huosdaas כתב:צודק המבצע הזה של 100 ב100 הוא בדיחה למי שרוצה לקבל מהירות
העלאה חונקת את ההורדה למרות המחיר הזול עדיף לקחת את החבילה של 3 מגה העלאה ולהתמקח איתם על המחיר
...
אני יגיד לך מה קורה אני רואה את זה ככה שבזק יודעת שהיא לא יכול לספק 100 מגה יציב אפילו במקומות שיש בהם 100 מגה אז שעושים זה זורקים רשת משנתפס נתפס כי איך שלא תראה הוט יכולה לספק כמעט בכל עיר ישוב 100 מגה יציב למעט ישובים קטנים מרוחקים אבל לדוגמה ערים גדולות כמו באר שבע תל אביב והסביבה והלאה מקבלים 100 מגה יציב
משהורס בהוט זה השרות לקוחות שלהם ונציגים שחוץ מלהגיד כנס לספיד טסט לא יודעים כלום
לכן בזק מנסה בכל דרך אפשרית לגרוף כמה שיותר לקוחות אם פרסומת מטעה מכל הכיוונים לחייב לקוחות חדשים
לקנות נתב בחיוב זיכוי ל 24 חודשים ולספק מהירות צולעת הכי לקוח שהתחבר ל 100 מגה או כל מהירות מ 20 מגה ומעלה חייב לקנות ראוטר VDSL בחיוב זיכוי עכשיו מה קורה? לקוח שקנה ראוטר כזה ולא מרוצה ממהירות או שלא מקבל את משהובטח לו ורוצה לתנתק מבזק הוא לא יכול כי הוא כבול אם הראוטר שלהם כי גם אם הוא יתנתק אין לו מה לעשות אם הראוטר VDSL כי הוא יצטרך לשלם את יתרת תשלומים וגם לא יוכל לעשות בו שימוש לעט אולי להגדיר אותו כי סוויטץ'
או AP בהוט לאומת זאת מקבלים ציוד בהשאלה שגם אם אתה מתנתק אתה מחזיק את הציוד לחברה וזהו
לדעתי הוט יכולה לשבור את בזק אם רק היו מחליפים את כל הנציגים שלהם לאנשים שמבינים מה זה אינטרנט ואיך הוא צריך לעבוד בנוסף היו מעלים את האפלאוד לאיזה 15-20 מגה בחבילות של ה 100 מגה ואני שם איתך מה שאתה רוצה
לפחות 20-30 אחוז מהלקוחות של בזק היו עוברים להוט בין אם זה רק בגלל האפלאוד או בגלל השירות של הוט
וגם הוט היתה פותחת כמה דלתות חדשות בארץ שלנו לכל מי יזמים שיכולים להציע שירות גיבוי בענן
שירותי בסטרימינג וכ''ו
יש המון לקוחות שיש להם עסק קטן שיש להם בעסק נגיד מצלמות או כל דבר אחר שמצריך אפלאוד נורמלי
בבזק אם אתה רוצה לקבל אפלאוד של 4 מגה על הורדה של 30 מגה יעלה לך 389 שח רק תשתית
ונתב סיסקו משומש בחיוב זיכוי של 1000 שח וגם זה הוא מנוהל דרך בזק כל פיפס קטן תתקשר לבזק בישביל לפתוח איזה פורט
ואני כבר לא מדבר על מהירויות סימטריות בבזק שקו של 4 על 4 מגה או 5 על 5 מגה עולה לך כמעט 1000 שח
ללא מע''מ והתקנה של 3000 שח וכל זה מה בזק עושה? באים מחברים לך קו רגיל של adsl2+ שמים לך חבילה של 5 על 5 וזהו
אני אישית אם היתי מנכ''ל או בעלים של הוט היתי מגדיל את האפלאוד לאיזה 20 מגה בחבילות 100 מגה
משפר את התדמית של חברה בכך שאני היתי מעסיק אנשים שיודעים מה זה אינטרנט ואיך עובד הכל
וזהו רוצה לא רוצה חצי מבזק היו בורחים להוט ואני רוצה לראות מה בזק היתה עושה שמיניות באוויר ולא היו מצליחים לספק 100 מגה יציב ברמה כמו שהוט עושה היום
אני גם לא מבין איך לא תבעו את בזק אם הפרסומת מטעה של גידי דוב שהוא משתגר לקוטב הצפוני ב 100 מגה
אם האפלאוד הוא 1.5 מגה או 3 במקרה הטוב רק על זה צריך לתבוע את בזק אם פרסומת מטעה שלא נדבר על זה של
מכלל ארץ אולי 5 אחוז יכולים לקבל באמת 100 מגה יציב
יש ביוטיוב פרסומת של בזק שהיא פורסת סיבים אופטים בפתח תקווה באיזה בניין שתיים ממש סיב עד הבית
רואים ילד גולש עושה בדיקת מהירות בהורדה 986 מגה הורדה והאפלאוד 3 מגה חחח זה עוד היה לפני שבזק הגדילה את האפלאוד ל 3 מגה חחחח אני לא מצליח להבין איך מבחינה תכנולוגית בזק הצליחה לספק הורדה של 986 מגה
אם האפלאוד מוגבל ל 3 מגה
וגם בבזק מצאו עוד דרך לקשור לקוחות לחברה אם השירות גיבוי בענן הזה שלהם שעובד כמו משהו שהמציאו עוד בשנת 1995 לעלות כמה תמונות בפורמט HD אתה יושב יומיים מול המחשב מחכה בזמן שכל הרוחב פס חנוק מת
ואתה יכול לעשות כלום עד שלא תסיים לעלות לא סתם בזק אמרו ללא הגבלה כי היא יודעת ללקוחות יקח 200 שנה לעלות כמה ג'יגות והכי מצחיק שהשרות BCLOUD הזה שלהם לא זמין ללקוחות עסקיים גדולים שיש להם קווים סימטריים או קווים אי סימטריים אם אפלאוד מעל 3 מגה
אני מאמין לכל אחד יש דעות משלו אבל זה השקפה שלי
יש כאלה יגיב ככה ויש כאלה יגידו ככה אני אישית חושב שעושים מאיתנו צחוק אחד גדול והכי עצוב
שאנחנו עוד משלמים על זה כל חודש