד במרחק 10 מטרים
מהטלויזיה כל הסרט עבד בצורה חלקה ללא תקיעות וגם איכות
הסרט היתה מעולה
אם זה מחובר בכבל זה עדיף על פני המתאם של DLINK שזה בעצם אלחוטי+קווי.
אין קשר למהירות של האינטרנט אלא רק של הרשת. תוודא שאתה מחובר שם עם לינק של לפחות 100 מגה.
יש לך מצד ימין
Connections > Local Arena Connection
שם אתה תלחץ ואתה תראה את המהירות חיבור בין המחשב שלך לבין הנתב.
אבל מה שאתה צריך לחפש צריך להיות בנתב שם אתה תראה את המהירות קישור בין הטלוויזיה למחשב.
במקום להיות תלוי בשינוי הגדרות בראוטר שלך שתומך או לא תומך בכך, הרבה יותר פשוט לחבר את המתאם באופן חד-פעמי ישירות ל- PC לצורך הקונפיגורציה, לשנות את הגדרת הרשת ב-PC לניתוב סטטי לסאב-נט של המתאם, לעדכן לכתובת שאתה רוצה, ואז להחזיר את ה- PC ל- DHCP ולהתקין את המתאם היכן שאתה רוצה.
אני צריך בבקשה עזרה בתכנון המצב הבא
ספריית בית ספר ובה 15 טאבלטים. ל 15 תלמידים עם קשיי למידה.
התלמידים אמורים להקשיב לקבציי MP3 שונים בו זמנית
הקבצים נמצאים במחשב מקומי
איך ניתן לתכנן זאת/על מה להקפיד כדי שיעבוד חלק ולא יתקע
ממליץ לעורכי האתר לשנות את תמונת הכתבה הראשית - PNG ככל הנראה לא הולך טוב עם המערכת של האתר - כיוון שהרקע שקוף ישנו קווקוו סביב האוביקטים: http://www.UpFile4u.Net/Files/8u3c7a.jpg
ביום רביעי רכשתי אותם והאמת פתר לי בעיית הגלישה בקומה שניה עם מהירות גלישה גבוה . וגם הצלחתי להזרים מדיה באיכות HD עם סוואנד HD בקומה למעלה וגם בשאר הבית ללא בעיות.
לגבי סנכרון בהפעלה ראשונה לא הצלחתי לעשות סנכרון אבל בהפעלה שניה עם כיבוי והדלקה מחדש היה מעולה
עד עכשיו אני מרוצה ממנו
אם אני מעונין לחבר אלחוטית בין המחשב לטלויזיה האם זו אופציה
קיימת והכי איכותית? עם זוג מתאמי hd?כי נדמה לי היתה בקורת בזמנו על pc on tv
בקרתם את המוצר בכך שיש נפילה באיכות התמונה ולכן נפל המוצר pc on tv?
האם כאן זה בסדר מבחינת איכות התמונה ושאר פרמטרים?