אשמח לעזרה - הגדרות רסיבר(CEC) וקניית רמקול סנטר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yuri20 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

אנסה לקצר,
ברשותי רסיבר פיונר 521, ושתי רמקולים קדמיים של pure acustics דגם NOVA.

1.HDMI-CEC- כיבוי והדלקה של הרסיבר מהטלוויזיה.
כאשר הייתי מכבה את הטלוויזיה הרסיבר היה נכבה, אך כאשר הייתי מדליק את הטלוויזיה הרסיבר לא היה נדלק.
לאחר שעות וימים של חיפושים והגדרות, ניתקתי את הממיר של HOT MAGIC מכניסת VIDEO ברסיבר ואז לתדהמתי הרסיבר התחיל להידלק כאשר הייתי מדליק את הטלוויזיה. חיברתי חזרה את הממיר ושוב אותה הבעיה, ניסיתי גם להחליף ממיר שגם לא עזר.
מה יכולה להיות הבעיה??

2.כיצד עליתי על הבעיה של סעיף 1 באמת??? נשרף לי הכרטיס HDMI ברסיבר ולא הייתה תמונה בטלוויזיה, אך כאשר נשרף הכרטיס ראיתי שהטלוויזיה כן מצליחה להדליק את הרסיבר. לאחר הכנסת הרסיבר לתיקון באחריות נאמר לי כי הכרטיס של HDMI נשרף והוחלף בחדש, כמו כן הומלץ לי להתקין איזולטר. לאחר החזרת הרסיבר הביתה שוב הטלוויזיה לא מדליקה את הרסיבר, אבל פה כבר התחלתי לחשוד והבנתי שכנראה מדובר בממיר של הוט ואכן צדקתי.
האם אתם באמת חושבים שהאיזסולטר יכל למנוע את הבעיה???

3. הורי זוג בגיל מבוגר וקשה להם להבין את הנאמר בטלוויזה חשבתי אולי לקנות רמקול סנטר ובכך להגביר את התדרים הנמוכים של הדיבור ולהנמיך את התדרים הגבוהים של הסאונד.
עד כמה יעזור לי רמקול סנטר??? האם הרסיבר כן יכול לבצע חיתוך לתדרים נמוכים לרמקול סנטר בשידורי כבלים???

תודה רבה רבה מראש.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”