Corsair H100i מ KSP

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Dave-18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

טוב קניתי את הקירור למעבד H100i מ KSP

יצא שאחד החיבורים במשאבה לא עובד אז הלכתי לסניף ואמרו שהם יבדקו את זה ושלחו למעבדה

חשוב לי לציין שהבאתי להם את הרדיאטור 2 מאוררים 8 ברגים שמתחברים בין הרדיאור למאוררים
ועוד פלטה כזו שמתפיסה את המשאבה למעבד.. כזה >

תמונה
הוא רצה עוד כמה ברגים שמחברים את הפלטה למשאבה ועוד פלטה שמתחברת מאחורי הלוח אם
הוא שלח אותי לבית שאני גר במרחק של 2 אוטובוסים מהסניף זאת אומרת 2 הלוך 2 חזור ועוד 2 חזור לבית

בקיצור הבאתי לו את הברגים מה אומר עושה לי ?
אני לא צריך שלחתי להם כבר :@

אחרי 3 ימיים התקשרו אלי ואמרו לי אכן הוא היה תקול ושלחו לי אחד חדש
כשהגעתי לסניף ראיתי אצלהם את הקרטון החדש של ה Corsair H100i
הוא פתח את זה והביא לי את כל מה שהבאתי לו חוץ מכבל שמחבר בין המשאבה למאוררים
ואת הפלטה בתמונה
לא שמתי לב שלא קבלתי את זה
בכל מקרה אמרתי לו למה אתה מוציא האריזה תביא לי את ההארזיה איך אני אמור לקחת את זה ?
הוא אומר לי ראש בראש :?
מה שהבאת זה מה שתקבל, אתמול התקשרתי אלהם בשביל להודיע להם שלא קבלתי את התופס של המשאבה בלי זה אין לי מחשב הם טענו שלא שלחתי להם את זה ואני לא יקבל את זה אבל היא תבדוק ותחזור אלי
עד היום חיכתי ושום תשובה לא קבלתי לא חזרו אלי, היום דברתי עם מישהו הוא אמר שאני לא יקבל את זה כי לא נתתי להם אחד כזה בסניף אם לא נתתי להם אחד כזה איפה זה אמור להעלם ?
התחלתי להתווכח איתו אמרתי לו שאני כן הבאתי להם את זה והם לא החזירו לי
אז הוא אומר לי יש לך עוד שאלות אמרתי לו לא!! אבל מה עם הברגים וכל המ שנתתי להם בסניף
הוא ניתקק לייי בפנייים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מסכנה אל תקנו מ KSP בחיים Hרא של שירות תאמינו לי אני ניסתי אותם מספיק, לכו ל Ivory
נערך לאחרונה על ידי Dave-18 ב 13/05/2013 22:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #2 

זה אותו רכיב שקנית לפני חודש וחצי?
http://www.hometheater.co.il/vt186367.C ... H100i.html

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #3 

תשלח מייל ליצרן, אני בטוח שתקבל את הברגים לפני שKSP יזיזו את התחת שלהם

Dave-18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

Itsik_G כתב:זה אותו רכיב שקנית לפני חודש וחצי?
http://www.hometheater.co.il/vt186367.C ... H100i.html
...
כן אותו קירור, פשוט בפעם הראשונה זה היה תקול המשאבה לא הזרימה מיים אז קבלתי אחד חדש במקום...
ואחרי זה עוד פעם תקלה בחיבור שנותן 4 פין למאורר

פשוט לא ניסתי את החיבור אם הייתי יודע שזה תקול עוד ביום הראשון הייתי שולח אלהם חזרה...

Dave-18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

BreezeNET כתב:תשלח מייל ליצרן, אני בטוח שתקבל את הברגים לפני שKSP יזיזו את התחת שלהם
...
דיברתי עם החברה Corsair, הם אמרו שהם לא יודעים למה בכלל KSP לא מחזירה הכל חדש הריי זה לא מוצר של KSP אלא מוצר של החברה של Corsair, הם שלחו לי הכל אבל כל פעם KSP מנסה לגנוב לי עוד ועוד דברים רק בארץ זה יכול לקרות...

KSP גנביים רמאים נקודה פעם אחרונה אני קונה מהם

מצידי אני יקנה מחול ושילחו לי לארץ, ולאלו שיגידו איך תממש את האחריות עדיף לשלוח לחכות שבוע אבל מה בסוף, תקבל מהחברה אחד חדשש בתוך הקוספא לא כמו KSP ראש בראש אפילו את העטיפה של הקוספא הוא לא הביא לי שתבין כמה מגעילים הם...

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #6 

פעם אחרונה שהייתי צריך לקבל שירות מאייבורי הם התנהגו באופן דומה עם אותו ביטוי מטומטם וגם הם פתחו את האריזה ונתנו לי את הכונן וספק הכוח וזה אחרי צעקות וויכוחים עם אחד הבבונים שעובדים שם שסירב לממש לי אחריות על כונן תקול וגם סירב לבדוק את הכונן.
אין מה לעשות, השירות *רא בארץ, "אנשי המקצוע" הם לא יותר מבבונים שתפקידם למנוע שירות לקוחות ראוי למרות שלמוצרים יש אחריות בינלאומית.

ShayIvory
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9

שליחה #7 

dhead2009 כתב:פעם אחרונה שהייתי צריך לקבל שירות מאייבורי הם התנהגו באופן דומה עם אותו ביטוי מטומטם וגם הם פתחו את האריזה ונתנו לי את הכונן וספק הכוח וזה אחרי צעקות וויכוחים עם אחד הבבונים שעובדים שם שסירב לממש לי אחריות על כונן תקול וגם סירב לבדוק את הכונן.
אין מה לעשות, השירות *רא בארץ, "אנשי המקצוע" הם לא יותר מבבונים שתפקידם למנוע שירות לקוחות ראוי למרות שלמוצרים יש אחריות בינלאומית.
...
שלום dhead2009,

כאן לאון שמואלי, אני נציג של אייבורי מחשבים.
ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית אך חסמו לי כאן את האופציה.
צר לי על הרגשתך. חשוב לי שתהיה מרוצה.
המקרה שאתה מתאר אינו עולה בקנה אחד עם התרבות שאנחנו מלמדים ומצפים מהעובדים.
אשמח לדעת על המקרה (מתי היית? באיזה סניף? מה היה המקרה בדיוק?) ולבדוק אותו.
אני מבטיח לבדוק את המקרה לעומק ולדאוג שתהיה מרוצה.
אשמח לשוחח על זה טלפונית.
תשלח לי בבקשה את מספר הטלפון שלך לכתובת [email protected] ואחזור אליך מיידית.

תודה,
שמואלי לאון
אייבורי מחשבים

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #8 

@ShayIvory
תודה על התגובה אך היא מגיעה 3 שנים מאוחר מדי.

לגבי אותו מקרה, נציג השירות שלכם בסניף רחובות סירב לבדוק את הכונן במקום וגם לא להשאירו לבדיקה והתעקש לשלוח אותי לבית לבדוק איזשהי הגדרת חשמל של התקן USB במחשב שלמרות שכל מה מה שהיה צריך לבצע כדי לשחזר את התקלה היה לבצע העתקה במשך דקה או שתיים ע"מ שהכונן יקרוס (והוא אפילו יכל אפילו לפרמט כדי לאשר שאין בעיה במחיצה).
כמובן שהסבר מפורמט לא הועיל לנציג, כולל פירוט כל הבדיקות שביצעתי ע"מ לאשר שהכונן תקול ורק מעבר לטונים גבוהים גרם לנציג להבין שלא אעזוב לפני שאקבל שירות ראוי.

מה שמדהים שבכל חצי השעה של המתנה בתור, מתוך שני נציגים נציג אחד היה עסוק בבדיקה מול לקוח של מחשב כאשר כל התור מתרכז לנציג יחיד וגם אחרי שהלכתי אותו נציג לא התפנה.
ממש לא הבנתי את ההגיון העקום הזה, למה הנציג השני לא השאיר את המחשב לבדיקה ע"י טכנאי במעבדה ואז אולי גם היה נותן שירות לשאר הלקוחות.

על כל פנים אני כבר מזמן מקפיד לא לרכוש מוצרים ממכם, פעם אחרונה שניסיתי לרכוש מחשב באותו סניף המוכר נפנף אותי והתייחס בזלזול כיוון שקלט שאיזו זקנה נכנסה לחנות, חצי שעה לאחר מכן כבר ביצעתי רכישה ברשת אחרת.
אז תודה רבה על ההתייחסות אך אין לי כל עניין, רצון או זמן לעסוק בנושא.

Dave-18 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

משום מה בסניף שאני הייתי של Ivory יש שמה מנהל דווקה בסדר
אני לא יודע מה לגביי הסניפים האחרים

ב KSP בסיף שפניתי אליו יש שמה בחור מאוד מתנסה ואף מורף לשמיים מדבר שטויות אומר לי זה יקח 15 ימיי עסקים... מה 15 ימיי עסקיים ??? לא הזמנתי שום מטוס כולה חלק קטן בודקים לא עובד נותנים חדש. למה לעשות מכל דבר קטן סיפור, החברה של Corsair היו המומיים למה שהם שמעו כשסיפרתי להם על מה ש KSP עשו לי ,אני יודע בארץ תמיד זה חייב להיות גרוע, אני לא מבין מה הבעייה שלהם לתת חדש מבלי לפתוח את האריזה גם ככה המוצר התקול נשלח לחברה בחזרה זה לא מוצר ש KSP מייצרת במילים אחרות הם גנביים לך תדע מה הם עושים עם החלקים שהם לא נותנים בחזרה אני יותר לא דורך אצלהם הכרתי אותם מספיק טוב... שילמתי 600 ש''ח בשביל שינתקו לי את השיחה בפניים !!!

ShayIvory
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9

שליחה #10 

dhead2009 כתב:@ShayIvory
תודה על התגובה אך היא מגיעה 3 שנים מאוחר מדי.

לגבי אותו מקרה, נציג השירות שלכם בסניף רחובות סירב לבדוק את הכונן במקום וגם לא להשאירו לבדיקה והתעקש לשלוח אותי לבית לבדוק איזשהי הגדרת חשמל של התקן USB במחשב שלמרות שכל מה מה שהיה צריך לבצע כדי לשחזר את התקלה היה לבצע העתקה במשך דקה או שתיים ע"מ שהכונן יקרוס (והוא אפילו יכל אפילו לפרמט כדי לאשר שאין בעיה במחיצה).
כמובן שהסבר מפורמט לא הועיל לנציג, כולל פירוט כל הבדיקות שביצעתי ע"מ לאשר שהכונן תקול ורק מעבר לטונים גבוהים גרם לנציג להבין שלא אעזוב לפני שאקבל שירות ראוי.

מה שמדהים שבכל חצי השעה של המתנה בתור, מתוך שני נציגים נציג אחד היה עסוק בבדיקה מול לקוח של מחשב כאשר כל התור מתרכז לנציג יחיד וגם אחרי שהלכתי אותו נציג לא התפנה.
ממש לא הבנתי את ההגיון העקום הזה, למה הנציג השני לא השאיר את המחשב לבדיקה ע"י טכנאי במעבדה ואז אולי גם היה נותן שירות לשאר הלקוחות.

על כל פנים אני כבר מזמן מקפיד לא לרכוש מוצרים ממכם, פעם אחרונה שניסיתי לרכוש מחשב באותו סניף המוכר נפנף אותי והתייחס בזלזול כיוון שקלט שאיזו זקנה נכנסה לחנות, חצי שעה לאחר מכן כבר ביצעתי רכישה ברשת אחרת.
אז תודה רבה על ההתייחסות אך אין לי כל עניין, רצון או זמן לעסוק בנושא.
...
dhead2009,
אנחנו כארגון תמיד מחפשים להתייעל ולהשתפר.
בכל מקרה, תודה על תשובתך.
לכל שאלה, בקשה או כל בעיה שתתעורר -
אני זמין כאן או במייל [email protected]

תודה,
שמואלי לאון
אייבורי מחשבים

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”