Matricom G-Box Midnight MX2

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

dhead, האם היית ממליץ לחכות קצת עד שהפיתוח של libstagefright וכל זה יתקדם יותר כך שמכשירי XBMC מבוססי אנדרואיד יתמכו הרבה יותר טוב (" תמיכה בהאצת חומרה בניגון וידאו תחת אנדרואיד לכל הפלטפורמות", כמו שאמרת בפוסט שלך שמצאתי על XBMC 13)? האם כשסוף סוף תהיה את התמיכה הזאת היא תהיה רק למכשירים מבוססי אנדרואיד חדשים או גם ישנים?
תודה מראש, ובאמת שסליחה אם אני משגע אותך.

Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #22 

טוב, אז רציתי להודיע שבסוף החלטתי כן לקנות את המכשיר הזה, והזמנתי לי אחד מאמאזון.

dhead, זה כמובן לא במטרה לזלזל בך ובניסיון שלך (אגב, כל הכבוד על שעברת את נקודת ה-1000 הודעות). אני פשוט חושב שכדי באמת לשפוט מכשיר צריך לנסות אותו בעצמך, זאת הדרך היחידה לדעת באמת אם המכשיר טוב או לא. במקרה הכי טוב יכול להיות שהמכשיר הזה באמת יהיה גם כל מה שקיוויתי שהוא יהיה ואני אצא מאוד מרוצה מהקנייה שלי. במקרה הכי גרוע ביזבזתי כמה מאות שקלים על קופסא חסרת שימוש שאפילו לא עובדת, אבל לפחות אני אוכל לנצל את הניסיון הרע שלי כדי להזהיר את כל חברי הפורום להתרחק מהמכשיר הזה כמה שאפשר. אבל אני מעדיף כמובן להשאר אופטימי.

למי שסקרן, המחיר ששילמתי על המכשיר הוא:
105$ (מחיר בסיס) + 38$ (משלוח). = 143$.
זה לא כולל מע"מ אבל. לשמחתי, אני לא אצטרך לשלם מכס בזכות החוק החדש שנכנס שאומר שלא צריך לשלם מכס על מוצרים שמזמינים באינטרנט שעולים מתחת ל-325$ (כולל משלוח) (ראו כאן).

המחיר למשלוח קצת יקר, אבל לדעתי זה יהיה שווה את זה אם בסוף אני באמת אקבל מכשיר שעונה לציפיות שלי. כשאני אקבל את המכשיר (בעוד 20-30 יום), אני אתנסה קצת אתו ואז אכתוב כאן בפורומים את חוות הדעת שלי.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4301
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 480 פעמים

שליחה #23 

בהצלחה רבה, ממתינים לסיקור שלך

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1673
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #24 

תתחדש ממתין בקוצר רוח לסיקור

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

לדעתי זה המכשיר שגם אני מתכנן להזמין, נראה מעולה

Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #26 

טוב אז היום הגיע לביתי המכשיר. זאת הייתה ממש הפתעה, כאמור אמאזון אמרו לי שאני אקבל את המשלוח רק עוד 20-30 יום. מה עוד, לא הייתי צריך לשלם מע"מ. בסך הכל המחיר יצא לי קצת יותר מ-500 שקלים. אבל לא הכל וורוד, חוויתי כמה בעיות ולא הצלחתי עדיין לסדר את כולן. הבעיה הראשונה הייתה שאחרי הפעם השנייה שהדלקתי את המכשיר, הוא נתקע ב-boot screen על המילה אנדרואיד, ולא עבר את זה. זה בעיה די מלחיצה, אבל למזלי זכרתי שקראתי פיתרון לבעיה הזאת במהלך המחקר שעשיתי לפני קניית המכשיר, ומצאתי שרשור בפורום של החברה הנותן פיתרון לבעיה (כאן). אך הייתה לי, ועדיין יש לי, עוד בעיה, די מעצבנת. כל כמה שניות מופיע פס שחור על חלקים מהמסך, וזה ממש מעצבן. ניסתי הכל, להחליף כבל HDMI, לחבר לפורט HDMI אחר, לשנות את הרזולוציה מ-1080P ל-720P. שום דבר לא עבד. שני דברים כן עבדו אבל; 1) להוריד את הרזולוציה ל-576P
2) לחבר לטלוויזיה אחרת.
כמובן שאני לא רוצה להשתמש בממשק SD מטושטש ללא יכולת לראות סרטים ב-HD. מכיוון שלא חוויתי את הבעיה שכשחיברתי לטלוויזיה 1080P אחרת, אני מניח שהבעיה בטלוויזיה שלי בסלון, ולא במכשיר. ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות בטלוויזיה, אבל שום דבר לא פותר את הבעיה. זה ממש מתסכל.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #27 

חבל שיש רק באמזון
יש לי זיכוי ב DX
אני צריך מכשיר מ DX
:(

shlomico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 708
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #28 

יש איזה שהוא עדכון - אני גם שוקל לקנות כזה (או יותר נכון מaliexpress )

האם הוא מנגן 1080 בלי בעיה ? DTS ?

dudu26832
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #29 

Tuberomix כתב:טוב אז היום הגיע לביתי המכשיר. זאת הייתה ממש הפתעה, כאמור אמאזון אמרו לי שאני אקבל את המשלוח רק עוד 20-30 יום. מה עוד, לא הייתי צריך לשלם מע"מ. בסך הכל המחיר יצא לי קצת יותר מ-500 שקלים. אבל לא הכל וורוד, חוויתי כמה בעיות ולא הצלחתי עדיין לסדר את כולן. הבעיה הראשונה הייתה שאחרי הפעם השנייה שהדלקתי את המכשיר, הוא נתקע ב-boot screen על המילה אנדרואיד, ולא עבר את זה. זה בעיה די מלחיצה, אבל למזלי זכרתי שקראתי פיתרון לבעיה הזאת במהלך המחקר שעשיתי לפני קניית המכשיר, ומצאתי שרשור בפורום של החברה הנותן פיתרון לבעיה (כאן). אך הייתה לי, ועדיין יש לי, עוד בעיה, די מעצבנת. כל כמה שניות מופיע פס שחור על חלקים מהמסך, וזה ממש מעצבן. ניסתי הכל, להחליף כבל HDMI, לחבר לפורט HDMI אחר, לשנות את הרזולוציה מ-1080P ל-720P. שום דבר לא עבד. שני דברים כן עבדו אבל; 1) להוריד את הרזולוציה ל-576P
2) לחבר לטלוויזיה אחרת.
כמובן שאני לא רוצה להשתמש בממשק SD מטושטש ללא יכולת לראות סרטים ב-HD. מכיוון שלא חוויתי את הבעיה שכשחיברתי לטלוויזיה 1080P אחרת, אני מניח שהבעיה בטלוויזיה שלי בסלון, ולא במכשיר. ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות בטלוויזיה, אבל שום דבר לא פותר את הבעיה. זה ממש מתסכל.
...
Tuberomix אני שוקל לקנות גם מכשיר כזה...כרגע יש לי את ה UHOST2 הוא מריץ לי גירסה מקוסטמת שעל מנת לראות HD נורמלי דרך האינטרנט היא משתמשת בנגן חיצוני MXPLAYR (וזה חיסרון כי חלק מהתוספים לא עובדים עם נגן חיצוני ואז כל שניה צריך לבחור נגן אחר וזה מעצבן, כמו כן הנגן החיצוני לא מוסיף כתוביות אוטומטי בניגוד לנגן הפנימי וזה מעצבן).....האם תוכל לסקר איך ה XBMC עובד?האם הנגן הפנימי שלו מריץ סרטי HD מהאינטרנט (כמו למשל מתוסף ה NAVIX) בצורה חלקה בלי "לגים"?כמו כן האם יצא לך להשתמש עם יציאת ה SPDIF(האם ניתן לשמוע גם בטלוויזה וגם דרך מגבר בו זמנית?

אשמח אם תוכל לענות על שאלות אלה כי כמוני כמוך זה סיפור לא פשוט למצוא נגן אנדרואיד שתומך טוב ב XBMC

תודה

Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

אז יש לי את המכשיר כבר כחצי שנה. אבל לצערי, זה לא בדיוק מה שחלמתי. המכשיר הזה ודומים לו לא חף מבעיות. הפלטפורמה עדיין לא מספיק בוגרת כדי לספק חווית XBMC שוטפת וחסרת בעיות, כמו שמקבלים כמשקיעים כסף כדי לקנות HTPC אמיתי מבוסס מעבד x86/x64. גם אני חוויתי כמה בעיות מתסכלות. הייתה לי בעיה של flickering במכשיר, בעיה שלא הצלחתי לפתור בשום אופן, וזה היה ממש מתסכל. בסופו של דבר הבעיה נפתרה לאחר כמה חודשים בעדכון חומרה (firmware) גירסה 1.1.6 שהוציאה החברה Matricom, עדכון שפתר את הבעיה שלי ובעיות דומות אחרות. אבל עדיין יש לי בעיה מעצבנת אחרת (פונקציות ההרצה אחורה וקדימה לא עובדות כראוי ב-XBMCָ). אני חייב אבל להגיד שהשירות לא כזה גרוע כמו ש-dhead ואחרים אומרים. ל-Matricom יש תמיכה שהיא לדעתי דווקא לא רעה. יש תמיכה דרך פורומים, אימייל, מספר טלפון (אם כי אני מניח שמי שגר מחוץ לארה"ב יוותר על האופציה הזאת) ואפילו לייב צ'אט באתר. יש להם גם לפחות מפתח אחד שעובד. Matricom מוציאה אחת לכמה זמן עדכוני חומרה שמתקנים בעיות ומוסיפים דברים. כאמור, אחד מהעדכוני חומרה האלה באמת פתר בעיה משמועתית שהייתה לי. אז נכון, התמיכה לא מושלמת, ולא כל אחת מהבעיות נפתרה (כאמור יש לי עוד בעיה מתסכלת שעדיין לא נפתרה), אבל להגיד שאין למכשיר בכלל תמיכה זה פשוט לא נכון, מניסיון. אני לא יודע אבל כמה התמיכה הזאת תימשך. שמעתי תלונות על משתמשים שמרגישים שהם ננטשו ע"י החברה כשהם קנו מכשירים יותר ישנים שלה שהיא כבר לא תומכת בהם. קראתי איפשהו שהחברה מתחייבת לתמוך בכל מכשיר שהיא מוציאה לפחות 18 חודשים. כך שיש אי-ודאות לגבי העתיד של המכשיר, אם הוא אי פעם יקבל גרסאות הבאות של XBMC וכו' XBMC 13 אמור להציע תמיכה רשמית ב-Android, אבל דווקא לא במעבדי Amlogic, עליהם מכשיר זה ודומיו מתבססים.

לסיכום, אחרי הכל, אני לא לגמרי מרוצה מהמכשיר. אני יודע, dhead אמר והזהיר, אבל החלטתי לתת לזה צ'אנס בכל מקרה, לראות אם אולי זה יהיה בדיוק מה שאני צריך ואולי באמת יעבוד מושלם. המכשיר אמנם לא אכזבה טוטאלית, אבל בסופו של דבר, זה פשוט לא מה שאני באמת הייתי רוצה שמכשיר XBMC יעשה.
אני מסכים בסופו של דבר ש-Android היא פשוט עדיין לא פלטפורמה בשלה מספיק ל-XBMC, אבל יש לי תחושה שבקרוב זה אלול להשתנות עם צאתו של XBMC 13 ותמיכתו הרשמית באנדרואיד ויציאה של מכשירים חדשים שמותאמים לעבוד עם XBMC 13+.

ההמלצה שלי היא לא לקנות את המכשיר הזה. אם אתם רוצים מכשיר שיכול להריץ XBMC באופן מושלם, זה לא זה. אני ממליץ להשקיע קצת יותר כסף ולקנות HTPC אמיתי מבוסס מעבד x86/x64. אם אתם תחת תקציב, אז ממה שמעתי עדיף לקנות Raspberry Pi. גם למכשיר הזה יש כמה בעיות עם XBMC (בעיקר זה שהוא מריץ את XBMC באופן קצת איטי), אבל בהשוואה אל מכשירי Amlogic MX זה הרבה פחות בעיות. מה שאני נראלי אעשה בסופו של דבר זה אבנה HTPC מ-Barebone, ואשתמש ב-G-Box כמכשיר משני לחדר אחר.
נערך לאחרונה על ידי Tuberomix ב 08/12/2013 15:55, נערך פעם 1 בסך הכל.

OrenMizrav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 996
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #31 

אין איזה תוכנה של מדיה סנטר לאנדרויד? שנולדה באנדרויד בלי הסבות?
אולי כדאי למכשירים כאלה לנסות משהו מהמרקט ולשכוח מ XBMC
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”