רמקולים שקועים או לא..
שלום לכולם,
אנחנו עומדים לבנות לנו בית חדש והאדריכלית שלנו מאד לוחצת לכיוון של רמקולים שקועים, מאחר ואני מניח שאסטטית זה נראה טוב יותר.
השימוש העיקרי של המערכת שלי בבית היא להאזנה למוסיקה ולמרות שלאחר חיפוש קל ברשת מצאתי שהרבה יצרנים טובים של רמקולים יש דגמים שקועים לקיר. אני אישית קצת מיושן כנראה ואני אוהב רמקולים איכותיים בארגז מעץ. השאלה היא - האם ניתן להגיע לאיכות שמע טובה מרמקולים שכאלה? אולי כדאי להשאר עם הרמקולים העיקריים שיש לי היום ולהתקין רמקולים בקיר עבור האחוריים וה-CENTER?
תודה מראש,
איתי
אנחנו עומדים לבנות לנו בית חדש והאדריכלית שלנו מאד לוחצת לכיוון של רמקולים שקועים, מאחר ואני מניח שאסטטית זה נראה טוב יותר.
השימוש העיקרי של המערכת שלי בבית היא להאזנה למוסיקה ולמרות שלאחר חיפוש קל ברשת מצאתי שהרבה יצרנים טובים של רמקולים יש דגמים שקועים לקיר. אני אישית קצת מיושן כנראה ואני אוהב רמקולים איכותיים בארגז מעץ. השאלה היא - האם ניתן להגיע לאיכות שמע טובה מרמקולים שכאלה? אולי כדאי להשאר עם הרמקולים העיקריים שיש לי היום ולהתקין רמקולים בקיר עבור האחוריים וה-CENTER?
תודה מראש,
איתי
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אין ספק שרמקול רגיל נשמע יותר טוב,
רמקול שקוע הוא פשרה עיצובית.
יחד עם זאת קיימים רמקולים שקועים שנשמעים טוב מאוד.
אני מציע ללכת לחנות מתמחה ולבקש לשמוע גם רגיל וגם שקוע, ככה תוכל לבדוק אם באמת אתה מבחין בשינו ואם שווה בשביל זה להתפשר על עיצוב הבית.
רמקול שקוע הוא פשרה עיצובית.
יחד עם זאת קיימים רמקולים שקועים שנשמעים טוב מאוד.
אני מציע ללכת לחנות מתמחה ולבקש לשמוע גם רגיל וגם שקוע, ככה תוכל לבדוק אם באמת אתה מבחין בשינו ואם שווה בשביל זה להתפשר על עיצוב הבית.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
רמקולים שקועים טובים יתנו תמורה טובה יותר. לדוגמא זוג שקועים ב 4000 ש"ח נשמעים טוב יותר מזוג מדפי באותו המחיר. צריך לדעת לתכנן נכון את המיקום ואת אופן ה"שתילה" בקיר וכמובן לתכנן את כל המערכת מהיסוד ומעלה. כמו כן אם זה בית בבניה אז שווה לחשוב על שקועים לתקרה, ניתן להגיע לפיזור קול טוב מאוד ובמה רחבה וכמובן שכיוון שהם בתקרה ואנו לא מתהלכים עם הראש למעלה אז הם למעשה לא נראים .
יש נטייה אצל האודיופילים לפסול שקועים אבל הם פוסלים גם כבלים לרמקולים שעולים רק 100 ש"ח למטר
יש נטייה אצל האודיופילים לפסול שקועים אבל הם פוסלים גם כבלים לרמקולים שעולים רק 100 ש"ח למטר