Matricom G-Box Midnight MX2

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אז אני כבר חודש מחפש איזה סטרימר/HTPC כדאי לי לקנות. ועכשיו מצאתי מכשיר בשם
Matricom G-Box Midnight MX2 שאני חושב שיכול להיות שזה בדיוק מה שאני מחפש. זהו מכשיר אנדרואיד שמריץ XBMC. על פי התיאור באתר שלו זה נשמע כאילו יש במכשיר הזה את כל מה שאני צריך ואפילו יותר. אך כמובן, יכול להיות שההבטחות שקראתי באתר היצרנית הן פרסומיות בלבד ולא עוברות את מבחן המציאות. לכן חיפשתי מידע עליו, מה חושבים אלה שהשתמשו בו. קראתי על המכשיר הזה הרבה וכמעט כולם נשמעים מרוצים ממנו. מצאתי שני סיקורים (אחד, שתיים). שני המסקרים נשמעו באופן כללי מאוד מרוצים מהמכשיר הזה. בסקירה הראשונה מפורט שהבוחן ניסה להריץ מגוון קבצים ואת כולם הצליח המכשיר להריץ בכבוד. לפי מה שהבנתי הוא אומר שהמכשיר אפילו הצליח להריץ HD Audio, שזה משהו שאני מבין שלהרבה מכשירים שמריצים XBMC יש בעיה איתו. גם כל אלה שכתבו ביקורות בעמוד של אמאזון נשמעו מאוד מרוצים. בקיצור, נשמע לי מצוין. וגם המחיר מצוין, רק 100$ דרך אמאזון (לא כולל משלוח). אך לפני שאני מזמין, חשבתי שכנראה כדאי לשאול פה רק ליתר ביטחון, כדי שלא יצא שאחרי חודש של חיפושים סתם ביזבזתי 100$+ על מכשיר שלא עובד או משהו.

אז מה שאני רוצה לשאול, האם יש איזושהי סיבה טובה שאתם יכולים להגיד לי כאן אליה על למה בעצם לא כדאי לי לקנות את המכשיר הזה? אני אשמח לשמוע כל טענה או המלצה.

תודה מראש לכל העונים.

דרך אגב, אם מישהו רוצה לדעת איך שמעתי על המכשיר הזה לראשונה: לאחרונה שקלתי אולי לקנות את ה-Ouya, שהיא מעוצבת כקונסולת משחקים פתוחה מבוססת אנדרואיד אך אמורה לתמוך גם ב-XMBC. נתקלתי בכתבה אחת שבה כתבו בשרשור תגובות על הביצועים של XBMC על ה-Ouya. אחד כתב שהאתכזב, השני כתב שה-Ouya נתן לו את הביצועים הכי טובים שאי פעם חווה ב-XBMC על מכשיר אנדרואיד. השלישי אמר שניסה את ה-Ouya, אך לדעתו מכשיר האנדרואיד שמריץ XBMC הכי טוב הוא ה-Matricom G-Box Midnight MX2.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #2 

מאוד ממליץ לך לא להתקרב למוצר.
.

Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

dhead2009 כתב:מאוד ממליץ לך לא להתקרב למוצר.
.
...
אפשר בבקשה לדעת למה? מאיזו סיבה החלטת לתת האי-המלצה הכל כך שלילית שלך?

urich
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

לדעתי כל האנדרואידים עוד לא אפויים.
עד שלא יצא OPEN ELEC או גרסא בסגנון שתכלול האצת חומרה כל הסטיקים של אנדרואיד והקופאסות האלו ישארו מאחור.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #5 

100$ למכשיר Dual-Core מחברת מדבקה שמשווקת מוצרים סינים זולים ביוקר ומנצלת את העובדה שXBMC תוכנת קוד חופשי לפרסם גרסה מסורסת שלה כיוון שאין לה כל ידע ויכולת להוסיף תיקונים לXBMC ואנדרואיד (יותר נכון לספריות נגן הוידאו באנדרואיד) שחברה כמו Pivos ביצעה ע"מ שXBMC תרוץ באופן מיטבי על פלטפורמת Amlogic.

אל תצפה לשום תמיכה בכל מקרה של תקלה ובעיה (ויש מספיק כאלה) שתתעורר.

שתי הביקורות על המכשיר הן פשוט בדיחה, הן לא יותר מסקירות קצרות, בשימוש אמיתי במוצר כHTPC צפה לבעיות בנושא של passthrough של אודיו (בכלל), פענוח של DTS, בעיות סנכרון אודיו/וידאו.
לא יודע מאיפה הבאת את התמיכה ב- Audio HD, זה פשוט לא נכון מאף בחינה, לא מבחינת פענוח ולא מבחינת passthrough.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #6 

נ.ב. בהקשר של Ouya ובכלל מבחינת העתיד של XBMC תחת אנדרואיד (לפחות בטווח הקצר) המקום לקבל מידע עדכני ומדוייק הוא
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=152005

Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

dhead2009 כתב:100$ למכשיר Dual-Core מחברת מדבקה שמשווקת מוצרים סינים זולים ביוקר ומנצלת את העובדה שXBMC תוכנת קוד חופשי לפרסם גרסה מסורסת שלה כיוון שאין לה כל ידע ויכולת להוסיף תיקונים לXBMC ואנדרואיד (יותר נכון לספריות נגן הוידאו באנדרואיד) שחברה כמו Pivos ביצעה ע"מ שXBMC תרוץ באופן מיטבי על פלטפורמת Amlogic.

אל תצפה לשום תמיכה בכל מקרה של תקלה ובעיה (ויש מספיק כאלה) שתתעורר.

שתי הביקורות על המכשיר הן פשוט בדיחה, הן לא יותר מסקירות קצרות, בשימוש אמיתי במוצר כHTPC צפה לבעיות בנושא של passthrough של אודיו (בכלל), פענוח של DTS, בעיות סנכרון אודיו/וידאו.
לא יודע מאיפה הבאת את התמיכה ב- Audio HD, זה פשוט לא נכון מאף בחינה, לא מבחינת פענוח ולא מבחינת passthrough.
...
קודם כל, זה נראלי יותר מסתם מכשיר סיני. יכול להיות שאני טועה אבל זה נראה יותר מזה. דבר שני, אכן שמעתי על ההעתקה לכאורה מ-Pivos. אך גם קראתי משתמש מרוצה שאומר שה-XBMC שלהם עובד יותר מה-XBMC של Pivos (מקור). בכל מקרה, לי אישית בתכלס לא באמת אכפת מי העתיק ממי (למרות שעל פי הרישיון של הקוד הבנתי שבכלל מותר להעתיק) כל עוד המוצר עובד טוב.

אך אתה טוען שהמוצר לא עובד טוב בכלל ושהביקורות לא מייצגות. אתה אומר שאפשר לצפות לאין-ספור בעיות ותקלות נוראיות. השאלה שלי היא - מדוע אתה כל כך חושב שיהיו למכשיר כל הבעיות האלה? האם בכלל השתמשת במכשיר בעצמך וסבלת בעצמך מהבעיות האלה? האם קראת איפשהו על משתמשים אחרים שחוו בעיות כאלו ואחרות במכשיר הזה? כי אני נראלי כל חוות הדעת שקראתי כלפי המכשיר הזה היו חיוביות. אני יכול אף להביא לך דוגמה למשתמש אחד שאומר שהוא משתמש במכשיר הזה כבר כמה שבועות (יותר ממשך זמן השימוש של הביקורות "הקצרצרות" האלה) ומאוד מרוצה (ראה פה). גם בביקורות באמאזון כולם נשמעים מאוד מרוצים ואף אחד עדיין לא נתן פחות מ-3 כוכבים (למרות שיש להזכיר שבינתיים יש רק 15 ביקורות באמאזון).

בנוגע ל-HD Audio, בביקורת הראשונה הכותב אומר שעל פי המבדקים שלו אודיו "TrueHD 5.1 & 7.1" עובד OK. יכול להיות שאני מתבלבל אבל האם Dolby TrueHD זה לא HD Audio?

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #8 

קודם כל, זה נראלי יותר מסתם מכשיר סיני. יכול להיות שאני טועה אבל זה נראה יותר מזה. דבר שני, אכן שמעתי על ההעתקה לכאורה מ-Pivos. אך גם קראתי משתמש מרוצה שאומר שה-XBMC שלהם עובד יותר מה-XBMC של Pivos (מקור). בכל מקרה, לי אישית בתכלס לא באמת אכפת מי העתיק ממי (למרות שעל פי הרישיון של הקוד הבנתי שבכלל מותר להעתיק) כל עוד המוצר עובד טוב.
...
זה מכשיר סיני, נקודה.
גם מכשיר Pivos Xios DS הוא מכשיר מתכנון וייצור סיני ההבדל הוא ש-Pivos מעסיקה צוות פיתוח (תוכנה) שמקדם את התמיכה במכשיר הן תחת אנדרואיד והן תחת לינוקס בהקשר של XBMC ובכלל.
עד עתה Matricom הוכיחה שהיא יודעת רק למכור מוצרים.
כדי שתקרא קצת על GPL, נראה לי שבכלל לא הבנת את התגובה שלי.
Pivos ביצעה שינויים שונים ע"מ שXBMC תעבוד בצורה מיטבית על פלטפורמת Amlogic תחת אנדרואיד וכמובן בהתאם לרישיון GPL פרסמה זאת באופן פומבי.
בנוסף לכך דרשה מחברת Amlogic להבהיר בצורה ברורה שקרנל לינוקס/אנדרואיד מופצים ברשיון GPL לכן כל טענה שקרית כלשהי של חברה שמבססת מוצריה על שבבי Amlogic שאסור לה לפרסם קוד מקור היא לא נכונה, זאת כמובן ע"מ לאפשר תמיכה טובה בפלטפורמה (בהקשר הזה שני מתכנתים מצוות XBMC מועסקים כיום ע"י חברת Pivos וככל הנראה זה חלק מהדרישות שלהם).
Matricom לא רק מוזמנת ל"העתיק" כל תיקון שחברת Pivos מפרסמת אלא זה דבר מאוד רצוי, הבעיה היא שהיא בחרה לא ליישם תיקונים אלה והיא מפרסמת גרסאות XBMC עם שינויים ללא פרסום קוד המקור כאשר מפרה את רשיון GPL, כתוצאה מכך קיימת אי תאימות בין גרסאות XBMC שונות לפלטפורמת Amlogic ומכך המשתמשים נפגעים.
הבעיה מתחילה ונגמרת באימפוטנציה של חברת Matricom ורדיפת בצע, היא מוכרת מכשירים במחיר יקר ללא כל יכולת ורצון לתת להם תמיכה ראויה, מספיק היה שהיתה מפרסמת את קוד המקור שהיא חייבת לפרסם ע"מ והקהילה היתה כבר משלימה את החסר מבחינת תמיכה ראוייה במכשיר.
נוגע ל-HD Audio, בביקורת הראשונה הכותב אומר שעל פי המבדקים שלו אודיו "TrueHD 5.1 & 7.1" עובד OK. יכול להיות שאני מתבלבל אבל האם Dolby TrueHD זה לא HD Audio?
...
אתה רציני ? הוא אפילו לא בדק passthrough של פורמטים רגילים.

בסופו של דבר מדובר במכשיר מבוסס שבב Dual-Core, פשוט בדיחה בהקשר של ביצועים תחת אנדרואיד.

אך אתה טוען שהמוצר לא עובד טוב בכלל ושהביקורות לא מייצגות. אתה אומר שאפשר לצפות לאין-ספור בעיות ותקלות נוראיות. השאלה שלי היא - מדוע אתה כל כך חושב שיהיו למכשיר כל הבעיות האלה? האם בכלל השתמשת במכשיר בעצמך וסבלת בעצמך מהבעיות האלה? האם קראת איפשהו על משתמשים אחרים שחוו בעיות כאלו ואחרות במכשיר הזה? כי אני נראלי כל חוות הדעת שקראתי כלפי המכשיר הזה היו חיוביות. אני יכול אף להביא לך דוגמה למשתמש אחד שאומר שהוא משתמש במכשיר הזה כבר כמה שבועות (יותר ממשך זמן השימוש של הביקורות "הקצרצרות" האלה) ומאוד מרוצה (ראה פה). גם בביקורות באמאזון כולם נשמעים מאוד מרוצים ואף אחד עדיין לא נתן פחות מ-3 כוכבים (למרות שיש להזכיר שבינתיים יש רק 15 ביקורות באמאזון).
...
אתה מוזמן לרכוש מה שתרצה, אך נראה לי שתרצה לקרוא קצת יותר בפירוט את חוות הדעת בAmazon שנראות לף חיוביות.
[left]XBMC freezes now and then on exit or if you are playing a movie and try to play another movie it also freezes sometimes
the box stays on all the time, no sleep or idle option[/left]
[left]i will re-write a review and give 5* when the box is ready to actually steam full 1080p from XBMC[/left]

Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אכן הייתה בעיה שבהתחלה הם לא פירסמו את הקוד המקור (source code) של המכשיר, אך לאחר שפנו אליהם הם כן פירסמו את הקוד כאן.
בסופו של דבר מדובר במכשיר מבוסס שבב Dual-Core, פשוט בדיחה בהקשר של ביצועים תחת אנדרואיד.
...
אני לא מבין מה יש לך נגד המפרט. מעבד ה-Dual-Core הוא אולי לא הכי חזק, אבל גם ממש לא הכי חלש. זה הרבה יותר טוב ממכשירי אנדרואיד סלוניים אחרים שיש להם מעבד בעל ליבה אחת בלבד. על פי ה-Benchmark שעשו בביקורת הראשונה שהזכרתי המכשיר הזה הוא בערך חזק כמו גלקסי S2. אז שוב לא הכי חזק אבל גם לא הכי חלש. אני שמעתי שבעתיד יצאו מכשירי אנדרואיד סלוניים בעלי מעבד מרובע ליבות אבל בנתיים לפי הבנתי אין. אז אני לא מבין איך אפשר להגיד שהמפרט הוא "פשוט בדיחה". ואם אתה לא מאמין לי, אולי תאמין ל-j1nx שבעצמו אומר שהחומרה של המכשיר הזה טובה (ראה פה) (למרות שיש להגיד ש-j1nx גם מבקר את התוכנה המועתקת שמפרה את הרישיון).

בכל מקרה, תודה על כל התגובות עד כה. אני אעשה את השיקולים שלי ואחליט אם לקנות או לא, ואם כן אחליט לקנות אני כנראה גם אכתוב בפורום הזה את חוות הדעת האישית שלי. כמובן שאם לך או למישהו אחר יש עוד משהו להגיד על המכשיר הזה אז הוא כמובן מוזמן.

Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

dhead2009, אז אם לא המכשיר הזה, האם אתה יכול אולי כן להמליץ על מכשירים אחרים מבוססי XBMC במחיר דומה (בערך 100$)?
שמעתי על ה-The Little Black Box, וזה נראה די מבטיח. היתרונות של המכשיר הזה בשוואה ל-Matricom G-Box Midnight MX2 הם שהמכשיר הזה נתמך על ידי j1nx, שאני מבין שהוא חבר מוערך מאוד בקהילה ושהוא מאוד תמך בכל המכשירים מהסוג הזה עד כה, ולכן אפשר לצפות ממנו לתמיכה מתמשכת במכשיר הזה. גם השלט הרבה יותר יפה ופונקציונלי (למרות שאפשר לקנות אותו בנפרד). החיסרון אני חושב הוא שלפי מה שהבנתי המעבד שלו הרבה יותר חלש והוא בעל ליבה אחת בלבד. ראיתי שגם אתה שקלת לקנות אותו. אני יודע שזה עדיין לא ממש יצא ובנתיים אפשר לעשות רק הזמנה מוקדמת. ובכל זאת - מה אתה חושב?

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1673
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #11 

אני הייתי ממליץ לך על Raspberry Pi (רק אם אתה מחפש מולטימדיה)
יש לי אותו ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו
עובד לי חלק XBMC OPENECE הוא טיפה איטי אבל זה לא משהו שהורג אותך
בתמורה למחיר שעלה לי 186 כולל מארז ומשלוח והמון עזרה מהפורום המדהים הזה
שוווה ביותר

Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

M2 כתב:אני הייתי ממליץ לך על Raspberry Pi (רק אם אתה מחפש מולטימדיה)
יש לי אותו ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו
עובד לי חלק XBMC OPENECE הוא טיפה איטי אבל זה לא משהו שהורג אותך
בתמורה למחיר שעלה לי 186 כולל מארז ומשלוח והמון עזרה מהפורום המדהים הזה
שוווה ביותר
...
בשלב מסוים שקלתי את ה-Raspberry Pi, אבל שמעתי שזה איטי באופן בלתי נסבל וגם שיש לזה לפעמים בעיות בניגון תוכן Full HD.

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1673
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #13 

לא נתקלתי בבעיה עם ניגון full hd
מה שכן חשוב שבניגון סרטי HD שהוא יהיה מוחבר לאינטרנט קווי ומהירות גלישה גבוה
ולגבי האיטיות קצת סבלנות לא תזיק :)

אגב אולי הפוסט שפחתי מקודם יעניין אותך בנושא הזה
http://www.hometheater.co.il/vt189289.C ... berry.html

gedman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #14 

M2 כתב:לא נתקלתי בבעיה עם ניגון full hd

...
מהירות האינטרנט לא רלוונטית בעניין הזה,אינטרנט בכלל לא נחוץ.

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #15 

Tuberomix כתב:dhead2009, אז אם לא המכשיר הזה, האם אתה יכול אולי כן להמליץ על מכשירים אחרים מבוססי XBMC במחיר דומה (בערך 100$)?
שמעתי על ה-The Little Black Box, וזה נראה די מבטיח. היתרונות של המכשיר הזה בשוואה ל-Matricom G-Box Midnight MX2 הם שהמכשיר הזה נתמך על ידי j1nx, שאני מבין שהוא חבר מוערך מאוד בקהילה ושהוא מאוד תמך בכל המכשירים מהסוג הזה עד כה, ולכן אפשר לצפות ממנו לתמיכה מתמשכת במכשיר הזה. גם השלט הרבה יותר יפה ופונקציונלי (למרות שאפשר לקנות אותו בנפרד). החיסרון אני חושב הוא שלפי מה שהבנתי המעבד שלו הרבה יותר חלש והוא בעל ליבה אחת בלבד. ראיתי שגם אתה שקלת לקנות אותו. אני יודע שזה עדיין לא ממש יצא ובנתיים אפשר לעשות רק הזמנה מוקדמת. ובכל זאת - מה אתה חושב?
...
J1nx מתכוון להמשיך לתמוך בכל המכשירים מבוססי Amlogic שהוא כרגע תומך.
מבחינת TLBB אין שום דבר מיוחד בהקשר של חומרה/ביצועים כך שאין כל סיבה להעדיפו על פני מכשירים אחרים שכן נתמכים, במיוחד כאשר ניתן להשיגם במחירים שנעים בין 60$ ל-80$ כולל משלוח.
תקרא את הפוסט הבא לגבי שני מכשירים שנתמכים כיום.
קח בחשבון שיתמכו בקרוב מכשירים עם מקלטי טלויזיה דיגיטלית, אם תכונה זו חשובה לך אז שווה להמתין.

החיסרון היחיד של הפלטפורמה הזו נוגעת לצפייה בשידורי טלויזיה דרך Tvheadend, קיימים שני באגים שממתינים לפתרון, אחד מהם הוא אי פענוח וידאו-אודיו בחומרה כאשר מגיע מ-Tvheadend והשני הוא ביטול שזירה הפוך של וידאו.
הראשון כנראה פתרון ע"י תיקון ב-XBMC, אין סיבה שזה לא יקרה בקרוב, השני יפתר כנראה ע"י עדכון הקרנל שזה משהו שהמפתחים עובדים עליו כיום אך לא ברור אם יקרה בגרסת הביטא הבאה.
מעבר לכך חברת Pivos מבצעת תיקונים ושיפורים ל-XBMC עבור הפלטפורמה הזו כך שהתמיכה בה משתפרת ומשתדרגת כל הזמן.

ברגע ששתי בעיות אלו יפתרו זו כנראה תיהיה הפלטפורמה המומלצת עבור HTPC בפחות מ300 ש"ח.
קיימים עוד מס' באגים קטנים כך שגם שווה לך להציץ בדף ה-Issues ב-Github.

בכל מקרה דרושה ביקורת מעמיקה בנושא שבודקת את המכשירים בשימוש אמיתי ובקונפיגורציות שונות.
יש לי הן את ה-MyGica A11 והן את ה-G-Box Midnight (עוד לא נשלף מהאריזה) כך שאני מתכוון לבצע השוואה ביניהם אך לא נראה לי שיהיה לי זמן לביקורת מלאה.

Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

gedman כתב:

...
...
זה כן רלוונטי אם מישהו רוצה להזרים סרט דרך הרשת. אבל במקרה שלי זה באמת לא רלוונטי כי אני מתכנן לנגן את כל הסרטים רק דרך הארד דרייב חיצוני המחובר ישירות למכשיר :)

בכל מקרה, אני אשקול אולי לקנות את ה-Raspberry Pi או אחד מ"החיקויים" שלו כמו אלה שפירסמת.
נערך לאחרונה על ידי Tuberomix ב 20/05/2013 21:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

dhead2009, כל הבעיות האלה לא נוגעות בי, מכיוון שהצרכים שלי בתכלס הם די בסיסיים (ולכן אני גם מחפש מכשיר זול), אבל כן חשוב לי מכשיר מבוסס XBMC. בכל מקרה, יש משהו שאני לא מבין, אחד משני המכשירים המומלצים פה הוא בעצם G-Box Midnight הראשון. האם ה-G-Box Midnight MX2 הוא לא פשוט גירסה חדשה ומשופרת של ה-G-Box Midnight הראשון? מדוע שתמליץ לי על מכשיר אחד שמגירסת ההמשך שלו המלצת להתרחק?

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC

שליחה #18 

Tuberomix כתב:dhead2009, כל הבעיות האלה לא נוגעות בי, מכיוון שהצרכים שלי בתכלס הם די בסיסיים (ולכן אני גם מחפש מכשיר זול), אבל כן חשוב לי מכשיר מבוסס XBMC. בכל מקרה, יש משהו שאני לא מבין, אחד משני המכשירים המומלצים פה הוא בעצם G-Box Midnight הראשון. האם ה-G-Box Midnight MX2 הוא לא פשוט גירסה חדשה ומשופרת של ה-G-Box Midnight הראשון? מדוע שתמליץ לי על מכשיר אחד שמגירסת ההמשך שלו המלצת להתרחק?
...
כי הוא לא נתמך ?
G-Box Midnight זו מוצר מדבקה ולא יותר, הפופולריות של השם דבקה לו ולכן ההתיחסות למוצר בשם זה אך יש לזכור שלחברת Matricom אין כל קשר לזה שהמוצר נתמך ע"י XBMC באופן מלא עם גרסאות הלינוקס של J1nx, וכמובן המוצר זמין לרכישה ישירות מסין/HK דרך Aliexpress, DX ואחרים גם בכ60$ כולל משלוח.
כל עוד חברת Pivos או המפתחים שעובדים עם J1nx לא יוסיפו תמיכה במכשירים המבוססים על מעבדי דו-ליבתיים של Amlogic מכשירים כדוגמת זה המוזכר בשרשור לא יתמכו, נקודה.

Tuberomix פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

זה לא נכון להגיד שה-G-Box Midnight MX2 לא נתמך. הוא אולי לא נתמך ע"י j1nx (למרות שאולי בעתיד הוא כן יתמוך בו) אבל חברת Matricom כן תומכת במכשיר בעצמה. נכנסתי לפורומים שלהם, ולמרות מה שאמרת לי ("אל תצפה לשום תמיכה בכל מקרה של תקלה ובעיה") ראיתי שהאדמינים בפורום עונים על כמעט כל השאלות ומנסים כמה שיותר לעזור לכולם אתה יכול להסתכל בפורום שם בעצמך ולראות שאני לא משקר. גם בניגוד למה שאמרת יש להם מפתחים, למפתח הראשי שלהם קוראים "DEVilishWAY". עכשיו זה לא שלמכשיר אין בעיות, אפשר לגלוש ולראות בפורומים שכן יש בעיות למכשיר הזה. אבל לכל הבעיות האדמינים מנסים לפתור ולעזור, ואם הם לא מצליחים הם מבטיחים להעביר את זה למפתחים שיתקנו את זה בעדכון גירסה הבאה (ועדכוני הגירסה מועברים OTA, כך שקל לעדכן את המכשיר). הם גם כבר אפילו הוציאו כבר עדכון שמעדכן את גירסת האנדרואיד המותקנת מ-4.2.1 ל-4.2.2. עכשיו, גם בי יש צד קונספירטיבי שאומר שיכול להיות שהכל הוא שקר אחד גדול שלהם ושבכלל אין להם מפתח ולכן הם גם לא יוציאו עדכונים, אבל אני חושב שאם זה היה נכון אז הם גם לא היו טורחים בכלל לעזור למשתמשים בפורומים.

gedman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #20 

Tuberomix כתב:
gedman כתב:

...
...
זה כן רלוונטי אם מישהו רוצה להזרים סרט דרך הרשת. אבל במקרה שלי זה באמת לא רלוונטי כי אני מתכנן לנגן את כל הסרטים רק דרך הארד דרייב חיצוני המחובר ישירות למכשיר :)

בכל מקרה, אני אשקול אולי לקנות את ה-Raspberry Pi או אחד מ"החיקויים" שלו כמו אלה שפירסמת.
...
אין שום קשר בין הזרמת סרט ברשת הביתית שלך לבין מהירות האינטרנט.
אתה לא צריך אינטרנט בשביל זה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”