פרטנר וסלקום ירכשו ערוצים מ-yes והוט
הבעיה העיקרית שלנו כצופים תהיה כמות הפרסומות שכבר עכשיו הופכת לבלתי נסבלת.
במרוץ למיליון כמות הפרסומות והפרומואים לתוכניות הערוץ היא כול כך גדולה שעוד לא החלטתי עם אני צופה בתוכנית או בפרסומות שהפכו כבר זמן משמעותי ממהלך התוכנית, אני מעדיף לשלם עוד קצת ולוותר על הפרסומות.
במרוץ למיליון כמות הפרסומות והפרומואים לתוכניות הערוץ היא כול כך גדולה שעוד לא החלטתי עם אני צופה בתוכנית או בפרסומות שהפכו כבר זמן משמעותי ממהלך התוכנית, אני מעדיף לשלם עוד קצת ולוותר על הפרסומות.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
שים הקלטה ותתחיל לצפות חצי שעה אחרי תחילת התוכניתshay1 כתב:הבעיה העיקרית שלנו כצופים תהיה כמות הפרסומות שכבר עכשיו הופכת לבלתי נסבלת.
במרוץ למיליון כמות הפרסומות והפרומואים לתוכניות הערוץ היא כול כך גדולה שעוד לא החלטתי עם אני צופה בתוכנית או בפרסומות שהפכו כבר זמן משמעותי ממהלך התוכנית, אני מעדיף לשלם עוד קצת ולוותר על הפרסומות....
זה לא עובד כי לא מדובר בתוכנית ספציפית. נניח שאני אקליט תוכנית ואני אצפה בערוץ אחר הרי גם שם יש פרסומות
ולצערי לא ניתן להקליט ולצפות יותר משני ערוצים ,והמרוץ למיליון זו רק דוגמא לכמות הפרסומות
ולצערי לא ניתן להקליט ולצפות יותר משני ערוצים ,והמרוץ למיליון זו רק דוגמא לכמות הפרסומות
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
דווקא כן עובד.shay1 כתב:זה לא עובד כי לא מדובר בתוכנית ספציפית. נניח שאני אקליט תוכנית ואני אצפה בערוץ אחר הרי גם שם יש פרסומות
ולצערי לא ניתן להקליט ולצפות יותר משני ערוצים ,והמרוץ למיליון זו רק דוגמא לכמות הפרסומות...
אני אמנם לא ביס או הוט אלא בעידן+ כבר כמה שנים אבל זה לא משנה לעצם העניין: כבר שנים שאני לא רואה פרסומות כמעט בכלל. למעשה אני לא רואה כמעט שום דבר בלייב למעט אולי חדשות. כפי שנאמר למעלה אפשר להתחיל לצפות חצי שעה יותר מאוחר ואז להריץ את הפרסומות ובינתיים לעשות משהו יותר מועיל. אבל אם מוכרחים לשבת מול המסך בשעה X אז בכל ממיר הכי פשוט ניתן להקליט תוכנית אחת ובזמן הזה לצפות בתכנית מוקלטת אחרת - בזמן הצפייה ניתן להריץ קדימה את הפרסומות ונגמר הסיפור.
הבעיה היחידה עם כל זה היא המודל הכלכלי של הזכייניות. ככל שיותר מאיתנו ייהפכו לצופים "מתוחכמים" ויוותרו על צפייה בפרסומות כל העסק ייהפך לפחות ופחות כדאי מבחינת הגופים המשדרים. במדינה קטנה כמו שלנו זה ייגמר באחת מן השתיים:
1. קושי גדול בהישרדות אותם גורמי ששידור לאורך זמן (אנחנו רואים את זה כל הזמן)
2. הכנסה של פרסומת סמויה לתוך המשדרים עצמם, בין אם בתמיכת הרגולטור בין אם לא, מה שלאורך זמן ימאיס את החוויית הצפיה על הרבה מאיתנו. וגם את זה אנחנו רואים קורה יותר ויותר.
לפני הרבה שנים שהייתי צעיר ויפהgimm כתב:דווקא כן עובד.shay1 כתב:זה לא עובד כי לא מדובר בתוכנית ספציפית. נניח שאני אקליט תוכנית ואני אצפה בערוץ אחר הרי גם שם יש פרסומות
ולצערי לא ניתן להקליט ולצפות יותר משני ערוצים ,והמרוץ למיליון זו רק דוגמא לכמות הפרסומות...
אני אמנם לא ביס או הוט אלא בעידן+ כבר כמה שנים אבל זה לא משנה לעצם העניין: כבר שנים שאני לא רואה פרסומות כמעט בכלל. למעשה אני לא רואה כמעט שום דבר בלייב למעט אולי חדשות. כפי שנאמר למעלה אפשר להתחיל לצפות חצי שעה יותר מאוחר ואז להריץ את הפרסומות ובינתיים לעשות משהו יותר מועיל. אבל אם מוכרחים לשבת מול המסך בשעה X אז בכל ממיר הכי פשוט ניתן להקליט תוכנית אחת ובזמן הזה לצפות בתכנית מוקלטת אחרת - בזמן הצפייה ניתן להריץ קדימה את הפרסומות ונגמר הסיפור.
הבעיה היחידה עם כל זה היא המודל הכלכלי של הזכייניות. ככל שיותר מאיתנו ייהפכו לצופים "מתוחכמים" ויוותרו על צפייה בפרסומות כל העסק ייהפך לפחות ופחות כדאי מבחינת הגופים המשדרים. במדינה קטנה כמו שלנו זה ייגמר באחת מן השתיים:
1. קושי גדול בהישרדות אותם גורמי ששידור לאורך זמן (אנחנו רואים את זה כל הזמן)
2. הכנסה של פרסומת סמויה לתוך המשדרים עצמם, בין אם בתמיכת הרגולטור בין אם לא, מה שלאורך זמן ימאיס את החוויית הצפיה על הרבה מאיתנו. וגם את זה אנחנו רואים קורה יותר ויותר....
כפי שאמרתי אז בימים ההם שהכול היה רק חול וחול לפיצ'ר הזה לא הייתה חשיבות, כנראה שבארה"ב זה היה מאוד מאוד רלוונטי
לדעתי עם ישכילו חברות הכבלים והלווין להוסיף פי'צר כזה זה יעלה את ערכם רבות
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
זה לא יקרה כי חברות הכבלים והלווין רוצות גם הן להכניס פרסומות בערוצי הבית שלהן.shay1 כתב:לדעתי עם ישכילו חברות הכבלים והלווין להוסיף פי'צר כזה זה יעלה את ערכם רבות...
הן צריכות אישור מהרגולטור.
ההצעה שלך דיי נוגדת לשאיפה הזו.
מיותר לגמרי.
צריך להרחיב את הDTT עם השקעה רצינית בשיפור תשתיות, הכנסת מתחרים עם פלטפורמות VOD ללא צורך בערוצים נוספים, רפורמה בתשתיות האינטנרט.
נראה שגם גולן טלקום מתכננת להציע שירותי טלווזיה ואינטרנט, אני מאוד מקווה שהרפורמה הזו לא תמרח על עוד 5 שנים.
צריך להרחיב את הDTT עם השקעה רצינית בשיפור תשתיות, הכנסת מתחרים עם פלטפורמות VOD ללא צורך בערוצים נוספים, רפורמה בתשתיות האינטנרט.
נראה שגם גולן טלקום מתכננת להציע שירותי טלווזיה ואינטרנט, אני מאוד מקווה שהרפורמה הזו לא תמרח על עוד 5 שנים.