בעיות ב פיליפס 7606 42" ב MKV ובכלל
שלום
ממש ממש אשמח לקבל עזרה כי אני די מיואש
קניתי פיליפס 7606 42". אמורה להיות "state of the art"..
אמממה..
ידעתי שיש בעיות בדיסק און קי בנוגע לתרגום,
אבל זה לא משדר MKV בכלל!! אפילו לא ב DNLA וגם בקבצי MPEG זה עדיין ב DNLA ואין תרגום.
המחשב PC שלי רחוק מאוד מהטלווויזה וחשבתי על סטרימר, אבל ראיתי שגם כאן יש בעיות בתרגום MKV
בקיצור...
פליז... מה האופציות שלי, כי לא בא לי להשקיע עוד 1000 ש"ח על איזה סטרימר \ מחשב קטן.
אשמח ממביני עניין להסביר לי מה האופציות
מיואש.......................
שי
ממש ממש אשמח לקבל עזרה כי אני די מיואש
קניתי פיליפס 7606 42". אמורה להיות "state of the art"..
אמממה..
ידעתי שיש בעיות בדיסק און קי בנוגע לתרגום,
אבל זה לא משדר MKV בכלל!! אפילו לא ב DNLA וגם בקבצי MPEG זה עדיין ב DNLA ואין תרגום.
המחשב PC שלי רחוק מאוד מהטלווויזה וחשבתי על סטרימר, אבל ראיתי שגם כאן יש בעיות בתרגום MKV
בקיצור...
פליז... מה האופציות שלי, כי לא בא לי להשקיע עוד 1000 ש"ח על איזה סטרימר \ מחשב קטן.
אשמח ממביני עניין להסביר לי מה האופציות
מיואש.......................
שי
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
שי רכשתה מסך מצויין אבל בכל מה שקשור בהרמצת קבצים לבד זה לא המסך הנכון.
התמונה במסך מצויינת אז תשקיע עוד כמה מאות שקלים ותרכוש סטרימר שיאפשר לך לראות כל קובץ קיים.
מסכי פיליפס מצטיינים בעיניי בתמונה נטו (לדעתי התמונה ללא ספק הטובה ביותר) אבל סטרימינג ,גלישה וכו ...זה לא הצד החזק ביותר.
אין כיום מסך שמריץ הכל ברמה של סטרימר ממוצע פשוט ולכן אני לא ממליץ להילחם במסך ....פשוט תרכוש איזה סטרימר קטן וזהו.
התמונה במסך מצויינת אז תשקיע עוד כמה מאות שקלים ותרכוש סטרימר שיאפשר לך לראות כל קובץ קיים.
מסכי פיליפס מצטיינים בעיניי בתמונה נטו (לדעתי התמונה ללא ספק הטובה ביותר) אבל סטרימינג ,גלישה וכו ...זה לא הצד החזק ביותר.
אין כיום מסך שמריץ הכל ברמה של סטרימר ממוצע פשוט ולכן אני לא ממליץ להילחם במסך ....פשוט תרכוש איזה סטרימר קטן וזהו.
שי קודם כל תתחדש!
אל תטעה קנית מסך מעולה למרות שאני משוחד כי יש לי את אותו דגם בדיוק רק 47 אינץ' -אחת הקניות המוצלחות שעשיתי.
רוב מסכי "הסמארט" נכים ברמה מסוימת בכל מה שקשור לסטרימר הפנימי. לרוב זה פשוט לא "זה"
לא צריך להשקיע 1000 שקל.
פתח יד 2 חפש מישהו שמוכר את האקסטרימר סיידווינדר הראשון. תתקשר ותציע 250 שקל. סע לקחת ובזאת תמו בעיותיך.
אל תטעה קנית מסך מעולה למרות שאני משוחד כי יש לי את אותו דגם בדיוק רק 47 אינץ' -אחת הקניות המוצלחות שעשיתי.
רוב מסכי "הסמארט" נכים ברמה מסוימת בכל מה שקשור לסטרימר הפנימי. לרוב זה פשוט לא "זה"
לא צריך להשקיע 1000 שקל.
פתח יד 2 חפש מישהו שמוכר את האקסטרימר סיידווינדר הראשון. תתקשר ותציע 250 שקל. סע לקחת ובזאת תמו בעיותיך.
תודה על התגובה
אתה צודק וידעתי שזה חיסרון של פיליפס אבל התאהבתי במסך ובאיכות תמונה באמת.claudia5 כתב:שי רכשתה מסך מצויין אבל בכל מה שקשור בהרמצת קבצים לבד זה לא המסך הנכון.
אין כיום מסך שמריץ הכל ברמה של סטרימר ממוצע פשוט ולכן אני לא ממליץ להילחם במסך ....פשוט תרכוש איזה סטרימר קטן וזהו....
לא חשבתי שזה יהיה ככ קשה אחכ לצפיה.
בדיעבד אולי הייתי בוחר היום סמסונג לצרכים שלי.
בכל מקרה, אני מקווה שייפתר בקרוב עפ מה שהבחור השני רשם
רון-אז אני מבין שלך זה עובד עם הסטרימר הזה?
ראשית, תודה על התגובה המהירה וה"חיזוקים"....ron5054 כתב:שי קודם כל תתחדש!
לא צריך להשקיע 1000 שקל.
פתח יד 2 חפש מישהו שמוכר את האקסטרימר סיידווינדר הראשון. תתקשר ותציע 250 שקל. סע לקחת ובזאת תמו בעיותיך....
אני מבין ממך שלך יש אותו ואתה רואה איתו הכל כולל MKV ואין בעיה עם תרגום?
כי אם כן, עוד שעה אני כבר עם אחד כזה...
ואגב, אם כבר יש לך את אותה "אישה"..
יוצא לי לראות לא מעט סדרות וסרטים בטלוויזיה שהצילום כאילו מרגיש לי מוזר-
כאילו משהו לא טבעי, דוקומנטרי כזה.
אמרו לי להעביר לAUTO ZOOM וזה אכן מעט פתר את זה אבל קצת פוגם בחווית הצפיה
אם יש לך תובנות בזה, אשמח.
תודה רבה!
לא בדיוק. קניתי אחד כזה לאבא שלי וגם לחבר יש. וכן האקסטרימר הראשון מנגן MKV עם תרגום בלי בעיה.
לי אישית יש HTPC.
לגבי מה שתארת זה לא קשור לזום.
תחפש תחת ההגדרות :
pixel precise HD
ותחתיו HD Natural Motion
שים אותו על OFF
זה יכבה את מנגנון החלקת התמונה שמעצבן אותך אותי ורבים נוספים.
אל תשים על AUTO ZOOM. שים על UNSCALED. זאת ההגדרה הנכונה
לי אישית יש HTPC.
לגבי מה שתארת זה לא קשור לזום.
תחפש תחת ההגדרות :
pixel precise HD
ותחתיו HD Natural Motion
שים אותו על OFF
זה יכבה את מנגנון החלקת התמונה שמעצבן אותך אותי ורבים נוספים.
אל תשים על AUTO ZOOM. שים על UNSCALED. זאת ההגדרה הנכונה
ואגב בלינק הזה יש ערכי כיול שאני אישית אהבתי. (יש לציין שהם מתאימים לצפייה בחדר יחסית חשוך או מעומעם.
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1316001274
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1316001274
רון-ron5054 כתב:ואגב בלינק הזה יש ערכי כיול שאני אישית אהבתי. (יש לציין שהם מתאימים לצפייה בחדר יחסית חשוך או מעומעם.
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1316001274...
המון תודה על הכל!!!
באמת.