DVD של OPPO
-
alicenir
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
היי
מה דעתכם על היצרן הנ"ל, ראיתי שמדברים עליו פה לא מעט והייתי רוצה לקבל עליו קצת יותר פרטים - יותר דעה אישית של המקצוענים פה - איך הוא בסאונד סטריאופוני למוזיקה, איך התמונה, איך התגובות שלו עד שרואים MENU - האיכות!!! שווה להחליף את ה -DVD אונקיו שלי ??? דרך אגב הייתי באתר שלהם.
אה יש לי רסיבר של YAMAHA RXV2600 אז קחו הכל בחשבון.
ביי
ניר
מה דעתכם על היצרן הנ"ל, ראיתי שמדברים עליו פה לא מעט והייתי רוצה לקבל עליו קצת יותר פרטים - יותר דעה אישית של המקצוענים פה - איך הוא בסאונד סטריאופוני למוזיקה, איך התמונה, איך התגובות שלו עד שרואים MENU - האיכות!!! שווה להחליף את ה -DVD אונקיו שלי ??? דרך אגב הייתי באתר שלהם.
אה יש לי רסיבר של YAMAHA RXV2600 אז קחו הכל בחשבון.
ביי
ניר
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
alicenir,
מדובר במכשיר (חשוב לציין שמדובר ב- 971 שלהם) שמיוחד אך ורק בגלל הדרך שהוא עושה UPSCALE וכולל פיצ'רים רבים אחרים. הוא בפירוש לא הטופ של הטוב בתחום ה-DVD, רק עיסקה טובה במיוחד.
התמונה מצויינת לטעמי, בעיקר עבור מסכי HDTV.
בתחום האודיו הסטיראופוני (אני מניח שאתה מדבר על היציאות האנלוגיות שלו, כי בדיגיטליות אני מהאסקולה שמאמינה שההבדלים מזעריים בין מכשיר למכשיר), אני רחוק מלהיות מומחה, אבל לא מדובר בשוס גדול - אני מבטיח לך שיש טובים בהרבה בתחום הזה.
מדובר במכשיר (חשוב לציין שמדובר ב- 971 שלהם) שמיוחד אך ורק בגלל הדרך שהוא עושה UPSCALE וכולל פיצ'רים רבים אחרים. הוא בפירוש לא הטופ של הטוב בתחום ה-DVD, רק עיסקה טובה במיוחד.
התמונה מצויינת לטעמי, בעיקר עבור מסכי HDTV.
בתחום האודיו הסטיראופוני (אני מניח שאתה מדבר על היציאות האנלוגיות שלו, כי בדיגיטליות אני מהאסקולה שמאמינה שההבדלים מזעריים בין מכשיר למכשיר), אני רחוק מלהיות מומחה, אבל לא מדובר בשוס גדול - אני מבטיח לך שיש טובים בהרבה בתחום הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
cavi,
ראה את השרשור שפתחתי בעניין "OPPO".
אין כזה יצור "OPPO" - זה שם חברה.
יש מוצר 971 או 970, וכל אחד מהם שונה.
לגבי ההבדלים עם ה-YAMAHA, יש מעט מאוד צ'יפים שעושים עבודה טובה בתחום ה-SCALING כיום בשוק. אין לי מושג מה יש ב- 2600, אבל חוששני שגם מכשירים יקרים מאוד מאוד עושים עבודה די גרועה בתחום הזה כיום.
ראה את השרשור שפתחתי בעניין "OPPO".
אין כזה יצור "OPPO" - זה שם חברה.
יש מוצר 971 או 970, וכל אחד מהם שונה.
לגבי ההבדלים עם ה-YAMAHA, יש מעט מאוד צ'יפים שעושים עבודה טובה בתחום ה-SCALING כיום בשוק. אין לי מושג מה יש ב- 2600, אבל חוששני שגם מכשירים יקרים מאוד מאוד עושים עבודה די גרועה בתחום הזה כיום.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
ניר,
בזמנו לקחתי מעפר את ה oppo שלו לכמה שעות, וחברתי לפנסוניק 900 בחיבור DVI-HDMI , אני חייב לציין שלא הצלחתי למצוא הבדל גדול בין חיבור קומפונניט במצב P (עם פיוניר 470 ) לבין ה oppo .
אבל יכול להיות שפספסתי משהו בהגדרות המכשיר, בכל אופן גם אני פעם חשבתי להזמין מכשיר זה, אבל בסוף ירדתי מזה.
בזמנו לקחתי מעפר את ה oppo שלו לכמה שעות, וחברתי לפנסוניק 900 בחיבור DVI-HDMI , אני חייב לציין שלא הצלחתי למצוא הבדל גדול בין חיבור קומפונניט במצב P (עם פיוניר 470 ) לבין ה oppo .
אבל יכול להיות שפספסתי משהו בהגדרות המכשיר, בכל אופן גם אני פעם חשבתי להזמין מכשיר זה, אבל בסוף ירדתי מזה.
שמוליק ו.
ניר - האם יש לך אמצעי תצוגה 720p עם כניסת DVI או HDMI?
כי אם אין לך - המכשיר לא רלוונטי בשבילך.
אם יש לך - אז התמונה שלו מצויינת.
שמוליק - אופו זורח רק עם חיבור דיגיטאלי.
בקומפוננט אני הבנתי שהוא ממש לא מציאה גדולה.
כי אם אין לך - המכשיר לא רלוונטי בשבילך.
אם יש לך - אז התמונה שלו מצויינת.
שמוליק - אופו זורח רק עם חיבור דיגיטאלי.
בקומפוננט אני הבנתי שהוא ממש לא מציאה גדולה.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
גנאדי,
האופו היה מחובר בחיבור דיגטלי למקרן, במקביל הפיוניר היה מחובר בקומפוננט למקרן במצב P.
כל פעם העברתי את הדיסק מהאופו לפיוניר (כמובן שבחרתי במקרן בכניסה הרלוונטית), ההבדל בתמונה לא היה גדול.
אבל יכול להיות שאני סתם משמיץ את האופו כי:
-המקרן לא היה מכוייל (עדיין לא
).
- יתכן שהאופו לא היה מקונפג כמו שצריך (למרות שהמקרן זיהה אותו כ 720P ).
- יתכן שפשוט אני לא יודע כיצד להשוות ומה לחפש בהשוואה, או שהדיסקים שבחרתי לא מתאימים לצורך השוואה כזאת.
האופו היה מחובר בחיבור דיגטלי למקרן, במקביל הפיוניר היה מחובר בקומפוננט למקרן במצב P.
כל פעם העברתי את הדיסק מהאופו לפיוניר (כמובן שבחרתי במקרן בכניסה הרלוונטית), ההבדל בתמונה לא היה גדול.
אבל יכול להיות שאני סתם משמיץ את האופו כי:
-המקרן לא היה מכוייל (עדיין לא
- יתכן שהאופו לא היה מקונפג כמו שצריך (למרות שהמקרן זיהה אותו כ 720P ).
- יתכן שפשוט אני לא יודע כיצד להשוות ומה לחפש בהשוואה, או שהדיסקים שבחרתי לא מתאימים לצורך השוואה כזאת.
שמוליק ו.