חברים כנסו דחוף רוצה לספר לכם מקרה עם בזק ממש בדיחה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

למי שיודע אני היה לי חבילת גלישה בבזק 100\1.5 ולפני זה היה לי 100\3 ואתמול הצטרפתי לחבילה של 50\1.5
עד עכשיו הכל טוב ויפה היום התקשרתי לבזק בשביל לחזור לחבילה של 100\1.5 בגלל ששתי החבילות הן 50\1.5 וגם ה100\1.5 הן באותו מחיר ענה לי נציג של בזק במוקד השירות אמרתי לו שאני רוצה לעבור לחבילת 100\1.5 אז הנציג
אמר אין בעיה אני איעדכן לך את זה הימתנתי על הקו בערך כמו חצי דקה הנציג חזר ואמר לי תחזיקו מעמד (התשתית לא תומכת ב100 מגה)הייתי בהלם אמרתי לו לא יכול להיות הרי לפני יומיים הייתי על 100 מגה הוא אומר לי שהמחשב לא מאפשר לו לשים אותי על חבילת ה100 מגה בגלל שהתשתית לא מסוגלת לתת 100 מגה היא יכולה לתת עד 50 מגה וזה מה שאני מוגדר כרגע אמרתי לו איך זה יכול להיות שהייתי על חבילת 100\3 וגם על 100\1.5 והייתי מקבל 94 בהורדה
אז הוא אמר שהוא יכול להעביר אותי למוקד הטכני שיבדקו את העניין אמרתי לו לא ותודה וניתקתי את השיחה
אחרי שעתיים היתקשרתי למוקד הטכני ואמרתי לו מה שאמר לי הנציג . הנציג של המוקד הטכני בדק את העניין והוא אמר לי אכן כן התשתית לא מסוגלת לתת עד 100 מגה היא יכולה לתת רק 50 מגה אמרתי כי בפעם הראשונה שרציתי להצטרף לחבילת ה 100 מגה נציגת מוקד שירות יצרה קשר עם מחלקת ההנדסה והם אישרו לה שאכן התשתית אצלי יכולה לתת 100 מגה . אז הנציג חזר על דבר ואמר54 אני לא יודע מהבדיקה שלי כרגע התשתית יכולה לתת עד 50 מגה אמרתי לו טוב תודה וניתקתי ואחרי כמה דקות היתקשרתי למוד השירות ענתה לי נציגה ואמרתי לה איך זה יכול להיות שהייתי מנוי על חבילת 100 מגה במשך יותר מ5 חודשים ורק כשיבטלתי את החבילה וחזרתי ל50 מגה ועוד עם רציתי לחזור ל100 אתם אומרים לי התשתית לא תומכת היא אומרת יכול להיות כשביטלת את ה100 מגה וחזרת ל50 המהירות של ה100 הוקצתה למישהו אחר
עכשיו באמת יש דבר כזה הקצאה ללקוח אחר :מבולבל: תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות
אני ממש בהלם בינתיים אני כרגע על חבילת 50\1.5 אנא עיזרו לי כי משהו מסריח פה :(

rami1992
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

נכון אחי זה נשמע אבסורדי ומגעיל......אבל אני גם הצטרפתי ל100 ב100 שקל והם אישרו והכל יפה ויום אחרי הצעתי לאח שלי שגר איתי באותו בניין (קומה מתחתי) והמקסימום שהם הצליחו לתת לו זה 50 ולמרות שאיים בניתוק ומעבר להוט (שבקלות יכלו לתת 100) פשוט הנציג עבר בין כל האחראים אבל כנראה המערכת באמת חוסמת אותם מלתת 100 מגה ליותר ממשתמש אחד באזורים עם תשתית בעייתית.

אין לי מושג איך משרד התקשורת וכל מי שאחראי על הדברים האלה לא תבע לבזק את הצורה על יציאה במבצע לכל הלקוחות כשבפועל היא לא מסוגלת לתת אותו ל95% מהמשתמשים.

WTFisTHAT
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #3 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
באמאשך תלמד עברית בנאדם

דחוף כן ?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #4 

WTFisTHAT

באמאשך תנסה להיות בן אדם!!

התגובה שלך דוחה ומגעילה!! (n)

GibsonLP
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 405
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #5 

אולי התגובה שלו היתה קצת לא ראויה אבל אני מסכים שיש כאן זילות במונח "דחוף".

דחוף צריך לשמש לשרשורים כגון: "אישתי יולדת עכשיו במטבח, מה עושים?", או בהתאמה לפורום כאן: "הנתב שלי לא עולה יותר, מה עושים?"
בנוסף - פותח השרשור היה יכול להקל עלינו בקריאת הסאגה לו היה טורח להשתמש בסימני פיסוק בסיסיים (פסיקים, נקודות) שלא נדבר על שורות חדשות...
So long and thanks for all the fish!

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #6 

(Y)

huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

קודם כל אני יודע לדבר ולכתוב עברית ממש טוב

שליחה #7 

שנית אני מתנצל על זה שלא שמתי על כל הקטע של הפסיקים אבל בכל מקרה אני אשתדל לפעם הבאה .
טוב לעניין מה דעתכם על מה שכתבתי? :מבולבל:

huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

עידכון

שליחה #8 

שלחתי מכתב דרך אתר בזק להנהלה
היום הם חזרו אליי וזאת התשובה
יכול להיות כי ברגע שביטלת את חבילת ה100 מגה . ועברת ל 50 מגה מהירות ה100 מגה התבטלה בתשתית .
הנציגה אמרה לי שהיא תשלח מייל לאחראי על התשתית באיזור שלי והוא ידאג שיהיה באיזור שלי 100 מגה
אמרתי לה תודה ואני איחכה . היא אמרה לי ברגע שיהיה באיזור שלך 100 מגה אנו ניצור איתך קשר אמרתי לה טוב אני אחכה :)

davidler
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

חוויה גרועה בהתחברות לבזק מבצע 100 מגה

שליחה #9 

חג שמח
לפני שבוע התחברתי למבצע 100 מגה ב 100₪ ביקשתי מודם ללא נתב מאחר שיש ברשותי נתב תומך. הנציגה אישרה ותיאמה עימי מועד להגעת תכנאי ביום א 12.5 עד כאן הכל טוב ויפה ביום א בבוקר מתקשר אלי אליהו התכנאי ומודיע לי שהוא לא יוכל להגיע ,אמרתי שזה לא מקובל ושאני שבוע בלי אינטרנט הוא אמר שיתקשרו אלי. אחרי מספר דקות מתקשר תכנאי אחר ואמר לי להיות בבית 15:30 בדיוק . יצאתי מהעבודה וחיכיתי אך המשיח לא הגיע . התקשרתי לשירות של בזק נציגה הקפיצה תכנאי אחר שהגיע עם מודם נתב של dlink אמרתי לו שיש ברשותי נתב ושהוא אמור להביא מודם. התכנאי אמר שאין להם מודם בלבד ושהוא לא יוכל לחבר אותי.
התקשרתי שוב לבזק נציגה ביקשה שאלך לאסוף את המודם בחנות בזק סטור . למחרת הלכתי לחנות אך לצערי שוב אכזבה אין מודם בחנויות ונאמר שעלי להזמין מודם עם שליח בשירות. התקשרתי שוב לשירות בזק ותיאמו לי מועד לשליח בתוספת 20₪ בנוסף לעלות המודם(100₪) לאחר דין ודברים בוטל עלות השילוח נקבע להיום בין 8 ל 11 .
בשעה 12:00 התקשרתי לברר בחברת השילוח למה לא הגיע הנציגה אמרה שהם ניסו ליצור קשר בטלפון ושלא עניתי . הסרתי כי הם התקשרו לטלפון שהינו קו אינטרנט ובטח שאף אחד לא יענה . בסופו של דבר המודם הגיע.לאכזבתי שוב הגיע נתב מודם neater 2000 ללא ספר הוראות ועם סימני שימוש ומדבקה שתוקן בבזק בתחילת השנה.התקשרתי לתמיכה עם המתנה של 20 דקות ושם לא הצליחו לחבר ושלחו לספק בזק בינלאומי . בבזק בינלאומי אמרו שהבעיה אצל בזק ושוב חלילה.לאחר קריאה בפורומים הצלחתי להתחבר ושמתי לב שהנתב מתפקד אלחוטית ואני לא מצליח לחבר את הנתב שלי כמוכן בבדיקת מהירות ההורדה עומדת על 16 והעלאה על 0.75 . התייאשתי מה עלי לעשות?האם בגלל שהמודם מתפקד כנתב יחייבו אותי על נתב במודל חיוב זיכוי ?אנא הצעות

michalosman
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #10 

rami1992 כתב:נכון אחי זה נשמע אבסורדי ומגעיל......אבל אני גם הצטרפתי ל100 ב100 שקל והם אישרו והכל יפה ויום אחרי הצעתי לאח שלי שגר איתי באותו בניין (קומה מתחתי) והמקסימום שהם הצליחו לתת לו זה 50 ולמרות שאיים בניתוק ומעבר להוט (שבקלות יכלו לתת 100) פשוט הנציג עבר בין כל האחראים אבל כנראה המערכת באמת חוסמת אותם מלתת 100 מגה ליותר ממשתמש אחד באזורים עם תשתית בעייתית.

אין לי מושג איך משרד התקשורת וכל מי שאחראי על הדברים האלה לא תבע לבזק את הצורה על יציאה במבצע לכל הלקוחות כשבפועל היא לא מסוגלת לתת אותו ל95% מהמשתמשים.
...
לדעתי כבר פרסמו את זה פה בפורום, אבל מה שאתה אומר ממש נכון ומרגיז ואפילו עשו על זה [url=]תחקיר בחדשות
ככה שאנחנו לא היחידים שזה מפריע להם.

raol
טרול
טרול
תגובות: 83
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

גם אני התקשרתי לבזק אמרו לי יש עד 30M ,חבל שעובדים עלינו ,כי רצתי ישר לטלפן לבזק טרום הכתבה הזאת

בגלל הפרסומת :( .

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #12 

raol כתב:גם אני התקשרתי לבזק אמרו לי יש עד 30M ,חבל שעובדים עלינו ,כי רצתי ישר לטלפן לבזק טרום הכתבה הזאת

בגלל הפרסומת :( .
...
זאת כל המטרה של בזק שתרוץ לטלפון תתחבר ל 100 מגה תשלם על 100 מגה
ותקבל משהו צולע ... הרבה אנשים נפלו בזה והצטרפו וקבלו אינטרנט בין 60 מגה ל 100 מגה
וגם במקום לקבל 3 מגה אפלאוד קבלו רק 1.5 מגה

אם רק היו עושים סקר קטן לפני שמצטרפים היה נמנע כל הסחבת בטלפונים מול בזק
מכל הארץ אני מאמין אולי 5-10 אחוז יכולים לקב 100 מגה יציב כאלה שיש שגרים קומה ראשונה
ויש להם MSAG בחדר מדרגות

huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

צודק המבצע הזה של 100 ב100 הוא בדיחה למי שרוצה לקבל מהירות
העלאה חונקת את ההורדה למרות המחיר הזול עדיף לקחת את החבילה של 3 מגה העלאה ולהתמקח איתם על המחיר

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

huosdaas כתב:צודק המבצע הזה של 100 ב100 הוא בדיחה למי שרוצה לקבל מהירות
העלאה חונקת את ההורדה למרות המחיר הזול עדיף לקחת את החבילה של 3 מגה העלאה ולהתמקח איתם על המחיר
...
אני יגיד לך מה קורה אני רואה את זה ככה שבזק יודעת שהיא לא יכול לספק 100 מגה יציב אפילו במקומות שיש בהם 100 מגה אז שעושים זה זורקים רשת משנתפס נתפס כי איך שלא תראה הוט יכולה לספק כמעט בכל עיר ישוב 100 מגה יציב למעט ישובים קטנים מרוחקים אבל לדוגמה ערים גדולות כמו באר שבע תל אביב והסביבה והלאה מקבלים 100 מגה יציב
משהורס בהוט זה השרות לקוחות שלהם ונציגים שחוץ מלהגיד כנס לספיד טסט לא יודעים כלום

לכן בזק מנסה בכל דרך אפשרית לגרוף כמה שיותר לקוחות אם פרסומת מטעה מכל הכיוונים לחייב לקוחות חדשים
לקנות נתב בחיוב זיכוי ל 24 חודשים ולספק מהירות צולעת הכי לקוח שהתחבר ל 100 מגה או כל מהירות מ 20 מגה ומעלה חייב לקנות ראוטר VDSL בחיוב זיכוי עכשיו מה קורה? לקוח שקנה ראוטר כזה ולא מרוצה ממהירות או שלא מקבל את משהובטח לו ורוצה לתנתק מבזק הוא לא יכול כי הוא כבול אם הראוטר שלהם כי גם אם הוא יתנתק אין לו מה לעשות אם הראוטר VDSL כי הוא יצטרך לשלם את יתרת תשלומים וגם לא יוכל לעשות בו שימוש לעט אולי להגדיר אותו כי סוויטץ'
או AP בהוט לאומת זאת מקבלים ציוד בהשאלה שגם אם אתה מתנתק אתה מחזיק את הציוד לחברה וזהו

לדעתי הוט יכולה לשבור את בזק אם רק היו מחליפים את כל הנציגים שלהם לאנשים שמבינים מה זה אינטרנט ואיך הוא צריך לעבוד בנוסף היו מעלים את האפלאוד לאיזה 15-20 מגה בחבילות של ה 100 מגה ואני שם איתך מה שאתה רוצה
לפחות 20-30 אחוז מהלקוחות של בזק היו עוברים להוט בין אם זה רק בגלל האפלאוד או בגלל השירות של הוט
וגם הוט היתה פותחת כמה דלתות חדשות בארץ שלנו לכל מי יזמים שיכולים להציע שירות גיבוי בענן
שירותי בסטרימינג וכ''ו

יש המון לקוחות שיש להם עסק קטן שיש להם בעסק נגיד מצלמות או כל דבר אחר שמצריך אפלאוד נורמלי
בבזק אם אתה רוצה לקבל אפלאוד של 4 מגה על הורדה של 30 מגה יעלה לך 389 שח רק תשתית
ונתב סיסקו משומש בחיוב זיכוי של 1000 שח וגם זה הוא מנוהל דרך בזק כל פיפס קטן תתקשר לבזק בישביל לפתוח איזה פורט

ואני כבר לא מדבר על מהירויות סימטריות בבזק שקו של 4 על 4 מגה או 5 על 5 מגה עולה לך כמעט 1000 שח
ללא מע''מ והתקנה של 3000 שח וכל זה מה בזק עושה? באים מחברים לך קו רגיל של adsl2+ שמים לך חבילה של 5 על 5 וזהו

אני אישית אם היתי מנכ''ל או בעלים של הוט היתי מגדיל את האפלאוד לאיזה 20 מגה בחבילות 100 מגה
משפר את התדמית של חברה בכך שאני היתי מעסיק אנשים שיודעים מה זה אינטרנט ואיך עובד הכל
וזהו רוצה לא רוצה חצי מבזק היו בורחים להוט ואני רוצה לראות מה בזק היתה עושה שמיניות באוויר ולא היו מצליחים לספק 100 מגה יציב ברמה כמו שהוט עושה היום

אני גם לא מבין איך לא תבעו את בזק אם הפרסומת מטעה של גידי דוב שהוא משתגר לקוטב הצפוני ב 100 מגה
אם האפלאוד הוא 1.5 מגה או 3 במקרה הטוב רק על זה צריך לתבוע את בזק אם פרסומת מטעה שלא נדבר על זה של
מכלל ארץ אולי 5 אחוז יכולים לקבל באמת 100 מגה יציב

יש ביוטיוב פרסומת של בזק שהיא פורסת סיבים אופטים בפתח תקווה באיזה בניין שתיים ממש סיב עד הבית
רואים ילד גולש עושה בדיקת מהירות בהורדה 986 מגה הורדה והאפלאוד 3 מגה חחח זה עוד היה לפני שבזק הגדילה את האפלאוד ל 3 מגה חחחח אני לא מצליח להבין איך מבחינה תכנולוגית בזק הצליחה לספק הורדה של 986 מגה
אם האפלאוד מוגבל ל 3 מגה

וגם בבזק מצאו עוד דרך לקשור לקוחות לחברה אם השירות גיבוי בענן הזה שלהם שעובד כמו משהו שהמציאו עוד בשנת 1995 לעלות כמה תמונות בפורמט HD אתה יושב יומיים מול המחשב מחכה בזמן שכל הרוחב פס חנוק מת
ואתה יכול לעשות כלום עד שלא תסיים לעלות לא סתם בזק אמרו ללא הגבלה כי היא יודעת ללקוחות יקח 200 שנה לעלות כמה ג'יגות והכי מצחיק שהשרות BCLOUD הזה שלהם לא זמין ללקוחות עסקיים גדולים שיש להם קווים סימטריים או קווים אי סימטריים אם אפלאוד מעל 3 מגה

אני מאמין לכל אחד יש דעות משלו אבל זה השקפה שלי

יש כאלה יגיב ככה ויש כאלה יגידו ככה אני אישית חושב שעושים מאיתנו צחוק אחד גדול והכי עצוב
שאנחנו עוד משלמים על זה כל חודש

huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

חבל שחברה וותיקה מתנהגת ככה

שליחה #15 

יש לבזק פוטנציאל גבוהה רק שהם לא מנצלים אותו טוכנולוגיית הNGN היא ברבה יותר טובה משל הוט רק שהבעיה החברה שעומדת מאחוריי העניין הם חמדנים של כסף אחרת הם מזמן היו משקיעים לשפר את התשתיות שלהם
הבעיה שהם עובדים על אנשים וכן אתה צודק הוט אם היא רוצה יכולה לאלראות את בזק ממטר
רק מה? הבעיה ששתי החברות לא רוצות להשקיע בכלום שילכו שיראו מה קורה בחו"ל איזה אינטרנט הם נותנים
למשל בצרפת או בארצות הברית שמה מגיעים למהירויות שבזק והוט רק חולמים עליהם
עצוב גם שאין תחרות ואלה רק שתי חברות התשתית בארץ אם היה עוד חרות ועוד חברות המצב היה יותר טוב כמו בשוק
הסלולר

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: חבל שחברה וותיקה מתנהגת ככה

שליחה #16 

huosdaas כתב:יש לבזק פוטנציאל גבוהה רק שהם לא מנצלים אותו טוכנולוגיית הNGN היא ברבה יותר טובה משל הוט רק שהבעיה החברה שעומדת מאחוריי העניין הם חמדנים של כסף אחרת הם מזמן היו משקיעים לשפר את התשתיות שלהם
הבעיה שהם עובדים על אנשים וכן אתה צודק הוט אם היא רוצה יכולה לאלראות את בזק ממטר
רק מה? הבעיה ששתי החברות לא רוצות להשקיע בכלום שילכו שיראו מה קורה בחו"ל איזה אינטרנט הם נותנים
למשל בצרפת או בארצות הברית שמה מגיעים למהירויות שבזק והוט רק חולמים עליהם
עצוב גם שאין תחרות ואלה רק שתי חברות התשתית בארץ אם היה עוד חרות ועוד חברות המצב היה יותר טוב כמו בשוק
הסלולר
...
מסכים איתך הוט ובזק לא משקיעות בשיט למה חמדנים לכסף לא מספיק עשו כסף מלמכור קרח לאסקימוסים
אני מקווה שחברת חשמל תכנס מהר לשוק ולתגרום לתחרות בנושא תשתית אינטרנט אם חברת חשמל תתחיל לספק דרך ספקיות מהירויות סימטריות אני הראשון ששם 100 סימטרי אצלי בבית

אני רק מקווה שספקיות לא יחליטו להגביל את האפלאוד ל 3 מגה כמו בזק או הוט אם ה 2 מגה שלהם
כי ברמה כללית גם הספקיות רעבות לכסף וגם יש תחרות בין הספקיות כי יש 8-9 ספקיות

בקיצור המצב של האינטרנט בארץ כמו הפרצוף של לפיד וביבי

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #17 

ברגע שחברת הסלולאר יתחילו לעבוד עם 4G הם יוכלו בקלות לשווק ראוטרים תומכי כרטיסי סים עם מהירויות של עד 80MB.
עד אז...

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”