סיוע בבחירת מקרן פשוט...
הי,
אני יודע שבדרך כלל ההמלצות פה הם למקרנים מהשורה הראשונה אבל הפעם זה לא מה שאני מחפש... אני צריך המלצה למקרן הכי זול שאתם מכירים שמסוגל להקרין תמונה ברוחב של כ-3 מטר ממרחק של קצת יותר מ-6 מטר בחדר חשוך לגמרי בחיבור HDMI. זהו... אני לא חייב שהוא יהיה FullHD ובוודאי לא חייב 3D.
בנוסף, שמעתי על קופסה שבזק מוכרים שמסוגלת להעביר אותות HDMI באופן אלחוטי. האם זה מוכר למישהו? האם לחבר כך את המקרן כאשר המקור (המחשב שלי) נמצא במרחק של כ-7 מטרים זה סביר?
תודות וחג שמח,
יובל.
אני יודע שבדרך כלל ההמלצות פה הם למקרנים מהשורה הראשונה אבל הפעם זה לא מה שאני מחפש... אני צריך המלצה למקרן הכי זול שאתם מכירים שמסוגל להקרין תמונה ברוחב של כ-3 מטר ממרחק של קצת יותר מ-6 מטר בחדר חשוך לגמרי בחיבור HDMI. זהו... אני לא חייב שהוא יהיה FullHD ובוודאי לא חייב 3D.
בנוסף, שמעתי על קופסה שבזק מוכרים שמסוגלת להעביר אותות HDMI באופן אלחוטי. האם זה מוכר למישהו? האם לחבר כך את המקרן כאשר המקור (המחשב שלי) נמצא במרחק של כ-7 מטרים זה סביר?
תודות וחג שמח,
יובל.
תקציב.... זו באמת שאלה מצויינת... אני עדיין לא סגור על זה... לפי ההצעות שלכם אני אוכל לדעת מה הסדר גודל המתאים לי. לגבי HDMI אלחוטי ראיתי פתרון כזה של בזק בסדר גודל של 700 שח. הייתי מעוניין לדעת אם זה הגיוני ואם זה עובד סביר למי שניסה...
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
לגבי HDMI אלחוטי שציינת, מדובר על מכשיר שמבוסס על הפיתרון של חברת אמימון. יש עליו סקירה באתר:
http://www.hometheater.co.il/article04012
מקרן שיכול להקרין תמונה ברוחב שלוש מטר, הוא מקרן עם עוצמת הארה גבוהה. אם אתה רוצה לשלב את זה עם איכות צפייה נורמלית זה לא יהיה זול.
יש בלוחות האתר אפסון 9000 מיד שניה שיכול לעמוד באתגר ונותן תמונה טובה מאוד, באיזור ה10000 ש"ח.
זה באיזור החיוג של התקציב שלך?
http://www.hometheater.co.il/article04012
מקרן שיכול להקרין תמונה ברוחב שלוש מטר, הוא מקרן עם עוצמת הארה גבוהה. אם אתה רוצה לשלב את זה עם איכות צפייה נורמלית זה לא יהיה זול.
יש בלוחות האתר אפסון 9000 מיד שניה שיכול לעמוד באתגר ונותן תמונה טובה מאוד, באיזור ה10000 ש"ח.
זה באיזור החיוג של התקציב שלך?
No place like home.......... Theater
טוב, 10,000 זה קצת יותר ממה שחשבתי להשקיע אבל זה עדיין בגבולות הגזרה של מה שאני יכול עקרונית להוציא. מה שאני מעוניין לחדד שהמרחק של המקרן מהמסך הוא כשישה מטרים אבל גודל המסך שלי הוא 2.60 מ׳. האם זה אפשרי? אם הייתי אומר שאני אוכל להסתפק גם ב-SD עד כמה זה היה מוזיל את זה בהתחשב בנתוני המרחק והגודל? האם למישהו יש ניסיון עם ה-HDMI האלחוטי?
יובל.
יובל.
לגבי יד שנייה...
עוד הערה - לגבי יד שניה אין לי התנגדות מיוחדת כל עוד כמובן הנורה במצב סביר וצעיר... (-;
חג שמח,
יובל.
חג שמח,
יובל.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
להבנתי הקריטריונים הם:
1. מרחק הקרנה (עדשת המקרן למס) = 6 מ'.
2. רוחב תמונה - 2.6 מ'.
2. מחיר זול ככל האפשר.
לדעתי האופציה הטובה ביותר במקרה הזה היא ה-AE2000 שמוצע ביד שנייה ב-3,000 ש"ח.
מרחק ההקרנה המקסימלי של מקרן זה למסך ברוחב 2.6 הוא 6.1 מ' ולכן זה קצת גבולי.
1. מרחק הקרנה (עדשת המקרן למס) = 6 מ'.
2. רוחב תמונה - 2.6 מ'.
2. מחיר זול ככל האפשר.
לדעתי האופציה הטובה ביותר במקרה הזה היא ה-AE2000 שמוצע ביד שנייה ב-3,000 ש"ח.
מרחק ההקרנה המקסימלי של מקרן זה למסך ברוחב 2.6 הוא 6.1 מ' ולכן זה קצת גבולי.
הי,
אלי777: לא הבנתי... אתה מציע מקרן ספציפי למכירה או שאתה רק ממליץ לי על דגם? אם מדובר על משהו למגירה אז מה המחיר? בכל מקרה, האם ממרחק כזה של 6-6.5 מטרים הוא יוכל להקרין תמונה ברוחב של 2.6?
עידן309: האם אתה מכיר משהו באמצע שיהיה קצת פחות גבולי? מה אתה אומר על המקרן שאלי777 הציע?
יובל.
אלי777: לא הבנתי... אתה מציע מקרן ספציפי למכירה או שאתה רק ממליץ לי על דגם? אם מדובר על משהו למגירה אז מה המחיר? בכל מקרה, האם ממרחק כזה של 6-6.5 מטרים הוא יוכל להקרין תמונה ברוחב של 2.6?
עידן309: האם אתה מכיר משהו באמצע שיהיה קצת פחות גבולי? מה אתה אומר על המקרן שאלי777 הציע?
יובל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: לגבי יד שנייה...
הפנסוניק 2000 בלוחות מעולה לדרישות שלך.Artifex כתב:עוד הערה - לגבי יד שניה אין לי התנגדות מיוחדת כל עוד כמובן הנורה במצב סביר וצעיר... (-;
חג שמח,
יובל....
מנורה בתחילת דרכה.
אני הייתי סוגר מחיר וחוטף אותו.
בהצלחה