נמאס מתקלות בזק-נזק
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
שלום
רציתי להעזר בכם
אני 100 מגה ב100 שקל מהירות 1.5 הכל בסדר מבחינה העלאה אבל במהירות הורדה אני מקבל משתנה 20 מגה,30 מגה אפילו בין 8 ל15 מגה כלומר ממש ממש נמוך.
החלפנו פילטרים,ראוטר,הגדירו @1 @2 והכל מבחינת התשתית באמת בסדר,
לפני כן הייתי ב50 מגה והייתי מקבל 55 מגה,קצת מעל,כך גם ב30 מגה הייתי מקבל 34 מגה ועכשיו ב100 אפילו לא מקבל את זה.
ראוטר D-LINK 6740U
גם כשהגדירו RA זה לא עזר.
בדקו ואני קרוב לארון תקשורת וצריך לקבל 95 וגם קיבלתי 98 ו90 וקצת אך זה לא היה יציב ולאורך זמן זה רק ירד וירד המהירות
חברת בזק ספק הוט נט והכל עובד מבחינת ספק אין בכלל בעיות
רציתי להעזר בכם
אני 100 מגה ב100 שקל מהירות 1.5 הכל בסדר מבחינה העלאה אבל במהירות הורדה אני מקבל משתנה 20 מגה,30 מגה אפילו בין 8 ל15 מגה כלומר ממש ממש נמוך.
החלפנו פילטרים,ראוטר,הגדירו @1 @2 והכל מבחינת התשתית באמת בסדר,
לפני כן הייתי ב50 מגה והייתי מקבל 55 מגה,קצת מעל,כך גם ב30 מגה הייתי מקבל 34 מגה ועכשיו ב100 אפילו לא מקבל את זה.
ראוטר D-LINK 6740U
גם כשהגדירו RA זה לא עזר.
בדקו ואני קרוב לארון תקשורת וצריך לקבל 95 וגם קיבלתי 98 ו90 וקצת אך זה לא היה יציב ולאורך זמן זה רק ירד וירד המהירות
חברת בזק ספק הוט נט והכל עובד מבחינת ספק אין בכלל בעיות
נערך לאחרונה על ידי ArielAberjil ב 18/05/2013 23:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.
לי פעם היתה בעית ניתוקים בבזק ואמרו לי שאולי אם אני אתקין נקודה חדשה ב100 שקל זה יעזור. הורידו לי את המהירות לפחות ממגה עד שהטכנאי יגיע כדי שעדיין יהיה לי אינטרנט.
בא הטכנאי, עבד קשה ועשה לי נקודה חדשה מהכניסה לבית לחדר בצד השני של הבית (לפחות לא אלכסון זה היה לוקח יותר זמן) ואז הוא גילה שזה לא עזר.
הוא בדק בחוץ והכל היה בסדר ובפנים המצב המשיך להיות גרוע . אז הוא הלך לתיבת החיבורים בבניין וחידש אותה ואז הבעיה נפתרה.
בא הטכנאי, עבד קשה ועשה לי נקודה חדשה מהכניסה לבית לחדר בצד השני של הבית (לפחות לא אלכסון זה היה לוקח יותר זמן) ואז הוא גילה שזה לא עזר.
הוא בדק בחוץ והכל היה בסדר ובפנים המצב המשיך להיות גרוע . אז הוא הלך לתיבת החיבורים בבניין וחידש אותה ואז הבעיה נפתרה.
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

איפה זה תיבת החיבורים,אפשר לעשות בעצמי?
ומה שמוזר הוא שהבעיות החלו ברגע השדור ל100 מגה כמו שכתבתי ב50 מגה היה לי 55 מגה בערך ועכשיו אני אפילו 55 מגה לא מקבל משהו מוזר מקבל מהירות נמוכה איך זה לא יציב פתאום?
ומה שמוזר הוא שהבעיות החלו ברגע השדור ל100 מגה כמו שכתבתי ב50 מגה היה לי 55 מגה בערך ועכשיו אני אפילו 55 מגה לא מקבל משהו מוזר מקבל מהירות נמוכה איך זה לא יציב פתאום?
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

אני ממש חייב את עזרתכם!
אני כבר מיואש,4 טכנאים היו כאן,נקבע למחר טכנאי 5.
אין בעיה מצד הספק HOT NET ,גם על @1 או @2 המהירות ממש נמוכה
אין בעיה מבחינת הגדרות של בזק כך הם אומרים
החליפו ראוטר פילטרים הוציאו מהמודם של בזק בין לאומי וראו שלא משפיע על מהירות ואין לי שום טורנט שום כלום שמשפיע
מהירות העלאה רגילה 1.5 אבל למה מהירות הורדה ממש ממש נמוכה?!
אני כבר מיואש,4 טכנאים היו כאן,נקבע למחר טכנאי 5.
אין בעיה מצד הספק HOT NET ,גם על @1 או @2 המהירות ממש נמוכה
אין בעיה מבחינת הגדרות של בזק כך הם אומרים
החליפו ראוטר פילטרים הוציאו מהמודם של בזק בין לאומי וראו שלא משפיע על מהירות ואין לי שום טורנט שום כלום שמשפיע
מהירות העלאה רגילה 1.5 אבל למה מהירות הורדה ממש ממש נמוכה?!
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

כן ומהירות עדיין ממש נמוכה,משהו אצלם.
מה יכול להיות?!
מה יכול להיות?!
יכול להיות משהו הארון לא בסדר
אולי הכרטיס שנמצא בארון לא תקין והוא זה שעושה לך בעיות בכל מקרה אמרת שטכנאי של בזק אמור לבוא אליך אז תן לו לשבור את הראש 
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

אבל כמו שרשמתי,4 טכנאים כבר היו וכולם סתם בודקים את אותם בדיקות של קודמיהם ושום דבר לא נפתר.
כמו שרשמתי- לפני כן הייתי ב50 מגה והייתי מקבל 55 מגה,קצת מעל,כך גם ב30 מגה הייתי מקבל 34 מגה ועכשיו ב100 אפילו לא מקבל את זה.
ולפי בדיקות וכל אחד אמר זאת-אני צריך לקבל 95 מגה,אפילו לא זה,שאקבל 90,85 ,80 .אבל 8,11,14,20 מגה?!
אנא עזרתכם...
כמו שרשמתי- לפני כן הייתי ב50 מגה והייתי מקבל 55 מגה,קצת מעל,כך גם ב30 מגה הייתי מקבל 34 מגה ועכשיו ב100 אפילו לא מקבל את זה.
ולפי בדיקות וכל אחד אמר זאת-אני צריך לקבל 95 מגה,אפילו לא זה,שאקבל 90,85 ,80 .אבל 8,11,14,20 מגה?!
אנא עזרתכם...
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

אף אחד לא יכול לעזור לי?
ואיך אתה יודע שאין בעיה אצל הוטנט?כי נציגי התמיכה שלהם לא יודעים שום דבר מהחיים שלהם תנסה להחליף ספק
תנסה את בזקבינלאומי אם בזק התשתית בטוחים שאין להם בעיה ואתה אמרת שהתשתית תקינה ונסית עם מחשב אחר
אז נשאר רק הספק אם אחרי שהיחלפת ספק ושעדיין הבעיה קיימת אז באמת תשרוף את המחשב או תעבור להוט
מה אני אגיד לך כי את הכל נסית
תנסה את בזקבינלאומי אם בזק התשתית בטוחים שאין להם בעיה ואתה אמרת שהתשתית תקינה ונסית עם מחשב אחר
אז נשאר רק הספק אם אחרי שהיחלפת ספק ושעדיין הבעיה קיימת אז באמת תשרוף את המחשב או תעבור להוט
מה אני אגיד לך כי את הכל נסית
יש עוד פתרון תוותר על מהירות ה100 מגה ותחזור 50 מגה תאמין לי יותר טוב לך .גם בגלל שהמהירות של ה50 יותר יציבה
מאשר ה100 כי במהירות ה100 מגה אתה מקבל מהירות לא יציבה
יכול להיות גם שהתשתית אצלך לא מסוגלת לתת 100 מגה והיא עושה לך בעיות אם תעבור ל50 מגה אז התשתית תהיה יותר יציבה ויהיה לך שקט נפשי
מאשר ה100 כי במהירות ה100 מגה אתה מקבל מהירות לא יציבה
יכול להיות גם שהתשתית אצלך לא מסוגלת לתת 100 מגה והיא עושה לך בעיות אם תעבור ל50 מגה אז התשתית תהיה יותר יציבה ויהיה לך שקט נפשי
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

עכשיו כשאני חוזר ל50,זה עדיין לא יציב ונראה כמו ששמתי על 100 כשזה מגיע לאותו מהירויות נמוכות-5,8,12,20.
בעבר,לפני שהגדרתי את ה100,כשהיה לי 30 ואז 50 ,היה לי טיפה מעל ,כלומר 35 בערך ו55 בערך..
בעבר,לפני שהגדרתי את ה100,כשהיה לי 30 ואז 50 ,היה לי טיפה מעל ,כלומר 35 בערך ו55 בערך..
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אריאל,
האם המהירויות האלו הם בקווי?
איזה מהירויות אתה מקבל באלחוטי?
גם אצלי שדרגו אתמול ל100 מגה - ולא מקבל את המהירות הזאת וגם לא קרוב אליה - בשום אופן גם בקווי.
בתמיכה הטכנית של בזק אמרו שאם אני מקבל בחיבור קווי סביב ה - 60 מבחינתם זה בסדר.
ובאלחוטי - שאני מקבל מכס' 30 ואפילו פחות - הם מזבלים בשכל שהמודם האלחוטי שלי בנייד ישן ולא בעיה להם.
ממש חוצפה.
לדעתי צריך לפנות מיד למשרד התקשורת - ישנה פה הונאה אמיתית.
האם המהירויות האלו הם בקווי?
איזה מהירויות אתה מקבל באלחוטי?
גם אצלי שדרגו אתמול ל100 מגה - ולא מקבל את המהירות הזאת וגם לא קרוב אליה - בשום אופן גם בקווי.
בתמיכה הטכנית של בזק אמרו שאם אני מקבל בחיבור קווי סביב ה - 60 מבחינתם זה בסדר.
ובאלחוטי - שאני מקבל מכס' 30 ואפילו פחות - הם מזבלים בשכל שהמודם האלחוטי שלי בנייד ישן ולא בעיה להם.
ממש חוצפה.
לדעתי צריך לפנות מיד למשרד התקשורת - ישנה פה הונאה אמיתית.
אבל תגיד לי
מה הטכנאים של בזק אומרים לך הרי הם באו אליך וניסו לסדר לך את הבעיה לא?
אז תתקשר למוקד הטכני ותבקש שיבוא טכנאי בכיר .או תשלח פנייה להנהלת בזק
אם התקלה באמת מבזק
ואם כל זה לא עוזר לך אז אין לך ברירה תעבור להוט מה אני אגיד לך אין לך מזל איתם
או שממש תתעקש שיפתרו לך את התקלה ויפצו אותך על הנזק שנגרם לך
ותפנה למשרד התקשורת
אז תתקשר למוקד הטכני ותבקש שיבוא טכנאי בכיר .או תשלח פנייה להנהלת בזק
אם התקלה באמת מבזק
ואם כל זה לא עוזר לך אז אין לך ברירה תעבור להוט מה אני אגיד לך אין לך מזל איתם
או שממש תתעקש שיפתרו לך את התקלה ויפצו אותך על הנזק שנגרם לך
ותפנה למשרד התקשורת
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

אני מתחבר רק בקווי,לא באלחוטי ואכן.
ופעם מאשימים את המחשב,פעם את הספק,פעם תן לנו כמה ימים נוריד אותך ל50 מגה וגם אז זה לא עוזר,כל מהירות פשוט מוזרה יותר מהקודמת.
מבקש שיבוא,אך מה הוא יכול לעזור? הבטיחו שיגיעו נציגים מצוות תקשוב,צוות הנדסה וכלום,אין לי מושג אם באו או לא,הרי אני לא רואה שינוי והם מצידם טוענים שהיו פה אבל למה אין פה תיאום אלא רק כשטכנאי רגיל מגיע מתקשרים? למה אין אחריות מצידם ואני צריך כל יום להתקשר ולהודיע על התקלה ,איפה השירות ללקוח ולמה אני צריך לרדוף אחריהם(וגם אני מקבל הודעות לפלאפון שהטיפול בתקלה הסתיים ואין באמת תיאום,זה כ"כ מעצבן שכותבים ובמחשבים שלהם מציינים עפ"י כן ובפועל עדיין התקלה קיימת,כך המצב כבר כמעט שבועיים!!)
ופעם מאשימים את המחשב,פעם את הספק,פעם תן לנו כמה ימים נוריד אותך ל50 מגה וגם אז זה לא עוזר,כל מהירות פשוט מוזרה יותר מהקודמת.
מבקש שיבוא,אך מה הוא יכול לעזור? הבטיחו שיגיעו נציגים מצוות תקשוב,צוות הנדסה וכלום,אין לי מושג אם באו או לא,הרי אני לא רואה שינוי והם מצידם טוענים שהיו פה אבל למה אין פה תיאום אלא רק כשטכנאי רגיל מגיע מתקשרים? למה אין אחריות מצידם ואני צריך כל יום להתקשר ולהודיע על התקלה ,איפה השירות ללקוח ולמה אני צריך לרדוף אחריהם(וגם אני מקבל הודעות לפלאפון שהטיפול בתקלה הסתיים ואין באמת תיאום,זה כ"כ מעצבן שכותבים ובמחשבים שלהם מציינים עפ"י כן ובפועל עדיין התקלה קיימת,כך המצב כבר כמעט שבועיים!!)
ברוך הבא לבזק
אין לך מה לרדוף אחרי בזק אם אתה מקבל יציב 50 מגה ו 100 מגה לא
אז בזק פשוט תגיד לך במילים יפות '' זה מה יש רוצה קח לא רוצה לך תחפש ''
אם אתה ממש לחוץ על 100 מגה ואתה חייב את כל ה 100 מגה היתי מציע
לשקול לפזול לכיוון הוט כי הוט בימינו מסוגלת לתת 100 מגה יציב כמעט בכל חור
רק אם אתה בכל זאת עובר להוט תבדוק אם השכנים למי יש 10 מגה ומה המצב
תשתית באיזור ככה תקבל תמונת מצב של הוט באיזור כי גם בהוט לא הכל וורוד שמה
יש להם איזורים שהתשתית ממש פצצה יציבה ויש איזורים שהתשתית על הפנים
ואם נפלת על תשתית על הפנים יתהפך העולם הוט לא יבואו לסדר אלה אם כן
כל השכונה תתלונן להוט על אותה תקלה
אין לך מה לרדוף אחרי בזק אם אתה מקבל יציב 50 מגה ו 100 מגה לא
אז בזק פשוט תגיד לך במילים יפות '' זה מה יש רוצה קח לא רוצה לך תחפש ''
אם אתה ממש לחוץ על 100 מגה ואתה חייב את כל ה 100 מגה היתי מציע
לשקול לפזול לכיוון הוט כי הוט בימינו מסוגלת לתת 100 מגה יציב כמעט בכל חור
רק אם אתה בכל זאת עובר להוט תבדוק אם השכנים למי יש 10 מגה ומה המצב
תשתית באיזור ככה תקבל תמונת מצב של הוט באיזור כי גם בהוט לא הכל וורוד שמה
יש להם איזורים שהתשתית ממש פצצה יציבה ויש איזורים שהתשתית על הפנים
ואם נפלת על תשתית על הפנים יתהפך העולם הוט לא יבואו לסדר אלה אם כן
כל השכונה תתלונן להוט על אותה תקלה
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אריאל,
אני עם אותו ראוטר כמו שלך והאמת אחרי הטרטור הארוך והמתיש שעברת נראה לי פש/וט להפסיק לפנות לבזק - כי כול פעם זה יותר גרוע.
שדרגתי ל 100 מקבל בין 50 ל 60 בקווי ובקושי 30 באלחוטי.
קיימתי משלשום כבר 4 שיחות תמיכת והם כול פעם שינוי את ההגדרות בראוטר וכול פעם קלקלו משהוא ועשו יותר גרוע - נשבר לי מהם. !!!
סדרו לי טכנאי ליום ראש/ון - והאמת בא לי לבטל אותו.
מה שיש יש וזהוא - חבל על העצבים והזמן.
להוט בכול מקרה גם בחינם אני לא חוזר - הצרות שהיו לי שם פי 1000 יותר גרועות.
זאת נבלה וזאת טרפה - צריך לחכות למפעיל השלישי בתשתית רצינית .
אני עם אותו ראוטר כמו שלך והאמת אחרי הטרטור הארוך והמתיש שעברת נראה לי פש/וט להפסיק לפנות לבזק - כי כול פעם זה יותר גרוע.
שדרגתי ל 100 מקבל בין 50 ל 60 בקווי ובקושי 30 באלחוטי.
קיימתי משלשום כבר 4 שיחות תמיכת והם כול פעם שינוי את ההגדרות בראוטר וכול פעם קלקלו משהוא ועשו יותר גרוע - נשבר לי מהם. !!!
סדרו לי טכנאי ליום ראש/ון - והאמת בא לי לבטל אותו.
מה שיש יש וזהוא - חבל על העצבים והזמן.
להוט בכול מקרה גם בחינם אני לא חוזר - הצרות שהיו לי שם פי 1000 יותר גרועות.
זאת נבלה וזאת טרפה - צריך לחכות למפעיל השלישי בתשתית רצינית .
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

ואני מקבל מהירות בקווי,מהירות כמו שאתה מקבל באלחוטי.ביזיון!
אצלי היו 4 טכנאים כבר וקבעו עוד טכנאי 5.
דווקא הבנתי שבהוט כולם יכולים לקבל 100 מגה ולא בין 60 למגה כי יש חיבור עד הבית.
אולי כדאי לתת להם צ'אנס,אולי הם השתפרו(לא בשירות הלקוחות,פשוט בפועל אני אגלוש ולא יהיו נתונים ואולי לא אצטרך לפנות אליהם)?
ונכון,מחכים לחברת החשמל(יותר מדי..)
אצלי היו 4 טכנאים כבר וקבעו עוד טכנאי 5.
דווקא הבנתי שבהוט כולם יכולים לקבל 100 מגה ולא בין 60 למגה כי יש חיבור עד הבית.
אולי כדאי לתת להם צ'אנס,אולי הם השתפרו(לא בשירות הלקוחות,פשוט בפועל אני אגלוש ולא יהיו נתונים ואולי לא אצטרך לפנות אליהם)?
ונכון,מחכים לחברת החשמל(יותר מדי..)
-
ArielAberjil
- חבר ותיק

איך אני בודק שהכרטיס רשת במחדב שלי תומך במהירויות גבוהות(וב100 מגה)? יש תוכנה או אתר שאפשר לבצע בדיקה שכזאת אונליין?