Starting now, if you would like to maintain your free Dyn account, you must log into your account once a month. Failure to do so will result in expiration and loss of your hostname. This activity helps us eliminate hostnames that are no longer needed and/or dormant. Note that using an update client will no longer suffice for this monthly login.
...
לאחר שנים של שימוש, מבחינתי ואני מאמין שמבחינת הרבה אנשים, מדובר בעצם בהפסקת השירות החינמי (אנחנו הרי לא נוהגים להכנס לחשבון פעם בחודש)
נרשמתי לשירות החינמי של No-IP, נקווה שהם לא ילכו בעקבות Dyn.
Free hostnames are deleted after 30 days of inactivity. Inactivity is defined as when a host has not been updated or 'touched' via the web interface or a dynamic update client.
jpost כתב:גם ב NO-IP אחרי 30 יום ללא שימוש ה Host נמחק.
Free hostnames are deleted after 30 days of inactivity. Inactivity is defined as when a host has not been updated or 'touched' via the web interface or a dynamic update client.
...
...
לי יש דומיין ב-no-ip, ואני לא נכנס לאתר בכלל. לפי הפסקה שציינת מספיק לעדכן את הדומיין, ואצלי הוא מתעדכן בכל שינוי כתובת ip. אבל הם לא מחייבים להכנס לאתר.
hrox כתב:גם אני קיבלתי את המייל הזה ואני לא מבין מה חדש בזה? כבר הרבה זמן שהם שולחים פעם בחודש מייל עם לינק שצריך ללחוץ עליו כדי שהמנוי יישאר. משהו השתנה?
גם אני קיבלתי את המייל הזה.
לא הבנתי אם עדיין נקבל אימייל תזכורת פעם בחודש (בלי לינק מהיר כמו שהיה עד היום) או שממש נצטרך לזכור בעצמנו להיכנס פעם בחודש אחרת החשבון יימחק.
Class889 כתב:אם אתה משתמש בדומיין שלך אז החשבון שלך ישאר.
אני מריץ בנתב שלי סקריפט כל דקה שבמידה והשתנה הIP הוא ישנה את IP בDYNDNS.
ככה שהחשבון נחשב תמיד פעיל.
לא כי זה לא מעדכן, הנתב אצלי לא שולח עידכון כל דקה, אלא בודק כל דקה.
במידה ויש צורך לשלוח עדכון שהשתנה IP אז הוא ישלח, ואז הוא ידע שאין צורך יותר לשלוח, אבל הוא ימשיך לבדוק כל דקה.
זה שיש עוד שרותים כמו dyndns ידוע, הקטע פה שהרבה חברות נתבים משתמשים רק בdyndns בקושחה.
dyndns ניצלו את זה והפכו את השירות לבתשלום. תרגיל מסריח ואני מקווה שהם יפסידו בטווח הארוך מהתרגיל הזה.
Class889 כתב:אם אתה משתמש בדומיין שלך אז החשבון שלך ישאר.
אני מריץ בנתב שלי סקריפט כל דקה שבמידה והשתנה הIP הוא ישנה את IP בDYNDNS.
ככה שהחשבון נחשב תמיד פעיל.
...
לא מדוייק...
אצלי הוא מאתחל את עצמו פעם ביום (משנה IP),
ומיד אחר כך מסנכרן את ה- DYNDNS.
זה לא מנע ממני להיתקל בסיטואציה די מביכה שהחשבון נשאר אבל הדומיין נמחק.
מאז אני עם תזכורת להיכנס פעם בשבוע + חלון פתוח בסמארטפון שיזכיר לי כשאני מדפדף בין העמודים הפתוחים.
אני לא קיבלתי מייל כזה. לא נתקלתי בבעיות בשימוש בשירות הזה.
הכי גרוע? לא נורא - יש עוד הרבה דגים בים, ו- tomato יודעת להסתדר עם הרבה מהם ויותר חשוב - היא יודעת להסתדר עם DNS-O-Matic (מבית OpenDNS) - שירות אוטומציה שכזה שדוחף עדכוני IP לשירותים מרובים.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...