אני יכול להשתמש בהם בבית במחשב כדי לראות תלת מימד עם המשקפיים האלו?
תודה מראש

כמובן , אבל אני מניח שאני צריך סוג ספציפי של סרטי תלת מימד?or4558 כתב:להוריד סרטי 3D תלת מימד......
יש איזו תוכנה שאני יכול להוריד והיא תמיר את את התצוגה לסוג הזה של התלת מימד?oferlaor כתב:אלה משקפיים פסיביות. הן יכולות לשמש אותך עם מסכי תלת מימד פסיביים (כמו lg, וחלק ממסכי טושיבה, פנסוניק ופיליפס)....
cateye כתב:כמובן , אבל אני מניח שאני צריך סוג ספציפי של סרטי תלת מימד?or4558 כתב:להוריד סרטי 3D תלת מימד......
יש איזו תוכנה שאני יכול להוריד והיא תמיר את את התצוגה לסוג הזה של התלת מימד?oferlaor כתב:אלה משקפיים פסיביות. הן יכולות לשמש אותך עם מסכי תלת מימד פסיביים (כמו lg, וחלק ממסכי טושיבה, פנסוניק ופיליפס).......
אתה בטוח? כי אני זוכר שהייתה תוכנה שעושה את זה אבל אני לא זוכר את שמהBatnun כתב:cateye כתב:כמובן , אבל אני מניח שאני צריך סוג ספציפי של סרטי תלת מימד?or4558 כתב:להוריד סרטי 3D תלת מימד......
יש איזו תוכנה שאני יכול להוריד והיא תמיר את את התצוגה לסוג הזה של התלת מימד?oferlaor כתב:אלה משקפיים פסיביות. הן יכולות לשמש אותך עם מסכי תלת מימד פסיביים (כמו lg, וחלק ממסכי טושיבה, פנסוניק ופיליפס).......
לא. צריך מסך מיוחד.
Batnun
....
מצוין! אז ללא מסך תלת מימד זה בדיוק מה שתראה - שתי תמונות אחת ליד השניהcateye כתב:אם תחשוב על זה רגע, בעצם למה לא?mp3lll כתב:אתה רציני? אין לך מסך תלת מימד ואתה רוצה לצפות בתלת מימד...
זה סך הכל שתי תמונות משודרות יחד על אותו מסך...
dor8 כתב:מצוין! אז ללא מסך תלת מימד זה בדיוק מה שתראה - שתי תמונות אחת ליד השניהcateye כתב:אם תחשוב על זה רגע, בעצם למה לא?mp3lll כתב:אתה רציני? אין לך מסך תלת מימד ואתה רוצה לצפות בתלת מימד...
זה סך הכל שתי תמונות משודרות יחד על אותו מסך...
ללא יכולת של המסך שלך להפוך את שתי התמונות ל3d. תהנה....
Zrizi כתב:העניין הוא שהמסך צריך לדעת להשפיע על הקיטוב של כל תמונה. זה לא סכום של תמונות....
shayf כתב:יש כיום 2 טכנולוגיות תלת מימד פופולריות למסכים שטוחים: אקטיבית ופסיבית (ואני לא מתכוון לזוועה של האדום-ירוק).
בלי להיכנס להבדלים טכניים, שתי הטכנולוגיות משולבות גם במסך וגם במשקפיים.
אם קיבלת את המשקפיים בסוף ההקרנה, כנראה שאלו משקפיים פאסיביות (הסוג הזול יותר), ולכן יתאימו למסכים שמשתמשים בשיטה הפסיבית (לדוגמה LG).
בכל מקרה, ללא מסך מתאים שום תוכנה לא תעזור....
כן, למעשה אתה משלם על זה בכרטיס (4 שקלים) ומשאיר את המשקפיים אצלךuris כתב:ככה מחלקים משקפיים בקולנוע ?...

cateye כתב:הייתי בסרט של איירון מן 3 ב4DX וקיבלתי את המשקפיים בסוף הסרט
תודה מראש...
שלילי, המשקפיים נראות זולות מאוד ויש גם מחיר של כרטיס ללא עלות של משקפיים כך שהם יוצאים מנקודת הנחה שתחזור איתם.bariko כתב:cateye כתב:הייתי בסרט של איירון מן 3 ב4DX וקיבלתי את המשקפיים בסוף הסרט
תודה מראש...
שלום,
האם לא התבקשתם להחזיר את המשקפיים בסיום הסרט?...

עלית עליוuris כתב:ככה מחלקים משקפיים בקולנוע ?...

cateye כתב:שלילי, המשקפיים נראות זולות מאוד ויש גם מחיר של כרטיס ללא עלות של משקפיים כך שהם יוצאים מנקודת הנחה שתחזור איתם.bariko כתב:cateye כתב:הייתי בסרט של איירון מן 3 ב4DX וקיבלתי את המשקפיים בסוף הסרט
תודה מראש...
שלום,
תאמין לי ידידי שאני לא הייתי לוקח אותם אם לא היה מותר...

כנראה הרבה זמן לא היית בקולנוע.bariko כתב:cateye כתב:הייתי בסרט של איירון מן 3 ב4DX וקיבלתי את המשקפיים בסוף הסרט
תודה מראש...
שלום,

צודק.avioren כתב:כנראה הרבה זמן לא היית בקולנוע.bariko כתב:cateye כתב:הייתי בסרט של איירון מן 3 ב4DX וקיבלתי את המשקפיים בסוף הסרט
תודה מראש...
שלום,
משקפי התלת מימד נשארים אצל הצופה בסיום הסרט.
ובהזמנת הסרט הבא ניתן להגיע איתם ולחסוך מספר שקלים ,עליהם אתה משלם אם אין בידך משקפיים....