ROTEL RA-12 VS RA-10+DAC
אם אתה מרוצה מה-DAC שיש ב-12, למה לחסוך 2000 ש"ח רק בשביל להוציא אותם שוב על DAC חיצוני (זה ממילא המחיר בערך לדאקים סבירים), שגם יכניס לך עוד כבל או שניים בדרך לרמקולים?
אם אתה לא צריך את ה-DAC החיצוני לחיבור למכשירים אחרים (מגבר אחר) - לדעתי עדיף להפחית את מספר החיבורים ומספר המכשירים.
אם אתה לא צריך את ה-DAC החיצוני לחיבור למכשירים אחרים (מגבר אחר) - לדעתי עדיף להפחית את מספר החיבורים ומספר המכשירים.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
חד משמעית, הייתי מפרק בין היחידות.
ב-2000 ש"ח אפשר לקנות דאקים חמודים מאוד - סטייל VDAC. אם אפשר למתוח את התקציב בעוד 1000, אפשר למצוא כבר דברים בלבל אחר לגמרי. (MDAC, בלדליוס דאק וכו') אגב, ב-1800 יש את ההגל HD2 החביב ביותר שאני בטוח שיהיה יותר טוב מהדאק המובנה ברוטל.
ב-2000 ש"ח אפשר לקנות דאקים חמודים מאוד - סטייל VDAC. אם אפשר למתוח את התקציב בעוד 1000, אפשר למצוא כבר דברים בלבל אחר לגמרי. (MDAC, בלדליוס דאק וכו') אגב, ב-1800 יש את ההגל HD2 החביב ביותר שאני בטוח שיהיה יותר טוב מהדאק המובנה ברוטל.
את V-DAC אפשר לרכוש במחיר מיוחד אצל יגאל בסטריאוסקופran_carney כתב:חד משמעית, הייתי מפרק בין היחידות.
ב-2000 ש"ח אפשר לקנות דאקים חמודים מאוד - סטייל VDAC. אם אפשר למתוח את התקציב בעוד 1000, אפשר למצוא כבר דברים בלבל אחר לגמרי. (MDAC, בלדליוס דאק וכו') אגב, ב-1800 יש את ההגל HD2 החביב ביותר שאני בטוח שיהיה יותר טוב מהדאק המובנה ברוטל....
http://www.stereoscope.co.il/156973/%D7 ... 7%95%D7%AA
ואז נשארים עם עודף לכבלים וכו'