שאלה על סקיילר
אני מעוניין להשיג סקיילר על מנת לאפשר המרה מרזולוצית PAL לרזולוציה גבוהה יותר
(מסך ה- LCD-HD שלי לא תומך ב- PAL) שמתי לב שרוב הסקיילרים בשוק אינם כוללים כניסת SCART
אך כן כוללים כניסת VGA.
כיצד אוכל לחבר את הממיר של יס לסקיילר ועדיין לשמור על איכות אופטימלית ? האם אני אמור לחבר גם טרנסקודר אקטיבי (כמו זה המוצע למכירה באתר) על מנת להמיר לVGA ?
תודה וצום קל
(מסך ה- LCD-HD שלי לא תומך ב- PAL) שמתי לב שרוב הסקיילרים בשוק אינם כוללים כניסת SCART
אך כן כוללים כניסת VGA.
כיצד אוכל לחבר את הממיר של יס לסקיילר ועדיין לשמור על איכות אופטימלית ? האם אני אמור לחבר גם טרנסקודר אקטיבי (כמו זה המוצע למכירה באתר) על מנת להמיר לVGA ?
תודה וצום קל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78833
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
כמעט כל הסקיילרים המובילים כבר כוללים כניסת rgbs, רק שרובם לא תומך במחבר scart ודי בצדק )*** של מחבר...(
כל המשירים של dvdo מסדרת iscan hd ומעלה מאפשרים את החיבור תוך שימוש בארבעה מחברי rca.
גם lumagen מאפשרים את החיבור. כמו dvdo, צריך חוט מיוחד וזהו...
גם crystalio כוללים אפשרות כזו.
אפשרות אחרונה- transcoder שממיר את חיבור rgbs scart לקומפוננט.
כל המשירים של dvdo מסדרת iscan hd ומעלה מאפשרים את החיבור תוך שימוש בארבעה מחברי rca.
גם lumagen מאפשרים את החיבור. כמו dvdo, צריך חוט מיוחד וזהו...
גם crystalio כוללים אפשרות כזו.
אפשרות אחרונה- transcoder שממיר את חיבור rgbs scart לקומפוננט.
כלומר, אם אני קונה סקיילר עם RGBS כל מה
שאני אמור לעשות הוא למצוא מחבר SCART-RGBS ?
האם כדאי לי להשתמש במחבר SCART -VGA במקום?
האם כדאי לי להשתמש במחבר SCART -VGA במקום?
נערך לאחרונה על ידי sarbel ב 01/10/2006 23:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מעוניין להוציא מעל $200-300 לסקיילר וכבלים
ראיתי כמה דגמים של חברת ATLONA ב - EBAY מה דעתך?
http://cgi.ebay.com/ATLONA-VIDEO-S-VIDE ... dZViewItem
האם איכות השידורים בארץ מצדיקה קופסאות יקרות יותר?
המסך שלי (שארפ אקוס ''32) עלה $1500 בארה"ב ומשמע לי לא הגיוני להוציא מחצית מהעלות שלו (במינימום) על סקיילר...
אני ממש מרוצה מאיכות התמונה ב-DVD (ברשותי מכשיר של טושיבה שיודע לעשות upconversion) ובחיבור למחשב. הסקיילר שאני מחפש הוא רק להמרת רזולוצית שידורי הלווין...
אגב, האם השימוש ב- HTPC יכול לחסוך לי את הצורך בסקיילר?
ראיתי כמה דגמים של חברת ATLONA ב - EBAY מה דעתך?
http://cgi.ebay.com/ATLONA-VIDEO-S-VIDE ... dZViewItem
האם איכות השידורים בארץ מצדיקה קופסאות יקרות יותר?
המסך שלי (שארפ אקוס ''32) עלה $1500 בארה"ב ומשמע לי לא הגיוני להוציא מחצית מהעלות שלו (במינימום) על סקיילר...
אני ממש מרוצה מאיכות התמונה ב-DVD (ברשותי מכשיר של טושיבה שיודע לעשות upconversion) ובחיבור למחשב. הסקיילר שאני מחפש הוא רק להמרת רזולוצית שידורי הלווין...
אגב, האם השימוש ב- HTPC יכול לחסוך לי את הצורך בסקיילר?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

אולי ISCAN HD ישן ומשומש מ-EBAY. המכשירים כמו שאתה מציע הם כמו לראות דרך תחתית של כוס בירה, חבל על המאמץ בכלל...
לא מכיר מכשירים בסקאלות המחירים האלה שמסוגלים לעשות את העבודה.
אגב, וידאת שבאמת אין דרך להכניס לו PAL (בד"כ מרבית המסכים תומכים ב-PAL, פרט לטונר)?
לא מכיר מכשירים בסקאלות המחירים האלה שמסוגלים לעשות את העבודה.
אגב, וידאת שבאמת אין דרך להכניס לו PAL (בד"כ מרבית המסכים תומכים ב-PAL, פרט לטונר)?
- oferlaor
- מנהל

אכן,
אבל בשוק הזול אין הרבה מאוד מוצרים מוצלחים. ה-PLASMA ENHANCER של פיקסלמג'יק הוא בינוני למדי, גם ל-LUMAGEN יש מוצר LOW END בשם VISION DVI שעלול להתאים.
עדיף מוצרים טובים מלפני שנתיים ביד שניה מאשר מוצרים זולים מיד ראשונה שמראש עלו בזול - הם פשוט עושים עבודה גרועה מאוד.
אבל בשוק הזול אין הרבה מאוד מוצרים מוצלחים. ה-PLASMA ENHANCER של פיקסלמג'יק הוא בינוני למדי, גם ל-LUMAGEN יש מוצר LOW END בשם VISION DVI שעלול להתאים.
עדיף מוצרים טובים מלפני שנתיים ביד שניה מאשר מוצרים זולים מיד ראשונה שמראש עלו בזול - הם פשוט עושים עבודה גרועה מאוד.
- oferlaor
- מנהל

כל הרעיון הוא לשפר איכות, כך שעם פרוססור טוב, כניסת SVIDEO ויציאת DVI צריכה להפיק תוצאה טובה מחיבור SVIDEO ישיר למסך (למה בכלל לטרוח עם מכשיר כזה אם זה לא היה ככה...).
SCART ל-RGBS עדיף (מינימום הפסד), ואם אין ברירה אז או TRANSCODER ל-קומפוננט או SVIDEO (תלוי ברצון ובתקציב).
SCART ל-RGBS עדיף (מינימום הפסד), ואם אין ברירה אז או TRANSCODER ל-קומפוננט או SVIDEO (תלוי ברצון ובתקציב).