פטיפון של חברת CEC- הזרוע לא "מסכימה" להתחיל לנגן
שלום רב!
לאחר חיפושים רבים התגלגל לידי סופסוף פטיפון, אך כאשר באתי לנגן תקליטים נוכחתי לדעת כי לא ניתן לנגן את התקליט החל מהרצועה הראשונה. זרוע הפטיפון "מושכת" פנימה אל תוך התקליט, ומאפשרת להתחיל שמיעה רק מאמצע הרצועה הראשונה.
האם מישהו יודע ממה נובעת הבעייה, וכיצד ניתן לפתור אותה?
תודה מראש.
סטלנל
לאחר חיפושים רבים התגלגל לידי סופסוף פטיפון, אך כאשר באתי לנגן תקליטים נוכחתי לדעת כי לא ניתן לנגן את התקליט החל מהרצועה הראשונה. זרוע הפטיפון "מושכת" פנימה אל תוך התקליט, ומאפשרת להתחיל שמיעה רק מאמצע הרצועה הראשונה.
האם מישהו יודע ממה נובעת הבעייה, וכיצד ניתן לפתור אותה?
תודה מראש.
סטלנל
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתה צריך לכוון את ה Anti-Skateing בחלקה האחורי של הזרוע.
סביר להניח שעוד כוונים דרושים. חפש באינטרנט הוראות כוון לפטיפון שלך.
><>
סביר להניח שעוד כוונים דרושים. חפש באינטרנט הוראות כוון לפטיפון שלך.
><>
נציג AQUA-AUDIO
ניסיתי לשחק עם הכיוונים של האנטיסקייטינג, וגם עם המשקל שבקצה הזרוע. זה לא עובד לי. כאשר אני מביא את הזרוע אל התקליט, והמנוע מתחיל להסתובב, יש הרגשה שמשהו מושך את הזרוע פנימה. אני חשבתי אולי שזה קשור איכשהו למנגנון ה "eject" אבל לא הצלחתי להבין מה קורה שם.
בכל אופן, אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למידע בנוגע לפטיפון הנ"ל, כי אני לא מצליח למצוא באינטרנט שום דבר רלוונטי.
פטיפון של c.e.c דגם BD3200
תודה רבה,
סטלנל.
בכל אופן, אני אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למידע בנוגע לפטיפון הנ"ל, כי אני לא מצליח למצוא באינטרנט שום דבר רלוונטי.
פטיפון של c.e.c דגם BD3200
תודה רבה,
סטלנל.
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
ההצעה של יאיר מצוינת. המצב
שאתה מתאר מגיע לקיצוניות בתחילת התקליט, אבל כוחות שלא כדרך הטבע משפיעים על המחט, כנראה, גם באיזורים בו הוא כן מנגן.
מעבר לכך, פטיפון א תקין מסיבה אחת, יכול לרמז על בעיות אחרות. לא הייתי מסתכן.
אי לכך, חבל על התקליטים.
מעבר לכך, פטיפון א תקין מסיבה אחת, יכול לרמז על בעיות אחרות. לא הייתי מסתכן.
אי לכך, חבל על התקליטים.
איל פור
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
לפני שאתה זורק את הפטיפון :)
התופעה שאתה מתאר נשמעת כמו תקלה במנגנון האוטומאטי
שמחזיר את הזרוע בסוף התקליט.
אין ברירה, תצטרך לפרק את הפטיפון ע"מ למצוא את הבעיה, ואל תשכח
לנתק אותו מהחשמל קודם.
* ד"א, לאיזה משקל הזרוע מכוונת ?
שמחזיר את הזרוע בסוף התקליט.
אין ברירה, תצטרך לפרק את הפטיפון ע"מ למצוא את הבעיה, ואל תשכח
לנתק אותו מהחשמל קודם.
* ד"א, לאיזה משקל הזרוע מכוונת ?
כן. גם אני חשבתי שזה קשור למהגנון ה eject האוטומטי אבל לא הצלחתי למקד את הבעייה.
בנוגע למשקל הזרוע, אני כבר לא יודע... שיחקתי בזה המון בתקווה לסדר את זה, אבל לא יצא מזה שום דבר טוב. אני צריך לאזן מחדש את הזרוע נראה לי.
האם יש למישהו עצות בנוגע לפירוק הפטיפון? איזשהם טיפים מה לעשות ומה לא לעשות? בעיקרון אין לי פחד מפירוק מכשירי חשמל, אבל אני מניח שפירוק פטיפון הוא קצת שונה מפירוק מחשב או טלוויזיה...
אשמח לכל הצעה.
תודה
סטלנל
בנוגע למשקל הזרוע, אני כבר לא יודע... שיחקתי בזה המון בתקווה לסדר את זה, אבל לא יצא מזה שום דבר טוב. אני צריך לאזן מחדש את הזרוע נראה לי.
האם יש למישהו עצות בנוגע לפירוק הפטיפון? איזשהם טיפים מה לעשות ומה לא לעשות? בעיקרון אין לי פחד מפירוק מכשירי חשמל, אבל אני מניח שפירוק פטיפון הוא קצת שונה מפירוק מחשב או טלוויזיה...
אשמח לכל הצעה.
תודה
סטלנל