KSP חזרה לשווק סטרימרים של פופקורן
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אם זה מעניין מישהו, במקום להזמין ישירות מהאתר בחול:
http://ksp.co.il/?select=.248..326.&lis ... maxprice=0
http://ksp.co.il/?select=.248..326.&lis ... maxprice=0
אני לא הייתי קונה מהם מכשירים כאלו ואחרי זה בעת תקלה
היו מטרטרים אותי
היו מטרטרים אותי
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
אני ראיתי כמה פוסטים של חברים באתר על השרותgodZilla כתב:בעבר גם אני לא הייתי ממליץ עליהם. אך, לפי דעתי, בשנים אחרונות, שירות שלהם השתפר....noam3039 כתב:אני לא הייתי קונה מהם מכשירים כאלו ואחרי זה בעת תקלה
היו מטרטרים אותי......
הגרוע שלהם ...
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אני לא איזה תומך נלהב של KSP (למרות שבסהכ לי לא היו חוויות שירות נוראיות אצלם עד היום) אבל בסיטואציה הזו שבה האלטרנטיבה היא רק הזמנה מחול ולא ממקור אחר בארץ לדעתי יש פה יתרון.
הרי גם אם תזמין את הסטרימר מחול לא תקבל עליו שום שירות בארץ והאופציה היחידה תהיה לשלוח אליהם את המכשיר בחזרה.
כך במקרה הזה הנוחות בקבלת המכשיר מיידית במחיר סביר יחסית למחיר משלוח מחול נראה לי בהחלט אופציה טובה. אלא אם כן מדובר בסירוב עקרוני לרכוש דברים מKSP בעקבות חוויות שירות אחרות בעבר.
הרי גם אם תזמין את הסטרימר מחול לא תקבל עליו שום שירות בארץ והאופציה היחידה תהיה לשלוח אליהם את המכשיר בחזרה.
כך במקרה הזה הנוחות בקבלת המכשיר מיידית במחיר סביר יחסית למחיר משלוח מחול נראה לי בהחלט אופציה טובה. אלא אם כן מדובר בסירוב עקרוני לרכוש דברים מKSP בעקבות חוויות שירות אחרות בעבר.
אני אסבירeyalron כתב:אני לא איזה תומך נלהב של KSP (למרות שבסהכ לי לא היו חוויות שירות נוראיות אצלם עד היום) אבל בסיטואציה הזו שבה האלטרנטיבה היא רק הזמנה מחול ולא ממקור אחר בארץ לדעתי יש פה יתרון.
כך במקרה הזה הנוחות בקבלת המכשיר מיידית במחיר סביר יחסית למחיר משלוח מחול נראה לי בהחלט אופציה טובה. אלא אם כן מדובר בסירוב עקרוני לרכוש דברים מKSP בעקבות חוויות שירות אחרות בעבר....
לקנות דברים כמו אנטי וירוס או מארז זה בסדר בשבילי
אבל לקנות סטרימר או דיסק כשיח או כרטיס מסך או סידי למחשב
אני לא היתי מתקרב לזה
לצערי אני גם מסכים עם המקטרגים כאן על KSP
מניסיון של יותר מפעם אחת חווית השירות ב KSP זה כמו לשחק רולטה רוסית אתה יודע מה אתה רוכש אתה לא יודע מה תקבל שתצטרך שירות וברוב הפעמים אתה מפסיד.
הזול בסוף יוצא יקר בשביל הפרש של כמה שקלים אני מעדיף לשלם עוד קצת על מוצר ועדיף עם אפשר בארץ ולקבל אחריות ממקור אמין . וזה ההבדל בין יבוא מקורי ליבוא מקביל שתמיד אנחנו מדברים על זה כאן בפורום
מניסיון של יותר מפעם אחת חווית השירות ב KSP זה כמו לשחק רולטה רוסית אתה יודע מה אתה רוכש אתה לא יודע מה תקבל שתצטרך שירות וברוב הפעמים אתה מפסיד.
הזול בסוף יוצא יקר בשביל הפרש של כמה שקלים אני מעדיף לשלם עוד קצת על מוצר ועדיף עם אפשר בארץ ולקבל אחריות ממקור אמין . וזה ההבדל בין יבוא מקורי ליבוא מקביל שתמיד אנחנו מדברים על זה כאן בפורום
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
כל מילה בסלעshay1 כתב:לצערי אני גם מסכים עם המקטרגים כאן על KSP
הזול בסוף יוצא יקר בשביל הפרש של כמה שקלים אני מעדיף לשלם עוד קצת על מוצר ועדיף עם אפשר בארץ ולקבל אחריות ממקור אמין . וזה ההבדל בין יבוא מקורי ליבוא מקביל שתמיד אנחנו מדברים על זה כאן בפורום...
על מה אתה מדבר? כי אנחנו מדברים על פופקורן ואין ייבוא מקורי בארץ!!shay1 כתב:לצערי אני גם מסכים עם המקטרגים כאן על KSP
הזול בסוף יוצא יקר בשביל הפרש של כמה שקלים אני מעדיף לשלם עוד קצת על מוצר ועדיף עם אפשר בארץ ולקבל אחריות ממקור אמין . וזה ההבדל בין יבוא מקורי ליבוא מקביל שתמיד אנחנו מדברים על זה כאן בפורום...
אז כמו שכתבו בפוסט לפניך - מדובר באופציה לא רעה לרכוש מוצר במחיר סביר בארץ (אפשר בתשומים למי שרוצה) ולחסוך זמן ועלות המשלוח.
אני לא רואה שום חיסרון בזה, ממש לא! כל הדיבורים מסביב הנושא נראים לי כמו שיח ריק, חסר בסיס ומלא נקמה אישית.
לא מתאים שירות של KSP - תמיד יכול לפנות ליצרן (כמו במקרה של הזמנה מחו"ל).....
לי אישית היו חוויות בעבר פחות נעימות משירות של KSP, אך כמו שרשמתי כבר, בשנים אחרונות אני עד לשיפור.
ראשית דברי כוונו באופן כלליgodZilla כתב:על מה אתה מדבר? כי אנחנו מדברים על פופקורן ואין ייבוא מקורי בארץ!!shay1 כתב:לצערי אני גם מסכים עם המקטרגים כאן על KSP
אז כמו שכתבו בפוסט לפניך - מדובר באופציה לא רעה לרכוש מוצר במחיר סביר בארץ (אפשר בתשומים למי שרוצה) ולחסוך זמן ועלות המשלוח.
אני לא רואה שום חיסרון בזה, ממש לא! כל הדיבורים מסביב הנושא נראים לי כמו שיח ריק, חסר בסיס ומלא נקמה אישית.
לא מתאים שירות של KSP - תמיד יכול לפנות ליצרן (כמו במקרה של הזמנה מחו"ל).....
לי אישית היו חוויות בעבר פחות נעימות משירות של KSP, אך כמו שרשמתי כבר, בשנים אחרונות אני עד לשיפור....
2 גם עם אין יבואן רשמי להביא מחו"ל עדיף גם עם זה עולה קצת יותר, ועם יש תקלה הבירוקרטיה תהיה הרבה יותר קטנה גם בחו"ל.
3 אתה מוזמן לרכוש ב KSP עם זה נוח לך KSP תמשיך לא לתת שירות הוגן לצרכנים כי תמיד יהיו אלו שמוכנים בשביל גרוש וחצי הפרש לפרנס אותם כי פראיירים לא מתים הם תמיד מתחלפים וטוב שיש את KSP כי היא דופקת את הפראיירים כדי שיתרבו ( על תיעלב )
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
האם מדובר בוודאות במוצרים חדשים ולא מחודשים?
האם הסריאלים על המוצרים לא מחוקים כמו שקרה עם הייבוא של אקסטרימר ברשת המדוברת?
שווה לבדוק שוב ושוב לפני הקנייה שלא יהיו אי נעימויות לאחר מכן, כמו כן שווה במידה ומישהו כבר קנה אז רגע לפני החיבור לחשמל להציץ בסריאלי ולשלוח ליצרן לקבלת פידבק אם המוצר חדש או מחודש...
האם הסריאלים על המוצרים לא מחוקים כמו שקרה עם הייבוא של אקסטרימר ברשת המדוברת?
שווה לבדוק שוב ושוב לפני הקנייה שלא יהיו אי נעימויות לאחר מכן, כמו כן שווה במידה ומישהו כבר קנה אז רגע לפני החיבור לחשמל להציץ בסריאלי ולשלוח ליצרן לקבלת פידבק אם המוצר חדש או מחודש...
שירשור קטרוגים הזוי משהו
רולטה רוסית
מוצרים מחודשים (WTF )
אין כלל שירות
KSP ממיסה את הקרח בקטבים ובכלל סבא של KSP גידל איזה אוסטרי קטן שהיגר לגרמניה ,גידל שפם וכו'...
הצלחה של כ 17 שנים בפריסה ארצית והובלת שוק קשה ות(ט)ובעני מגיעה רק מלרמות אלפי קונים בחודש שנה אחרי שנה אחרי שנה - הגיוני מאוד
מנסיון אישי,עיסקי,קרובים שאני מכיר (מהיום ש KSP היתה חנות קטנה בחיפה) וכנראה קניות של מאות מחשבים במצטבר , ציוד היקפי וכדומה כמעט ולא זכורים לי מקרים שהייתי צריך לצעוק או להתווכח.
מעט תקלות
תוקן לרוב בזמן קצר ולפעמים לקח שבוע+
הוחלף ברוב המקרים (המעטים יחסית) ללא בעיות
ומדובר על כ 15 שנים בסניפים רבים כולל חיפה, הסניף הראשון ביקום,רעננה,ת"א,טאגור
אני (הסנגור) קונה שם מרצון,בזול ובשקט נפשי מלא.
רולטה רוסית
מוצרים מחודשים (WTF )
אין כלל שירות
KSP ממיסה את הקרח בקטבים ובכלל סבא של KSP גידל איזה אוסטרי קטן שהיגר לגרמניה ,גידל שפם וכו'...
הצלחה של כ 17 שנים בפריסה ארצית והובלת שוק קשה ות(ט)ובעני מגיעה רק מלרמות אלפי קונים בחודש שנה אחרי שנה אחרי שנה - הגיוני מאוד
מנסיון אישי,עיסקי,קרובים שאני מכיר (מהיום ש KSP היתה חנות קטנה בחיפה) וכנראה קניות של מאות מחשבים במצטבר , ציוד היקפי וכדומה כמעט ולא זכורים לי מקרים שהייתי צריך לצעוק או להתווכח.
מעט תקלות
תוקן לרוב בזמן קצר ולפעמים לקח שבוע+
הוחלף ברוב המקרים (המעטים יחסית) ללא בעיות
ומדובר על כ 15 שנים בסניפים רבים כולל חיפה, הסניף הראשון ביקום,רעננה,ת"א,טאגור
אני (הסנגור) קונה שם מרצון,בזול ובשקט נפשי מלא.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
mika מאחלים לך המשך קנייה מהנה ורגועה אבל מניסיון עבר אני נמנע מלרכוש שמה אלא רק בלית ברירה... יש כאן מספיק שרשורים על חווית רכישה לא נעימות ואתה מוזמן לקרוא בזמנך הפנוי ולהסיק מסקנות לבד.