והנה עוד טורנס שרכשתי...
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
הפעם TD-145 שלאחר ניקוי התברר שמצבו כחדש(ראו תמונות) ואף נשמע טוב מאוד,למרות שאת הראש אחליף בקרוב,''הבעיות'' היחידות בעת רכישתו היו שאין את הגומי היושב על הצלחת(אבל תראו מה ששמתי במקום) ואין את המכסה העליון שאותו אשיג בעתיד אבל הקניה הייתה שיחוק 
-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

-
RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
שני לוחות סגסוגת אלומיניום מחוברים בעזרת שלושה קפיצים ועטופים בבסיס MDF מצ'וקמק... לכאורה שום דבר מיוחד לכתוב עליו הביתה. בפועל - Wow ענק! פשוט לא יאומן איך הטורנסים הפשוטים האלה כל-כך מפתיעים. זהו אחד הפטיפונים הכי ריתמיים והכי כריזמטיים שיש שם בחוץ ובהתחשב בגיל שלו, זוהי ממש תופעה וחגיגת אזניים בלתי-צפוייה. הפשטות של הפטיפון הזה והתכנון השוויצרי הגאוני שלו, יחד עם רמת הביצוע הגרמנית, החריטה המדוייקת של הצירים, פלטות האלומיניום ביציקה נטולת חמצן, הזרוע המפתיעה הזו, ה-TP-16, המנוע בעל ההספק הנמוך מאוד, השקט והאמין, האלקטרוניקה הבסיסית ביותר, שלמעשה מסתכמת בנגד להורדת מתח בגירסאות האירופאיות, ושני קבלים קטנים, כל אלה נותנים ב-$200 את מה שפטיפונים ב-$2500 רק מתחילים לתת.
המחירים של כל הטורנסים הקלאסיים (145,147,160,165,166) מתחילים להאמיר בלי בקרה. קשה למצוא מציאות. עדיין אפשר, לעומת זאת, להרכיב אחד בחלקים - אבל צריך סבלנות ולהכיר את החלקים. יש הרבה שרלטנות בשוק הזה - והמון דגמים. ל-TD-160 יש לפחות ארבע גירסאות שאני מכיר, ועדיין פה ושם אני מקבל חלקים של גירסה שאין לי ולא ידעתי שקיימת בכלל. אפשר לשדרג אותם יחסית בקלות, וללא הוצאה חריגה, לרמות אודיופיליות גבוהות מאוד. זה פשוט סוס עבודה בלתי נלאה שיכול לעבוד עשרות על עשרות של שנים בלי תשומת לב בכלל. לא עושים פטיפונים כאלה יותר.
מי שיכול - שישים יד על אחד כזה עכשיו. בשנה הבאה זה כבר יהיה יקר מידי ובעוד עשר שנים זה יהיה פטיפון מבוקש ברמה מטורפת. רמי - שיחקת אותה! כל הכבוד. קנייה חכמה של פטיפון וינטאז' מ-ד-ה-י-ם!
המחירים של כל הטורנסים הקלאסיים (145,147,160,165,166) מתחילים להאמיר בלי בקרה. קשה למצוא מציאות. עדיין אפשר, לעומת זאת, להרכיב אחד בחלקים - אבל צריך סבלנות ולהכיר את החלקים. יש הרבה שרלטנות בשוק הזה - והמון דגמים. ל-TD-160 יש לפחות ארבע גירסאות שאני מכיר, ועדיין פה ושם אני מקבל חלקים של גירסה שאין לי ולא ידעתי שקיימת בכלל. אפשר לשדרג אותם יחסית בקלות, וללא הוצאה חריגה, לרמות אודיופיליות גבוהות מאוד. זה פשוט סוס עבודה בלתי נלאה שיכול לעבוד עשרות על עשרות של שנים בלי תשומת לב בכלל. לא עושים פטיפונים כאלה יותר.
מי שיכול - שישים יד על אחד כזה עכשיו. בשנה הבאה זה כבר יהיה יקר מידי ובעוד עשר שנים זה יהיה פטיפון מבוקש ברמה מטורפת. רמי - שיחקת אותה! כל הכבוד. קנייה חכמה של פטיפון וינטאז' מ-ד-ה-י-ם!