שלום
מישהו יודע אם מוכרים בארץ עוד את המכשיר הזה? בעבר רכשתי אחד ב-KSP ואני מעוניין לרכוש אחד נוסף?
יש מישהו שמעוניין למכור את המכשיר (אציין כי אני רכשתי אותו בעבר במחיר של 450 ש"ח וזה היה לפני למעלה מחצי שנה כך שנא להיות רציונליים עם מחיר מבוקש).
POPBOX V8 רכישת מכשיר
- Tuberomix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
גם אני שקלתי לקנות את המכשיר הזה (וגם יכול להיות שאני עדיין אקנה אותו). לפי מה שאני יודע לא מוכרים את זה יותר בשום חנות בארץ, למרות שאולי תמצא את זה במקרה ביד שנייה איפהשהו. אני עשיתי עכשיו חיפוש ביד 2 ומצאתי אחד שמוכר את זה ב-450 ש"ח. אפשרות נוספת זה לקנות את זה חדש ישירות מאתר היצרנית. זה כנראה יהיה קצת יותר יקר, וביחד עם מחיר משלוח ומיסים זה יכול לצאת עד 600 ש"ח, וכמובן גם תתצטרך לחכות עד שהמשלוח יגיע.
חוץ מזה, הרשה לי לשאול - האם אתה מספיק מרוצה כדי להמליץ גם לי לקנות Popbox V8 לעצמי? האם המכשיר מנגן סרטי Full HD חלק וכל זה? האם ממשק ה-Jukebox טוב?
חוץ מזה, הרשה לי לשאול - האם אתה מספיק מרוצה כדי להמליץ גם לי לקנות Popbox V8 לעצמי? האם המכשיר מנגן סרטי Full HD חלק וכל זה? האם ממשק ה-Jukebox טוב?
היי הצלחתי למצוא את זה במחיר הוגן מאוד מאחד מחברי הפורום ב-280 ש"ח כך שאני ממש מרוצה מהמחיר.Tuberomix כתב:גם אני שקלתי לקנות את המכשיר הזה (וגם יכול להיות שאני עדיין אקנה אותו). לפי מה שאני יודע לא מוכרים את זה יותר בשום חנות בארץ, למרות שאולי תמצא את זה במקרה ביד שנייה איפהשהו. אני עשיתי עכשיו חיפוש ביד 2 ומצאתי אחד שמוכר את זה ב-450 ש"ח. אפשרות נוספת זה לקנות את זה חדש ישירות מאתר היצרנית. זה כנראה יהיה קצת יותר יקר, וביחד עם מחיר משלוח ומיסים זה יכול לצאת עד 600 ש"ח, וכמובן גם תתצטרך לחכות עד שהמשלוח יגיע.
חוץ מזה, הרשה לי לשאול - האם אתה מספיק מרוצה כדי להמליץ גם לי לקנות Popbox V8 לעצמי? האם המכשיר מנגן סרטי Full HD חלק וכל זה? האם ממשק ה-Jukebox טוב?...
לגבי המלצה למכשיר, המכשיר משדר את כל הסרטים חלקים, כולל 1080P
אציין שמעת לעת יש מקרים בהם הוא לא מגיב לשלט ואז צריך פשוט לנתק מהחשמל ואז זה עובד טוב מאוד שוב.
בעיה מעצבנת אבל לא נורא בכלל. אולי זה במכשיר שלי קורה ואצל אחרים לא.
בכל אופן, מבחינת יחס עלות תועלת ל-450 ש"ח זה מכשיר טוב מאוד. ראיתי את המודעה של הבחור לגבי ה-450, נראה לי מזכרון או משהו. תנסה להוריד אותו ל-350, זה מוגזם, אני בזמנו קניתי חדש ב-450