מי שיכול לעזור ולעשות מצווה-הוט בוקס חדש
שידרגתי לחבילה של 350 ש״ח הכוללת הוט מג׳יק hd שיחות ללא הגבלה ו100 mb
הם ביקשו על ההתקנה 150 שקל ועוד 200 על התקנה של הוט בוקס והשאירו לי את האופציה לקחת את זה בעצמי מפתח תקווה בתמורה לממיר והמודם הישן ולהתקין את זה בעצמי. כך עשיתי בטיפשותי לפני החג חיברתי כרגיל לפי חוברת ההתקנה ובהתחלה האינטרנט עבד אחרי שעה שכל הנורות על ההוט בוקס משתגעות. לאחר שתי דקות האינטרנט שבק חיים ועל הבוקס נשארה נורה אחת דולקת וכל השאר כבויות ולא משנה כמה פעמים ניתקתי וחיברתי את כל הכבלים זה מסרב לפעול... התקשרתי לשירות הטכני של הוט והם טוענים שיש בעיה בחיבור לתשתית והם מזמינים לי טכנאי שיגיע עוד שבוע וחצי. אני מסרב להאמין שהבעיה היא בחיבור כלשהו כי האינטרנט עבד וכי הנורות דלקו.. חוץ מזה אין שום בעיה במחשב או בנקודה שאני מחבר אליה את המודם כי לפני שהחלפתי עבד המודם הישן פרפקט.
רציתי לדעת אם מישהו חווה את הבעיה ויודע את פתרונה או שיש לו פתרון במקום שאני אחכה שבועיים בלי אינטרנט.. ובסוף הטכנאי יבוא ויגיד לי שאני צריך לחכות עוד שבוע כדי שטכנאי אחר יבוא עם הוט בוקס חדש ויחליף לי בדיוק כמו שקרה לי לפני שנה עם המודם הישן.
תודה רבה לכל מי שעוזר שיבורך
אני כותב מהאייפון למי ששואל
הם ביקשו על ההתקנה 150 שקל ועוד 200 על התקנה של הוט בוקס והשאירו לי את האופציה לקחת את זה בעצמי מפתח תקווה בתמורה לממיר והמודם הישן ולהתקין את זה בעצמי. כך עשיתי בטיפשותי לפני החג חיברתי כרגיל לפי חוברת ההתקנה ובהתחלה האינטרנט עבד אחרי שעה שכל הנורות על ההוט בוקס משתגעות. לאחר שתי דקות האינטרנט שבק חיים ועל הבוקס נשארה נורה אחת דולקת וכל השאר כבויות ולא משנה כמה פעמים ניתקתי וחיברתי את כל הכבלים זה מסרב לפעול... התקשרתי לשירות הטכני של הוט והם טוענים שיש בעיה בחיבור לתשתית והם מזמינים לי טכנאי שיגיע עוד שבוע וחצי. אני מסרב להאמין שהבעיה היא בחיבור כלשהו כי האינטרנט עבד וכי הנורות דלקו.. חוץ מזה אין שום בעיה במחשב או בנקודה שאני מחבר אליה את המודם כי לפני שהחלפתי עבד המודם הישן פרפקט.
רציתי לדעת אם מישהו חווה את הבעיה ויודע את פתרונה או שיש לו פתרון במקום שאני אחכה שבועיים בלי אינטרנט.. ובסוף הטכנאי יבוא ויגיד לי שאני צריך לחכות עוד שבוע כדי שטכנאי אחר יבוא עם הוט בוקס חדש ויחליף לי בדיוק כמו שקרה לי לפני שנה עם המודם הישן.
תודה רבה לכל מי שעוזר שיבורך
אני כותב מהאייפון למי ששואל
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
גם אם יש בעיה בתשתית ,הנורה השניה והשלישית צריכות להבהב כדי להראות שהוא מנסה להתחר לפחות , אם הם לא אז משהו מוזר במכשיר .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
זה גם מה שאני טוען.. אבל המכשיר עצמו בסדר כי לא הספקתי לגעת בו הוא חדש מהניילונים.
מה שהכי מוזר שבדיוק אחרי שדיברתי עם איזה אחת מהשירות הטכני שבקושי ידעה מה זה בכלל הוט בוקס או אינטרנט והיא זאת שהזמינה לי את הטכנאי הבוקס פתאום נתקע על נורה אחת כאילו היא עשתה את זה מהמחשב שלה אם דבר כזה בכלל אפשרי או שזה רק צירוף מקרים
מה שהכי מוזר שבדיוק אחרי שדיברתי עם איזה אחת מהשירות הטכני שבקושי ידעה מה זה בכלל הוט בוקס או אינטרנט והיא זאת שהזמינה לי את הטכנאי הבוקס פתאום נתקע על נורה אחת כאילו היא עשתה את זה מהמחשב שלה אם דבר כזה בכלל אפשרי או שזה רק צירוף מקרים
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
מאחורה יש כפתור קטן שניתן לגשת אליו עם עט/עיפרון וכו' תלחץ עליו למשך 30 שניות, וזה ידלק מחדש ותראה האם המנורה השנייה והשלישית נדלקות.
ואמרת המנורה של הספק? אתה מתכוון למנורה הכי שמאלית? של הPOWER?
ואמרת המנורה של הספק? אתה מתכוון למנורה הכי שמאלית? של הPOWER?
שמע אומנם אני לא לקוח של הוט ואני לא מכיר את ההוט בוקס שלהם
אבל לפי משאתה מתאר ההוטבוקס או שהוא תקוע על איזה הורדת גרסה או שהוא דפוק
ואם אפסת אותו ניתקת חיברת ועדין לא עוזר אין לך מה לעשות חוץ מללכת להחליף אותו
אני רק מקווה שלא יתנו לך עוד אחד תקול
אבל לפי משאתה מתאר ההוטבוקס או שהוא תקוע על איזה הורדת גרסה או שהוא דפוק
ואם אפסת אותו ניתקת חיברת ועדין לא עוזר אין לך מה לעשות חוץ מללכת להחליף אותו
אני רק מקווה שלא יתנו לך עוד אחד תקול
אני עכשיו נוסע לפתח תקווה לקבל אחד חדש בתקווה שיארגנו לי אחד כזה... כשאני אקבל אני יעדכן פה שהכל עובד בתקווה שהעדכון האחרון פה יבוא מהמחשב הנייח במהירות 100 מגה ולא מהאייפון המסכן
ומה זה איפוס 30 30 30??
שאלה אחרונה רק מתוך סקרנות... כשיש לי 100 מגה קבוע תוך כמה זמן אני מוריד סרט 700 מגה?? וכמה מגה הוא מוריד לשניה?
ומה זה איפוס 30 30 30??
שאלה אחרונה רק מתוך סקרנות... כשיש לי 100 מגה קבוע תוך כמה זמן אני מוריד סרט 700 מגה?? וכמה מגה הוא מוריד לשניה?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
זה אומר להחזיק את הכפתור ריסט במשך 90 שניות.
בהתחלה אתה מחזיק את הריסט למשך 30 שניות, בזמן שאתה עדיין מחזיק את הריסט אתה מכבה את המכשיר ומשאיר את הכפתור לחוץ לעוד 30 שניות, ואז אתה מדליק אותו בחזרה ואתה לא עוזב את הריסט עדיין ואתה משאיר אותו לעוד 30 שניות, לאחר מכן המכשיר אמור להתאפס.
המון פעמים שריסט רגיל לא עושה כלום, ריסט 30 30 30 מסדר את זה.
בהתחלה אתה מחזיק את הריסט למשך 30 שניות, בזמן שאתה עדיין מחזיק את הריסט אתה מכבה את המכשיר ומשאיר את הכפתור לחוץ לעוד 30 שניות, ואז אתה מדליק אותו בחזרה ואתה לא עוזב את הריסט עדיין ואתה משאיר אותו לעוד 30 שניות, לאחר מכן המכשיר אמור להתאפס.
המון פעמים שריסט רגיל לא עושה כלום, ריסט 30 30 30 מסדר את זה.
YaKaR178 כתב:אני עכשיו נוסע לפתח תקווה לקבל אחד חדש בתקווה שיארגנו לי אחד כזה... כשאני אקבל אני יעדכן פה שהכל עובד בתקווה שהעדכון האחרון פה יבוא מהמחשב הנייח במהירות 100 מגה ולא מהאייפון המסכן
ומה זה איפוס 30 30 30??
שאלה אחרונה רק מתוך סקרנות... כשיש לי 100 מגה קבוע תוך כמה זמן אני מוריד סרט 700 מגה?? וכמה מגה הוא מוריד לשניה?...
יש עוד דבר כזה?? חחח אני אישית לא מכיר פרט לכמה סרטי בורקס
היום כל משיש לו מינימום 20 מגה ומעלה מוריד סרטי פול HD סרטי בלו ריי והכ''ו
אבל ברמה כללית אם אתה בכל זאת עדין מוריד סרטי ה DVD אז 700 מגה בהנחה ותוריד על 10 mb/s
יקח משהו כמה חמש דקות פלוס מינוס
הסבר מפורט על איפוס 30 30 30 (Hard Reset)
http://compnetworking.about.com/b/2009/ ... outers.htm
לגבי מהירות ההורדה - הנה המחשה אמיתית מהשטח:

כלומר בתנאים מיטביים אתה תוריד על 11-11.5MB/s קבוע (בשעות העומס זה בדרך כלל 8-9MB/s מקסימום)
ובמהירות זו תוכל תוך 65-70 שניות לסיים הורדה של 700MB
כלומר בתנאים מיטביים אתה תוריד על 11-11.5MB/s קבוע (בשעות העומס זה בדרך כלל 8-9MB/s מקסימום)
ובמהירות זו תוכל תוך 65-70 שניות לסיים הורדה של 700MB
פסדר היתי קרובabnatan כתב:הסבר מפורט על איפוס 30 30 30 (Hard Reset)
ובמהירות זו תוכל תוך 65-70 שניות לסיים הורדה של 700MB...
סתם שאלה כמה זמן יקח לי להוריד סרט של 50 ג'יגה על חיבור של 100 מגה?
נגיד ואני יוריד את כל ה 50 ג'יגה על 11-12 mb/s?
אם אני עושה את חישוב שלך אני מקבל תוצאה של 30.7 דקות
הגיוני?