אני מתכנן שיפוץ בדירה, ובין היתר מכין נישת טלויזיה בקיר גבס בסלון.
מרחק צפייה בסלון הוא 4 מטר.
מרחק צפייה בחדר שינה הוא 2.80 מטר.
כיום יש לי "42 בסלון, אבל כמובן ארצה להכין את הנישה כך שתתאים לגודל "50.
כשיהיה תקציב, ארצה להעביר את ה-"42 לחדר שינה.
השאלות שלי הם:
1. עד כמה נורא תיראה ה-"42 בנישה שמתאימה ל-"50? האם יש פיתרון שיתאים לשתי המידות?
2. האם ה-"42 תתאים לחדר שינה?
תודה מראש למגיבים
הכנת נישה לטלויזיה בסלון
למה רק "50 ממרחק צפיה של 4מטר?
למה לא 55 או 65?
בכלל כל נושא של נישה מגבס לטלויזיה לא פרקטי אך זאת דעתי אישית
כן זה יפה אפשר לעשות תאורת לד נסתרת אבל מצד שני אתה מגביל את עצמך לגודל מסוים של טלויזיה...
אם כבר אתה עושה תעשה לאופציה בעתיד של אפשרות להתקין שם מסך גדול חבל להגביל מראש ל-"50 ממרחק כזה מכובד.
לגבי פרופורציה של נישה וטלויזיה זה מאוד סובייקטיבי אף אחד לא יגיד לך מה יפה ומה טעים
אבל ראיתי הרבה ציורים/תמונות קטנות במסגרת גדולה והן לא נראו פחות יפה.
בהצלחה
למה לא 55 או 65?
בכלל כל נושא של נישה מגבס לטלויזיה לא פרקטי אך זאת דעתי אישית
אם כבר אתה עושה תעשה לאופציה בעתיד של אפשרות להתקין שם מסך גדול חבל להגביל מראש ל-"50 ממרחק כזה מכובד.
לגבי פרופורציה של נישה וטלויזיה זה מאוד סובייקטיבי אף אחד לא יגיד לך מה יפה ומה טעים
אבל ראיתי הרבה ציורים/תמונות קטנות במסגרת גדולה והן לא נראו פחות יפה.
בהצלחה
אם אתה יוצר נישה, תכנן מקום ל 65״ לפחות
שלום
אני יודע שכעת זה נראה מיותר, אבל מנסיון ככל שיש לך מסך גדול יותר, כך אתה שואף לקנות מסך יותר גדול ולמרות מה שיאמרו לך בחלק מהחנויות, אין בעיה לצפות ב 65״ ממרחק 3.5 מטרים (מובן שתלוי באיכות המסך והמקור).
זה לא נורא לתלות מסך קטן יותר מהנישה תוך ביצוע מרכוז אבל חשוב שתהיה לך יכולת לשדרג בקלות מבלי לבצע פרויקט בסלון.
בהצלחה
אני יודע שכעת זה נראה מיותר, אבל מנסיון ככל שיש לך מסך גדול יותר, כך אתה שואף לקנות מסך יותר גדול ולמרות מה שיאמרו לך בחלק מהחנויות, אין בעיה לצפות ב 65״ ממרחק 3.5 מטרים (מובן שתלוי באיכות המסך והמקור).
זה לא נורא לתלות מסך קטן יותר מהנישה תוך ביצוע מרכוז אבל חשוב שתהיה לך יכולת לשדרג בקלות מבלי לבצע פרויקט בסלון.
בהצלחה