שלום לכולם,
אני דיי חדש פה ואני לא בטוח שהשאלה נוגעת לפורום הנכון.
ברשותי נייד. חיברתי אותו לLCD שלי (37 אינץ') וחשבתי שאני אראה את התצוגה על כל המסך. אך מה שקרה בפועל הוא שראיתי את מה שמציג המחשב על החלק האמצעי של הLCD. נכנסתי להגדרות תצוגה -> רזולוציית מסך, ולא משנה כמה שניתי שם, בLCD זה נראה כאילו יש גבולות בתוכה (כאילו בLCD יש מין גבולות כאלו - הרוחב של המסך הינו 90 ס"מ לדוגמא (לא יודע לא בדקתי), אז 20 סנטימטר מצד שמאל ו20 ס"מ מצד ימין שחורים!!! אז ברגע שאני משנה את הרזולוציה רואים את התרחבות הלוח בקרה לתוך הגבולות השחורים הנ"ל אבל עדיין לא רואים בתצוגה של 16X9! ). ז"א נגיד ושיניתי ל רזולוציה 768X1024 החלק התחתון של התצוגה לא נראה ב LCD (סתם דוגמא להמחיש את הבעיתיות) מה גם שברגע שלחצתי זהה, על הLCD הופיע 1, אך המסך של הנייד היה כאילו כבוי (שחור).
בתצוגה יש לי לבחור ב"ריבוי צגים" 2 אופציות (שרשומות אותו הדבר), הראשונה משפיעה על ה"תצוגה הראשית" והשנייה על התוצגה המשנית (שמסומנת באפור - קרי לא פעילה).
בעצם איך אני יכול לראות בLCD שלי כמו בתוצגה הטבעית שלה (16X9)??? מה אני צריך לעשות?
הפעולות שעשיתי בחיבור הינם - לקחתי כבל של מסך (לא S וידיאו) חיברתי מהנייד לLCD, עשיתי ריסטרט והלכתי לרזולוציה. לא היגדרתי כלום. אולי פיספסתי שלב???
חיבור מחשב נייד לLCD - לא מצליח לראות 16X9
יש מספר תוכנות כמו POWER STRIP
ZOOM PLAYER לסרטים
וכדומה שמאםשרים לך לשפר את ההתאמה.
ZOOM PLAYER לסרטים
וכדומה שמאםשרים לך לשפר את ההתאמה.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -