רכישת מערכת קולנוע - פשרה בין אסטטיקה לסאונד
-
avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כבר זמן מה אני מתחבט בשאלה האם ניתן להרכיב מערכת קולנוע ראויה ללא רמקולים אימתניים נראים לעין וכעת השאלנ הזאת נעשתה רלוונטית מתמיד היות ואנו מתעתדים לעבור דירה בתוך כשנה.
הרעיון הוא כזה - למכור את הרצפתיים, הסאב והאחוריים, להשאיר את הרסיבר ולהתחיל הכל מהתחלה מנקודת פתיחה טובה יותר מבעבר מאחר וגיבשתי כבר דעה לגבי הסאונד שאני רוצה. המערכת מיועדת גם לסטריאו ובעיקר לק"ב כאשר הצרכים הם:
1. רמקולים אחוריים שקועים
2. רמקולים קדמיים סולדיים עם עדיפות לסטאליטים אשר ניתנים לתלייה על הקיר, חשוב שיהיו בעלי נוכחות.
3. סנטר לא חשוב הגודל.
4. סאב טוב שיורד נמוך ונראה סולידי.
תקציב 30K.
תודה מראש
הרעיון הוא כזה - למכור את הרצפתיים, הסאב והאחוריים, להשאיר את הרסיבר ולהתחיל הכל מהתחלה מנקודת פתיחה טובה יותר מבעבר מאחר וגיבשתי כבר דעה לגבי הסאונד שאני רוצה. המערכת מיועדת גם לסטריאו ובעיקר לק"ב כאשר הצרכים הם:
1. רמקולים אחוריים שקועים
2. רמקולים קדמיים סולדיים עם עדיפות לסטאליטים אשר ניתנים לתלייה על הקיר, חשוב שיהיו בעלי נוכחות.
3. סנטר לא חשוב הגודל.
4. סאב טוב שיורד נמוך ונראה סולידי.
תקציב 30K.
תודה מראש
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לדעתי
1.אין בעיה
2.אסון אודיופילי ולא חשוב כמה הם יהיו טובים. סאטליטיים זו פשרה ולדעתי פשרה גדולה.אתה יכול ללכת על שקועים איכותיים לקידמיים ואפילו לסנטר. יש חברות מכובדות שמיצרות כאלו רמקולים.
3.במידה ואתה לא הולך על סנטר שקוע, מנסיון אני יכול להגיד לך שסנטר גדול נשמע בהתאם.הייתי הולך על סנטר הכי גדול ואיכותי שאתה יכול להרשות לעצמך במסגרת אילוצי הנהלה,תקציב ומקום.
4.סאבים שיורדים נמוך ובעוצמה מכובדת (שניתן להרגיש בבטן) הם בדרך כלל לא סולידיים, מבחינת הגודל.
בהצלחה
1.אין בעיה
2.אסון אודיופילי ולא חשוב כמה הם יהיו טובים. סאטליטיים זו פשרה ולדעתי פשרה גדולה.אתה יכול ללכת על שקועים איכותיים לקידמיים ואפילו לסנטר. יש חברות מכובדות שמיצרות כאלו רמקולים.
3.במידה ואתה לא הולך על סנטר שקוע, מנסיון אני יכול להגיד לך שסנטר גדול נשמע בהתאם.הייתי הולך על סנטר הכי גדול ואיכותי שאתה יכול להרשות לעצמך במסגרת אילוצי הנהלה,תקציב ומקום.
4.סאבים שיורדים נמוך ובעוצמה מכובדת (שניתן להרגיש בבטן) הם בדרך כלל לא סולידיים, מבחינת הגודל.
בהצלחה
מחזק את דבריו של יואב,סאטליטים לסטריאו זה אסון גם מבחינת גמישות העמדה(במה,מירכוז) וגם מבחינת טווח תדרים זה פשרה שלא נדבר על כך שגם בקולנוע זה לא להיט אלא אם כן תקנה איזה וויסדום אודיו מה שלבד יחסל את התקציב,בקיצור באסתטיקה תתפשר על האחוריים שם ההבדל בסאונד רקע מורגש פחות הבמה הקדמית בסטריאו ובקולנוע מאוד משמעותית יש לך תקציב מכובד אל תהיה פזיז.
קבאס מהדגמים הגבוהים הוא לא ממש סטליטי. הדגמים האמצעיים שלהם ( לא הגבוהים שעולים 50K וצפונה )
כדוגמת IO2 ובטח ה RIGA נותנים סאונד תלת מימדי עם במה מטורפת. סט אפ כזה עם סאב נכון יתן בראש להרבה
רצפתיים. כידוע לך אבי אני יכול לציין ששמעתי אותם לא פעם אחת באחוזת הסטריאו ותמיד יצאתי בשוק איך יוצא סאונד
כזה מהכדורים האלה.

http://www.cabasse.com/cabfx2012/riga-r ... 30?lang=en
כדוגמת IO2 ובטח ה RIGA נותנים סאונד תלת מימדי עם במה מטורפת. סט אפ כזה עם סאב נכון יתן בראש להרבה
רצפתיים. כידוע לך אבי אני יכול לציין ששמעתי אותם לא פעם אחת באחוזת הסטריאו ותמיד יצאתי בשוק איך יוצא סאונד
כזה מהכדורים האלה.
http://www.cabasse.com/cabfx2012/riga-r ... 30?lang=en
Israel :
LI ELECTRONICS LTD
- Gamliel : Ahuzat Hastereo
Phone : (972) 52-4573320
E-mail : [email protected]
אבי , גמליאל עבר לאזור המרכז , צור איתו קשר.
LI ELECTRONICS LTD
- Gamliel : Ahuzat Hastereo
Phone : (972) 52-4573320
E-mail : [email protected]
אבי , גמליאל עבר לאזור המרכז , צור איתו קשר.