מי היצרן ומה הדגם של הממירים האחרונים של HOT ו YES ?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
yes Max HD דור ראשון - ADB-7820SX
yes Max HD דור שני - ADB-7720SX
שניהם של חברת ADB - Advanced Digital Broadcast
yes Max HD דור שני - ADB-7720SX
שניהם של חברת ADB - Advanced Digital Broadcast
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אולי תפרסם לנו משהו מעניין גם ?
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- YardenBenlulu
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אם הייתי יודע מה אפשר לעשות הייתי מציין אבל אין לי מושג אז אולי תפרט לנו ?alophind כתב:מה אתה מעוניין לדעת ?YardenBenlulu כתב:אולי תפרסם לנו משהו מעניין גם ?......
אההYardenBenlulu כתב:אם הייתי יודע מה אפשר לעשות הייתי מציין אבל אין לי מושג אז אולי תפרט לנו ?alophind כתב:מה אתה מעוניין לדעת ?YardenBenlulu כתב:אולי תפרסם לנו משהו מעניין גם ?.........
אני משתמש בתוכנת iRule בכדאי לכתוב שלט חכם לבית.
עד כה הגדרתי תריסים חשמליים ותאורה (דרך פקדים של Vitrea)
חברתי את הרסיבר (pioneer vsx2020) דרך הרשת.
2 ממירים של הוט ומפצל HDMI 4X2 של monoprice דרך global cache.
הכל יושב בארון מדיה אחד כאשר הטלויזיות בלבד נמצאות בסלון ובחדר (התקנה נקיה על הקיר)
עדכון :
בארון מדיה אני שולט על 2 ממירים (2 החזרתי להוט...) 2 רוקו XS (או רוקו וסטרימר , עדיין לא החלטתי)
ניתן לראות במדף מעל הרסיבר את ה controller של vitrea שמחובר לתריסים החשמליים והתאורה באזור הסלון והמטבח.
בעתיד אכניס למדף העליון את ה NAS (אני בונה לו מארז יעודי שיתאים לארון) ואחבר שליטה ל PS3 בעזרת IR2BT
בסלון תהיה הטלויזיה (50" VT20 ) שבעתיד שיהיה כסף תשודרג ל 65" (כנראה הפעם בצער רב לא נשתדרג לפנסוניק ואאלץ להתפשר על LG או סמסונג בגלל בעיות תקציב)
הקיר בסלון הוא 3.6מ , מרחק הצפיה כ 4.5מ (הספות לא במקום בגלל שעדיין עושים סדר
)
גם בחדר שינה ישנה התקנה נקיה , רק טלויזיה על הקיר אשר נשלטת דרך הארון מדיה (בגלל זה יש SPLITTER HDMI)
בארון מדיה אני שולט על 2 ממירים (2 החזרתי להוט...) 2 רוקו XS (או רוקו וסטרימר , עדיין לא החלטתי)
ניתן לראות במדף מעל הרסיבר את ה controller של vitrea שמחובר לתריסים החשמליים והתאורה באזור הסלון והמטבח.
בעתיד אכניס למדף העליון את ה NAS (אני בונה לו מארז יעודי שיתאים לארון) ואחבר שליטה ל PS3 בעזרת IR2BT
בסלון תהיה הטלויזיה (50" VT20 ) שבעתיד שיהיה כסף תשודרג ל 65" (כנראה הפעם בצער רב לא נשתדרג לפנסוניק ואאלץ להתפשר על LG או סמסונג בגלל בעיות תקציב)
הקיר בסלון הוא 3.6מ , מרחק הצפיה כ 4.5מ (הספות לא במקום בגלל שעדיין עושים סדר
גם בחדר שינה ישנה התקנה נקיה , רק טלויזיה על הקיר אשר נשלטת דרך הארון מדיה (בגלל זה יש SPLITTER HDMI)