raol כתב:לא הבנתי את הגיון ,אם אנשים סובלים מהמג'יק HD ויש לא מעט ,למה הם נשארים לקוחות HOT ,
כנראה YES לא אטרקטיבית מספיק ,כלומר אנשים מעדיפים הוט עם תקלה ,מאשר YES בלי ,
קצת פאדיחה ל YES ואל תגידו טריפל ,זה מאוס .
לדעתי הסיבה שנשארים בסופו של דבר בהוט ,זה שיש להם יותר 30 ערוצים בלעדיים מ YES כולל שפות ,ספורט וטבע
ויש להם תוכן בעברית כמו ערוץ הבידור הישראלי וערוץ האופנה הישראלי ומד מן .
כמו שכבר רשמתי רק בשבוע הבא עומדים לעלות ערוצי ספורט שמשדרים ליגה פורטוגלית,רוסית,הולנדית ,ארגנטינית
ובנוסף ליגה אליפות בכדור יד וכדור עף וערוץ נוסף אקסטרים ,גלישה, תחרות אופניים ועוד ....
וזה בנוסף לערוצי דיסקברי וסיינס נשיונל ו WIILD שהם באיכות מצוינת גם ב SD ,אז למה לעזוב בשביל ממיר
מקליט .... ואחרי הכל משלמים פחות ורואים את כל הערוצים .
...
זה שזה מאוס לא הופך את זה ללא נכון. מה לעשות יש אנשים שמרויחים לא הרבה והחסכון של כמה עשרות שקלים בחודש עוזר להם עם האינטרנט והטלפון. יש כאלה שלא טורחים לבדוק וישר עוברים שמציעים להם בגלל שזה חשוב להם ואי אפשר להתעלם מזה
לא יודע תהבדלים לעומק אבל אני די בטוח שגם ליס יש את הערוצים הבלעדיים שלה. דיסקברי יש ליס וגם את NG WILD ואוקיי יש להוט את מדמן שבאמת נחשבת סדרה טובה אבל אתה רציני כאילו? כל ילד יגיד לך שליס יש את הסדרות רכש הכי טובות
לי יש הוט בבית אבל זה כי זאת לא החלטה שלי לצערי. אם היה תלוי בי (והאמתי לא בטוח שהייתי משקיע בטלויזיה כי אני לרוב על המחשב) אבל בטלויזיה הייתי הולך על יס בלי לחשוב פעמיים