שדרגתי השבוע את האינטרנט המהיר לפי הפרסומים בטלוויזיה לבזק תשתית 100 מגה כאשר הספק שלי זה "הוט-נט" שמקבלים במתנה חלק מחבילת השיחות ב-49 שקלים.
2 טכנאים היו אצלי בבית, אלפי נציגים של בזק - כולם טוענים שהפ "בסדר" ואומרים לי במילים אחרות להסתדר לבד.
כאשר מחברים את האינטרנט בצורה חוטית רגילה לנתב D-LINK VDSL N 6740U-H1 (קיבלתי אותו השבוע מהם, טענו שזה מיוחד למהירויות גבוהות) אכן מתקבלת מהירות של 50 מגה (התשתי אגב, היא רק 50 מגה, משום שאין באיזור שלי עדין תמיכה ב-100)
אך כשאני מנסה בצורה אלחוטית לקלוט - המהירות היא 14-15 בלבד !!! 2 טכנאים היו ולא מצאו פתרון.
הרגע יצא מהבית טכנאי שבדק בלפטופ שלו ואמר שהוא קולט 45 מגה, אז הוא טוען שהבעיה אצלי והוא לא נותן לזה תמיכה במחשב שלי, שזה לא חלק מהשירות.
ניסיתי לתפוס את ספקית האינטרנט ה"המדימה" (שבמקרה הזה השאירה אותי בתדהמה) שלא ענתה לאחר 44 דקות המתנה שהביאו אותי לייאוש וניתוק! 44 דקות המתנה! שנת 2013! אין לתאר..
בקיצור, אני לא גולש חוטי, אלא רק אלחוטי... ותקוע עם 15 מגה בזמן שאני אמור לקלוט 50... מה עושים? איך ניתן לשנות הגדרות במחשב? הנציג של בזק שינה את כל הערוצים ועדין זה לא עזר... יש דרך להתקין מחדש כרטיס רשת? למחוק דברים? אני מציין ששום תוכנה אינה פועלת ברקע ! המחשב נקי מהבחינה הזאת... צריך את עזרתכם!!! אני לא מקבל את השירות ממי שאמור לתת זאת... נעזר באזרחים! (יש לציין שהראוטר נמצא 2 מטר מהמחשב.. דירת חדר... הכל מחובר תקין ויש קליטה מלאה)
​תודה