שקע cat6
הי,
מספר שאלות:
1)האם יש הבדל בין שקע רשת של cat6 לזה של-cat5e (מבחינת החיבורים)?
2)האם קיימים שקעי טלפון+ רשת עבור cat6 ,פשוט לא מצאתי באינטרנט.
אשמח לקבל קישור לחנות שמוכרת שקעי רשת+ טלפון ושקעי רשת בלבד((חיצוני/פנימי)) עבור cat6.
המון תודה על העזרה,
ערן
מספר שאלות:
1)האם יש הבדל בין שקע רשת של cat6 לזה של-cat5e (מבחינת החיבורים)?
2)האם קיימים שקעי טלפון+ רשת עבור cat6 ,פשוט לא מצאתי באינטרנט.
אשמח לקבל קישור לחנות שמוכרת שקעי רשת+ טלפון ושקעי רשת בלבד((חיצוני/פנימי)) עבור cat6.
המון תודה על העזרה,
ערן
בתאוריה שקע CAT6 צריך להתאים לגידים העבים יותר של חוט מסוג CAT6.
אני קניתי בעבר שקעי CAT6 ממדיה גלקסי שהתגלו כפלופ גדול.
בסופו של דבר התקנתי שקעי CAT5e - מסתבר שזה אפשרי.
אם יום אחד ב-2030 יהיו לי בעיות ברשת ה-10GB, אבדוק אם זה בגלל השקעים.
אני קניתי בעבר שקעי CAT6 ממדיה גלקסי שהתגלו כפלופ גדול.
בסופו של דבר התקנתי שקעי CAT5e - מסתבר שזה אפשרי.
אם יום אחד ב-2030 יהיו לי בעיות ברשת ה-10GB, אבדוק אם זה בגלל השקעים.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
החנות מצויינת, השקעים לא.FIRE_WIRE כתב:תוכל לפרט?אני קניתי בעבר שקעי CAT6 ממדיה גלקסי שהתגלו כפלופ גדול...
דווקא חנות מצוינת והרבה מהחברים פה עובדים איתה.......
ניסיתי ללחוץ בכל דרך - עם לוחץ, בלי לוחץ (כך כתוב בתיאור המוצר) ללא הצלחה, ובסוף השקעים הושלכו לפח.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יש שוני בין שקעים של CAT5 לשקעים של CAT6.
שקעים איכותיים לCAT6 מקוטלגים כשקעי קיסטון שמתאימים גם לCAT6A.
כמובן שעלות משתנה בין שקע לשקע.
ישנו גם שקע משולב בזק ורשת אך הוא מומלץ רק אם יש לך טלפון של הוט או פילטר מרכזי בארון תקשורת. אחרת לא תוכל לחבר את הכבל רשת לשקע עקב הפרעה של פילטר טלפון.
אם יש לך קופסאות גוויס ישנו שקע טלפון עם פילטר מובנה, זה גם פותר את העניין של פילטר חיצוני, נראה ברבה יותר טוב ואסטטי
שקעים איכותיים לCAT6 מקוטלגים כשקעי קיסטון שמתאימים גם לCAT6A.
כמובן שעלות משתנה בין שקע לשקע.
ישנו גם שקע משולב בזק ורשת אך הוא מומלץ רק אם יש לך טלפון של הוט או פילטר מרכזי בארון תקשורת. אחרת לא תוכל לחבר את הכבל רשת לשקע עקב הפרעה של פילטר טלפון.
אם יש לך קופסאות גוויס ישנו שקע טלפון עם פילטר מובנה, זה גם פותר את העניין של פילטר חיצוני, נראה ברבה יותר טוב ואסטטי
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ב-2030 יהיה בארץ חיבור 10GB? אופטימי משהו...shayf כתב:אם יום אחד ב-2030 יהיו לי בעיות ברשת ה-10GB, אבדוק אם זה בגלל השקעים....
אני מאמין שלפני 2030 יהיה בארץ חיבור 10 גיגה ביט זמין ללקוחות פרטיים.
לפני 15 שנים כשעבדתי בתור סיסאדמין זוטר בספקית אינטרנט הלקוחות התחברו אלינו במודם (נניח - 56k) וכל רוחב הסרט שהיה לנו היה T1 (מגה-ביט וחצי).
אני חושב שזה גם היה המצב עד תחילת שנות ה2000 (היה לי חבר עם מודם כבלים בניסוי של תבל, אבל זה היה ניסוי...) לצורך העניין אני די בטוח שבשנת 2000 99% מתושבי ישראל היו מחוברים לאינטרנט עם מודם אנאלוגי.
היום לכל פוץ (סליחה) יש 50-100 מגהביט בבית וגם זה כבר מרגיש "קטן" על חלק מהאנשים.
מהירות הגלישה בארץ גדלה ביותר מפי 1000 ב13 שנים. אתה לא חושב שהיא תגדל בפי 100 ב17 שנים?
תקרא קצת על חוק מור (moore)...
לפני 15 שנים כשעבדתי בתור סיסאדמין זוטר בספקית אינטרנט הלקוחות התחברו אלינו במודם (נניח - 56k) וכל רוחב הסרט שהיה לנו היה T1 (מגה-ביט וחצי).
אני חושב שזה גם היה המצב עד תחילת שנות ה2000 (היה לי חבר עם מודם כבלים בניסוי של תבל, אבל זה היה ניסוי...) לצורך העניין אני די בטוח שבשנת 2000 99% מתושבי ישראל היו מחוברים לאינטרנט עם מודם אנאלוגי.
היום לכל פוץ (סליחה) יש 50-100 מגהביט בבית וגם זה כבר מרגיש "קטן" על חלק מהאנשים.
מהירות הגלישה בארץ גדלה ביותר מפי 1000 ב13 שנים. אתה לא חושב שהיא תגדל בפי 100 ב17 שנים?
תקרא קצת על חוק מור (moore)...
So long and thanks for all the fish!