הקפה יוצא חמוץ
-
Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
שלום,
אני משתמש במקינטה של Bialetti (שלוש מנות) כבר יותר משנה, והכל היה בסדר עד לפני חודש, כשכל הקפה שאני מכין בה יוצא חמוץ באופן עקבי.
אני לא חושב שהבעייה היא באופן ההכנה שלי, כי הכל באמת היה מעולה לפני זה, אני תמיד מחמם על אש קטנה, מכבה בזמן כך שכל הקפה יוצא חלק ולא נשרף.
כמו כן, את הפולים אני טוחן עם מטחנת תבילנים בדיוק באותו אופן שבו טחנתי כשלא היו בעיות, 3-3.5 פולסים של 10 שניות.
אני גם די בטוח שלא מדובר בפולים עצמם כי אני מזמין מאותו מקום(Negro) כבר הרבה זמן, ואף פעם לא היו לי נפילות איתו.
למישהו יש רעיונות?
אני משתמש במקינטה של Bialetti (שלוש מנות) כבר יותר משנה, והכל היה בסדר עד לפני חודש, כשכל הקפה שאני מכין בה יוצא חמוץ באופן עקבי.
אני לא חושב שהבעייה היא באופן ההכנה שלי, כי הכל באמת היה מעולה לפני זה, אני תמיד מחמם על אש קטנה, מכבה בזמן כך שכל הקפה יוצא חלק ולא נשרף.
כמו כן, את הפולים אני טוחן עם מטחנת תבילנים בדיוק באותו אופן שבו טחנתי כשלא היו בעיות, 3-3.5 פולסים של 10 שניות.
אני גם די בטוח שלא מדובר בפולים עצמם כי אני מזמין מאותו מקום(Negro) כבר הרבה זמן, ואף פעם לא היו לי נפילות איתו.
למישהו יש רעיונות?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מה קרה לפני חודש?
שווה לעשות ניקיון יסודי לכל חלקי המקינטה, לפרק את הרשת, הגומייה הכל.
שווה לעשות ניקיון יסודי לכל חלקי המקינטה, לפרק את הרשת, הגומייה הכל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לא נראה לי שקרה משהו מיוחד, גם יכול להיות שהשינוי היה הדרגתי ולקח לי זמן לשים לב לזה, אני רק זוכר שלפני יותר מחודש הכל היה אחלה.דבוטאנט כתב:מה קרה לפני חודש?
שווה לעשות ניקיון יסודי לכל חלקי המקינטה, לפרק את הרשת, הגומייה הכל....
לגבי נקיון, האמת שאף פעם לא עשיתי נקיון יסודי, אולי זו הבעייה...
ואת הגומיה אני גם אחליף, כבר הזמנתי כמה מאיביי לפני זמן מה, אמורות להגיע בקרוב.
אם הנ'קיון לא יעזור, אני אקנה קפה טחון לצורך השוואה.moti_r כתב:הייתי מהמר על אחד מהשניים:
1. הקפה
2. המטחנה
בדוק את שניהם....
תודה על העזרה!