הרמוני one שאלה

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
אביאור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי לאחר כמה שעות הצלחתי לשלוט על כל הבית בעזרת ההרמוני אך המכשיר היחידי שלא הצלחתי להישתלט עליו הוא המזגן טורנדו שלי בסלון , אין לי הרבה דרישות בסך הכל הדלקה וכיבוי אך הבעיה היא שבשלט המקורי הכיבוי והדלקה מתבצעים על ידי אותו כפתור ואני ממש אובד עצות איך להישתלט עליו בעזרת ההרמוני .

תודה רבה לכל העוזרים !!

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

ניתן להגדיר בהרמוני שההדלקה והכיבוי מבוצעים בעזרת אותו הכפתור.
במהלך ההגדרות הוא שואל אותך האם יש לחצנים נפרדים להדלקה וכיבוי או שזה מבוצע בכפתור אחד.

אביאור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אני יודע אבל הבעיה שהתוכנה לא מזהה את השלט של המזגן אלא מבקשת לבצע שלט לומד מהשלט המקורי וכאשר אני עושה זאת הוא מראה בתוכנה כאילו הכל סבבה והוא למד את הפקודה אבל במבחן התוצאה הוא לא מדליק את המזגן ...
אני כבר לא יודע מה לעשות .. למשל בשלט הקודם שלי sunwave src3200 הגדרתי שני כפתורים שונים אחד היה מדליק והשני מכבה אין לי בעיה שזה יהיה ככה גם בהרמוני אבל זה לא בדיוק הולך אשמח אם תוכל לתת לי איזה עצה מה לעשות

תודה !!

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #4 

אביאור כתב:אני יודע אבל הבעיה שהתוכנה לא מזהה את השלט של המזגן אלא מבקשת לבצע שלט לומד מהשלט המקורי וכאשר אני עושה זאת הוא מראה בתוכנה כאילו הכל סבבה והוא למד את הפקודה אבל במבחן התוצאה הוא לא מדליק את המזגן ...
אני כבר לא יודע מה לעשות .. למשל בשלט הקודם שלי sunwave src3200 הגדרתי שני כפתורים שונים אחד היה מדליק והשני מכבה אין לי בעיה שזה יהיה ככה גם בהרמוני אבל זה לא בדיוק הולך אשמח אם תוכל לתת לי איזה עצה מה לעשות

תודה !!
...
כנס שוב לאקטיביטי של המזגן ותגדיר שיש לך בעיה .
הוא ישאל אותך מה סוג הבעיה ואחת השאלות תהיה לגבי הכיבוי וההדלקה.
תסמן שיש לך בעיה עם זה ותמשיך בהתאם למה שמופיע לך על המסך.

אני כבר ממש לא זוכר לפרטי פרטים אבל זה הכיוון.

אביאור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

ניסיתי לעשות את מה שהצעת ואז התכנה ביקשה להגדיר מחדש את השליטה במזגן עשיתי זאת אבל שוב אין שום תגובה מהמזגן :cry:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

אביאור כתב:ניסיתי לעשות את מה שהצעת ואז התכנה ביקשה להגדיר מחדש את השליטה במזגן עשיתי זאת אבל שוב אין שום תגובה מהמזגן :cry:
...
במהלך ההגדרות החדשות הגדרת שהכיבוי וההדלקה מבוצע על ידי אותו לחצן?
ממה שזכור לי זה נקרא TOOGEL או משהו דומה.

אביאור פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

כן ניסיתי גם בצורה הזאת וגם בצורה של לתכנת on and off ובשני המצבים אין שום תגובה מהמזגן .. מה שממש מוזר לי שכל שאר המכשירים בסלון מגיבים להרמוני בצורה מושלמת והשלט הישן שלט בלי בעיה על המזגן כך שאני לא מצליח להבין איפה הבעיה

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”