רכישת Artic, עזרה!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2593
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

HELPQ!

זקוק לעזרת הנוברים ברשת, היכן אני יכול להשיג את המוצר של ארטיק במחיר שהיה באתר היצרן ולא במחיר המופקע של 1600 ש''ח בארץ.

אין משהו שמתקרב לביצועים שלו במחיר כזה זול ואני כבר מיואש.

תודה

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1237
נתן תודות: 605 פעמים
קיבל תודות: 167 פעמים

שליחה #2 

מצטרף. אפילו באמזון כבר אין ...

ron5054
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 513
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #3 

צר לי אבל כנראה שבמחיר שהיה כבר לא יהיה ניתן להשיג בעתיד. לפחות לא את הדגם המדובר. היה מחיר שחיטה וכמובן שהכל נחטף דיי מהר.
עצתי:
או להגדיל תקציב ולקנות HTPC שכבר תומך ב3D מלא (הארקטיק לא תומך)
או לחכות שאחד מחברי האתר ייתקל באיזה מבצע, ידווח פה, ייצור מגה שרשור ואז צריך להיות מוכן עם המזומנים!
אני אישית לגמרי לא תכננתי לקנות את הארקטיק וזאת הייתה לגמרי קניית אימפולס כמו עוד הרבה כאלה שנגרמו כתוצאה מחברות פה.
קיצר - להיות יוזר של האתר עולה לרובנו הרבה כסף :lol:

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #4 

מצטרף לבקשה (f)

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #5 

בימים האחרונים חפרתי את כל הרשת בחיפוש אחר המכשיר הזה.

אני יכול לומר, כמעט בוודאות, שאי אפשר להשיג אותו בשום חנות אונליין, כולל בחנויות בגרמניה ובעוד כמה מקומות באירופה. גם הבחור בארץ לא מחזיק כאלו במלאי ואמר שיגיעו יחידות בקרוב, אבל הוא לא נשמע בטוח בעצמו.

יש רק חנות אחת אמריקאית שנראית מאוד FISHY וקראתי על אנשים שנעקצו שם (מאוד לא ממליץ, אבל בכל זאת, כאן).

במוצ"ש מצאתי בחור אמריקאי שפרסם MC001 עם דיסק קשיח ומקלדת Logitech diNovo מיני, בעסקת חבילה. קניתי ממנו מיד, למרות שאין לי שום צורך במקלדת הזו. זה היה אחרי יום שלם של חיפושים ברשת, וידעתי שזו ההזדמנות היחידה לקנות את ה-MC001. מקווה לקבל אותו בשבוע הבא.

אין לי הרבה איך לעזור, חוץ משני דברים:

1. נסו לדגום את EBAY על בסיס יומי. פה ושם אולי יהיו כאלו שרכשו את המכשיר ולא מסתדרים איתו. רק ודאו לקנות ממישהו עם פידבק חיובי, כי הבנתי שיש די הרבה יחידות שהגיעו תקולות לאנשים.

2. אני מציע לפתוח שרשור ולשאול את המומחים כאן אם יש אלטרנטיבות. חיפשתי די הרבה, והדבר היחיד שנראה לי קרוב הם מוצרים של Shuttle. גם הם Fanless ויש ספסיפיקציות מעניינות. בארץ רק פלונטר מוכרים אותם, אפשר להשיג גם בחו"ל. המחיר לא מאוד גבוה. החסרון היחיד מול ה-MC001 הוא אינפרה פנימי, אבל חוץ מזה, נראה די דומה. רק שימו לב שיש דגמים בלי HDMI, צריך לבדוק טוב באתר של Shuttle על כל דגם, באופן מדויק.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”