RC ב ONKYO 703 למשהוא יש ניסיון?
ניסיתי לבדוק את ה RC של ה ONKYO 703
אני מקבל תוצאות קצת מבלבלות
א) הגדרות של CROSOVER של הרמקולים ממש לא טובה
ב) הגדרת האקוליזר ממש משדרגת את איכות השמיעה
ג) הגדרות המרחק של הרמקולים די הגיונית - אבל בשביל זה אני לא ממש צריך RC
למשהוא יש כאן ניסיון אחר - אשמח לשמוע זאת
אני מקבל תוצאות קצת מבלבלות
א) הגדרות של CROSOVER של הרמקולים ממש לא טובה
ב) הגדרת האקוליזר ממש משדרגת את איכות השמיעה
ג) הגדרות המרחק של הרמקולים די הגיונית - אבל בשביל זה אני לא ממש צריך RC
למשהוא יש כאן ניסיון אחר - אשמח לשמוע זאת
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7404
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
האם המיקרופון של הכיוון עומד במרכז או שיש רמקולים אצלך שלא באותו מרחק בין הקידמיים לסראונד ואז המגבר יתן לך נתונים מטעים כמו אצלי גם שאני עשיתי את זה הוא נתן לי כיוונים שלא היו נראים לי ושיניתי את זה ידני. אם יש לך אפשרות לשים את המיקרופון גבוה במרכז החדר בערך גובה של 1.50 מטר זה טוב
לפי המדריך של ONKYO על המיקרופון להיות במקום הישיבה וגובהה האוזניים - שם הוא היה
את מרחק לרמקולים בדקתי בעזרת מטר שיהיו זהיים. הנקודה שרמקולים שלי הם Omnipolar, גם הקידמיים, כך שיכול להיות שזה מבלבל את הרסיבר
את מרחק לרמקולים בדקתי בעזרת מטר שיהיו זהיים. הנקודה שרמקולים שלי הם Omnipolar, גם הקידמיים, כך שיכול להיות שזה מבלבל את הרסיבר
החיים זה מה שקורה לנו,
כמה ניסיונות נוספים ואני חייב לציין שכעת אני מאוד אוהב את הסאונד לאחר הפעלת ה RC
במקום להתחיל עם RC ואחר כך לעשות שינויים שמתאימים לדעתי הלכתי הפוך. הגדרתי את המערכת לפי מה שנראה לי נכון ולאחר מכן הפעלתי את ה RC כמה פעמים.
אני לא בטוח אם ההגדרות הראשונות שלי בכלל השפיעו או שהרצת ה RC פעמיים על ההגדרות הקודמות הביאו לתוצאה הטובה. מה שאני כן יודע שכעת אני מאוד מרוצה המסאונד שהמערכת מספקת.
במקום להתחיל עם RC ואחר כך לעשות שינויים שמתאימים לדעתי הלכתי הפוך. הגדרתי את המערכת לפי מה שנראה לי נכון ולאחר מכן הפעלתי את ה RC כמה פעמים.
אני לא בטוח אם ההגדרות הראשונות שלי בכלל השפיעו או שהרצת ה RC פעמיים על ההגדרות הקודמות הביאו לתוצאה הטובה. מה שאני כן יודע שכעת אני מאוד מרוצה המסאונד שהמערכת מספקת.
החיים זה מה שקורה לנו,
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7404
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אין קשר לשניהם. אם אתה עושה הגדרה אם המיקרופון האוטומט ולא נוגע בעצמך בהגדרות שהוא נתן אז אין שינוי אבל ברגע שאתה נוגע בשלט ועושה כיוון בעצמך הrc מתבטל ולא חשוב איזה כיוון הוא עשה ראשון ככה זה בימהה שלי אולי באונקיו זה אחרת מה שלא נראה לי.
לאחר ה RC באונקין ההגדרות נשמרות ברסיבר ואני יכול להיכנס ולשנות את ההגדרות האלו לאחר מכן.עופרפולק כתב:אין קשר לשניהם. אם אתה עושה הגדרה אם המיקרופון האוטומט ולא נוגע בעצמך בהגדרות שהוא נתן אז אין שינוי אבל ברגע שאתה נוגע בשלט ועושה כיוון בעצמך הrc מתבטל ולא חשוב איזה כיוון הוא עשה ראשון ככה זה בימהה שלי אולי באונקיו זה אחרת מה שלא נראה לי....
אין לי מושג איך זה עובד בימהה .
החיים זה מה שקורה לנו,
ליאור תודה, אבל כעת אני לא צריך עזרה - אני מרוצה המתוצאות.LiorC כתב:אולי יש כאן מישהו עם דגמים אחרים של אונקיו שיכול לעזור לך ?...
אני מפרסם אותן כאן עבור משתמשי אונקיו האחרים.
החיים זה מה שקורה לנו,