מחפש פתרונות לרשת אלחוטית בטווח של 2 ק"מ
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
מדובר בשני בתים פרטיים, על שתי גבעות. אין טווח ראיה.
חיפשתי ומצאתי לא מעט אנטנות מוגברות וכו' אבל לא הבנתי מה באמת צריך ואיזה עוצמות אצטרך למרחק כזה.
כמובן שאין צורך במהירות גבוהה, נסתפק במינימום (54).
הראוטרים בשני הצדדים הם WRT54 ו 1043ND.
אגב, אשמח למידע בנוגע לרמות הקרינה כשמתעסקים עם אנטנות כאלה.
תודה לעוזרים!
חיפשתי ומצאתי לא מעט אנטנות מוגברות וכו' אבל לא הבנתי מה באמת צריך ואיזה עוצמות אצטרך למרחק כזה.
כמובן שאין צורך במהירות גבוהה, נסתפק במינימום (54).
הראוטרים בשני הצדדים הם WRT54 ו 1043ND.
אגב, אשמח למידע בנוגע לרמות הקרינה כשמתעסקים עם אנטנות כאלה.
תודה לעוזרים!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
+1 מעבר לשירשור פשוט של נתבים לא חושב שניתן באמצעים אחרים.
ואם אתה אומר שאין טווח ראייה אתה תצטרך הרבה נתבים לזה.
ואם אתה אומר שאין טווח ראייה אתה תצטרך הרבה נתבים לזה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני לא חושב שאתה תוכל להשתמש ב-wifi, כי פתרון, מפני שהתדר גבוה מדי בשביל מרחק הנדרש (לצורך דוגמא, גם רוב אתרי הסלולר לא מכסים מרחקים כאלה, חוץ ממקרים של שטחים פתוחים לאורך הכבישים). לדעתי הפתרון שלך יכול להיות או vpn דרך חיבור האינטרנט הרגיל, או פתרונות בסגנון של ipvpn של בזק. אם אני לא טועה לסלקום והוט יש פתרונות דומים. שים לב כמדובר במחירים שונים בהרבה לעומת המחירי מנוי לאינטרנט (הרבה יותר גבוהים).
בעיקרון פתרונות mini-link מיועדים למרחקים כאלה, אבל הם מחייב קו ראיה נקי בין הנקודות.
בעיקרון פתרונות mini-link מיועדים למרחקים כאלה, אבל הם מחייב קו ראיה נקי בין הנקודות.
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 19/05/2013 10:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
וואו. תודה על התגובות המהירות 
אין אפשרות להעברה קווית ולכן אני מחפש את הפתרון האלחוטי, גם אין עניין ל VPN כי כל הרעיון הוא לשתף את החיבור לאינטרנט.
שאלת תם - גם אם אקנה אנטנות מפחידות ב DX או EBAY לא אוכל להעביר את האות? (ואולי לא יתנו בכלל להכניס כאלה אנטנות לארץ?)
אין אפשרות להעברה קווית ולכן אני מחפש את הפתרון האלחוטי, גם אין עניין ל VPN כי כל הרעיון הוא לשתף את החיבור לאינטרנט.
שאלת תם - גם אם אקנה אנטנות מפחידות ב DX או EBAY לא אוכל להעביר את האות? (ואולי לא יתנו בכלל להכניס כאלה אנטנות לארץ?)
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אל תשכחו שלהקמת אתר גישה אלחוטית (אתר סלולר לדוגמא) נדרש יתר בניה. וזה גם סיפור, עם אישור של משרד לאיכות הסביבה והתנגדות של השכנים.
לפי פותח השירשור היעוד הוא רק שיתוף האינטרנט, אז הרבה יותר זול לעשות לכל אחד חיבור לאינטרנט
לפי פותח השירשור היעוד הוא רק שיתוף האינטרנט, אז הרבה יותר זול לעשות לכל אחד חיבור לאינטרנט
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
משום מה פיספתי את הפוסט הזהopv כתב:אני לא יודע אם לWIMAX יש אפשרות לעבוד AD HOCK עם שתי יחידות קצה, לכן אחד הצדדים חייב להיות תחנת בסיס. אולי תחנת בסיס קטנה, אבל עדיין תחנת בסיס....
ניתן למצוא פתרון point to point מבוסס WiMax (תחנת בסיס תעלה המון כסף וים של אישורים).