מישהו רואה מד מן?
-
michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שוקלת אם שווה להתחיל צפייה 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
סדרה טובה מאד בעיני. אבל יש לקחת בחשבון שמדובר בסדרה איטית, עם בניית דמויות לאורך עונות שלמות, וזה דורש סבלנות. מזכיר את הסופרנוס במובן הזה.
בסדרה יש קטעים קשים לצפייה. לא אלימות, אלא סיטואציות לא נעימות שעוברות על הדמויות. קצת כבד.
2 סיבות שאני נהנה מהסדרה:
1. הפקה ברמה גבוהה - משחק, תסריט, צילום, הלבשה, סט וכו'.
2. חלון ריאליסטי לתקופה מעניינת במקום מעניין. חברות הפרסום של סוף שנות ה60 עיצבו במידה מסויימת את העולם.
בסדרה יש קטעים קשים לצפייה. לא אלימות, אלא סיטואציות לא נעימות שעוברות על הדמויות. קצת כבד.
2 סיבות שאני נהנה מהסדרה:
1. הפקה ברמה גבוהה - משחק, תסריט, צילום, הלבשה, סט וכו'.
2. חלון ריאליסטי לתקופה מעניינת במקום מעניין. חברות הפרסום של סוף שנות ה60 עיצבו במידה מסויימת את העולם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
סדרה מעולה. להתחיל לראות בלי לחשוב פעמיים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
מה שמצחיק שכל הנשים שאני ממליץ להן על הסדרה, אומרות לי שהן ראו כמה פרקים וזה שיעמם אותן כי העלילה מתקדמת לאט. שזה מוזר, כי מה שמיוחד בסדרה זה כל דיאלוג וכל תנועה של דמות, הכל ערוך למופת.
סדרה מצויינת על החיים
סדרה מצויינת על החיים
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
לטעמי זו הסדרה הטובה ביותר מהמשודרות בימים אלה (למעט מישחקי הכס ששייכת לסגנון אחר).michalosman כתב:שוקלת אם שווה להתחיל צפייה...
מה שיפה במד מן זה שבכל עונה הצפיה הופכת למהנה יותר כי העלילה והדמויות מתפתחים בצורה מגוונת לכיוונים שונים.
בזה היא נבדלת לטובה מסדרות אחרות שמתחילות לחזור על עצמן אחרי עונה שניה.
בקישור הזה יש סקירה נחמדה לצופים מתקדמים כל השפעת הסידרה:
http://www.haaretz.co.il/gallery/televi ... -1.1993841
בקיצור מומלץ מאוד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- קיבל תודות: 0
גם אני מסכים עם כל הנ"ל ,
זה סדרה ממש טובה אבל היא נבנית לאט - כל פרק איזה 50 ד' (אם אני לא טועה) וצריך איזה 6-7 פרקים עד שבאמת מכירים את הדמויות , אבל ברגע שמתמכרים מגלים שזו סדרה עמוקה עם משחק מעולה.
כמו ש Zrizi אמר , היא באמת מזכירה את הסופרנוס אבל לדעתי בקטע אחר , אתה נשאר עם קונפליקט עם הדמות הראשית לפעמים אתה שונא אותה לפעמים אתה אוהב אותה...
זה סדרה ממש טובה אבל היא נבנית לאט - כל פרק איזה 50 ד' (אם אני לא טועה) וצריך איזה 6-7 פרקים עד שבאמת מכירים את הדמויות , אבל ברגע שמתמכרים מגלים שזו סדרה עמוקה עם משחק מעולה.
כמו ש Zrizi אמר , היא באמת מזכירה את הסופרנוס אבל לדעתי בקטע אחר , אתה נשאר עם קונפליקט עם הדמות הראשית לפעמים אתה שונא אותה לפעמים אתה אוהב אותה...
-
michalosman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- קיבל תודות: 1 פעם
התחלתי לראות - אני כבר באמצע העונה הראשונה ואני מאוד נהנית!
זה באמת מאוד איטי, דברים קורים מתחת לפני השטח בעיקר אבל זה חלק מהקסם...
אני חושבת שדווקא בתור אישה קשה לי לראות את כל ההטרדות המיניות האלה :/ ולחשוב שזה היה כל כך רגיל ומקובל אז.
מגיע לכל הגברים שם סטירה בפנים.
זה באמת מאוד איטי, דברים קורים מתחת לפני השטח בעיקר אבל זה חלק מהקסם...
אני חושבת שדווקא בתור אישה קשה לי לראות את כל ההטרדות המיניות האלה :/ ולחשוב שזה היה כל כך רגיל ומקובל אז.
מגיע לכל הגברים שם סטירה בפנים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זה מאוד מודגש שם, אולי טיפה בהגזמה, כדי להעצים את ההבדל בין התקופה של אז לתקופה של היום.
דבר נוסף שהם מדגישים שם - העישון הבלתי פוסק של כמעט כל הדמויות בסדרה, כולל במשרדים בעבודה.
דבר נוסף שהם מדגישים שם - העישון הבלתי פוסק של כמעט כל הדמויות בסדרה, כולל במשרדים בעבודה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"