50B55 Haier מה דעתכם על הדגם?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
יש לי רק דבר אחד להגיד לך (אפשר לקרוא לזה המלצה): תקח את דברי הנציג מהמוקד של ניופאן בערבון מוגבל.keidar כתב:יש מבצע בא.ל.מ לדגם הנ"ל ב 4390 עם 3 שנים אחריות של ניופאן
דיברתי עם המוקד של ניופאן , אמרו לי שזה דגם יחסית חדש שמאוד מומלץ!
מישהו מכיר יודע? מומלץ?
http://www.buyush.co.il/%D7%98%D7%9C%D7 ... 9%D7%94-ha...
האם אתה באמת מאמין שהנציג מהמוקד היה אומר לך דבר אחר מלבד - "יחסית חדש שמאוד מומלץ!"?
יש לנו בעבודה מסך LED של HAIER בגודל 50 אינטש , לא יודע איזה דגם .
HD נראה מצויין , המסך הפתיע לטובה!
הדבר היחיד שאני חושש הוא אמינות המסך לאורך זמן.
כדוגמה נגדית אציין שיש לנו מסך של FUJICOM שהתקלקל 3 פעמים במסגרת אחריות,
ובפעם הרביעית זרקנו אותו לפח
ובפעם הרביעית זרקנו אותו לפח
דווקא אני מבסוט מהטלויזיה שיש לי של HAIER
מישהו יודע להגיד לי אם אני יכול לראות סרטים דרך ה USB עם כתוביות בעברית בדגם הזה? ושהעברית תהיה תקינה (כולל סימני פיסוק)
שאלה שניה, האם זה שווה ב 4390 ש"ח? או שיש דגמים טובים יותר (של חברות אחרות?) מאותו סדר גודל מחיר
מישהו יודע להגיד לי אם אני יכול לראות סרטים דרך ה USB עם כתוביות בעברית בדגם הזה? ושהעברית תהיה תקינה (כולל סימני פיסוק)
שאלה שניה, האם זה שווה ב 4390 ש"ח? או שיש דגמים טובים יותר (של חברות אחרות?) מאותו סדר גודל מחיר
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
Fujicom זה מסך מדבקה, והHaier הוא פשוט מותג סיני ידוע וזול .. אני לא חושב שיש מקום להשוואה מבחינת אמינות בין השניים .pessik כתב:יש לנו בעבודה מסך LED של HAIER בגודל 50 אינטש , לא יודע איזה דגם .
ובפעם הרביעית זרקנו אותו לפח...
מישהו ??? המבצע פשוט עד מחר ... ואם אתם ממליצים אני אלך מחר לקנות.keidar כתב:דווקא אני מבסוט מהטלויזיה שיש לי של HAIER
שאלה שניה, האם זה שווה ב 4390 ש"ח? או שיש דגמים טובים יותר (של חברות אחרות?) מאותו סדר גודל מחיר...