[עזרה] רעש סטטי בחיבור מערכת קולנוע לממיר של הוט

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Dark-Droid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם!
אני חדש בפורום,
אני מקווה שפתחתי את השרשור בפורום הנכון.

יש לי בעיה מציקה עם המערכת קולנוע שלי,
יש לי טלויזיה של LG סקרלט LH70 (שאני מאמין שבעניין הזה זה לא משנה)
מערכת קולנוע של LG דגם DH4220S קישור
וממיר טומסון HOT HD
אני מחבר בין המערכת לממיר דרך חיבור AUX עם כבל RCA (בננות אדום ולבן) ועובד והכל, אבל יש רעש סטטי מעצבן כזה (בזזזז) כשאני מגביר את הווליום ככה הרעש נעשה חזק יותר.
יש סיבה לזה? משהו דפוק במערכת/ממיר?
אולי הכבלים שאני מחבר לא איכותיים? (סתם כבלים רגילים שהגיעו לי עם DVD של פיוניר)
יש המלצה לכבלים אחרים?
האם יש דרך אחרת להעביר אודיו בין הממיר למערכת?
מצטער על החפירה... :lol:

אשמח לעזרה מכם ותודה מראש!

איזה מצחיק יש פה סמילים של המסנג'ר הישן (f) (b) (6) (Y)

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תוציא את הכבל הזנה מהממיר... האם עדיין יש רעש?
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

Dark-Droid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

כבל הזנה? מה הכוונה?
אתה מתכוון לבננות? כשהם לא מחוברים אין רעש סטטי
בדקתי עם בננות אחרות וזה אותו דבר

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
יצירת קשר:

שליחה #4 

כבל שמחבר את הממיר לשקע בקיר...
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק

Dark-Droid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אה הכבל הלבן :mrgreen:
כן כשאני מנתק אותו מהממיר הרעש נעלם
כשהוא מחובר לממיר גם אם אני מכבה את הממיר יש את הרעש, אבל ברגע שאני מנתק אותו מהממיר הוא נעלם...
אז מה בעצם הבעיה?
צריך להחליף את הכבל הזה?

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
יצירת קשר:

שליחה #6 

אין מה להחליף את הכבל. אתה צריך לדרוש מחברת כבלים להרכיב לך איזולטור ו\או לחבר את המפצלים שלהם לארקה על חשבונם !!!
כפי שרשום בהנחיות של היצרן.

חברת הוט בקביעות עוברת על החוקים ועקב כך המערכות ניזוקות עקב טיפול לקוי של הטכנאים שלא עברו הכשרה ראויה...

זו גם הסיבה שאתה חוטף מכת חשמל כאשר אתה נוגע... המפצלים והממיר אינם מוארקים ומקבלים הזנה במתח גבוהה מדיסטרביוטור הראשי...

גם בארון תקשורת הקומתי וגם בדירה חובה לחבר לכבל ארקה !!!
G-Media
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק

Dark-Droid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אז בעצם להתקשר למוקד הטכני של הוט ולהגיד להם שיש לי בעיה בצורה שבא הם התקינו לי את המערכת שלהם?
אין בעיה... מחייג :)

טוב אני כרגע עם טכנאי של הוט על הקו, הסברתי לו את הדברים והוא ישר הבין את התקלה.
הוא טוען שאת האיזולטור הם יכולים להתקין לי ללא עלות, אבל אני צריך לשלם 125 ש"ח על הגעת הטכנאי (בעצם לשלם על העבודה שלו)
וכשאני אמרתי לו שזה משהו שהיה אמור להיות מותקן לי מראש, ושהם חוסכים בחלקים על צרכנים הוא טען כשביום שהתקינו לי הוט בבית, לא היה שום בעיה בחווית הצפייה שלי.
ואני בעצם בזה שהוספתי מערכת קולנוע ביתית, הוספתי משהו שלא היה בזמן ההתקנה ולא היה צורך בהתקנת איזולטור אז, כי לא היה צורך והמערכת עבדה כמו שצריך ללא איזולטור.
וכשאמרתי שזה משהו שהם היו צריכים להתקין בלי קשר (לפי מה שאתה אמרת, לפי הנחיות היצרן) ושהם מחוייבים לזה, הוא טען שהמדינות שלהם שונה מזה והם היו מתקינים איזולטור אם היה צורך בכך. (מרגיש לי כמו התשובות שנותנים בכלובטק :?)

השיחה לא הגיעה לשום דבר כי אני לא מוכן לשלם 125 שקל על משהו שכבר היה אמור להיות לי, בטח לא שאני כבר משלם 400 שקל כל חודש!
ביקשתי לדבר עם מנהל, והבטיחו לי שעד מחר ב-4 הוא ייתקשר.

יש עוד משהו שאני צריך לדעת?
והאם הם באמת מחויבים להתקין לי את מה שציינת ושאני לא צריך לצאת פראייר ולהתעקש על זה?
ושוב תודה רבה על העזרה!

michal20600
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 463
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #8 

Dark-Droid כתב:אז בעצם להתקשר למוקד הטכני של הוט ולהגיד להם שיש לי בעיה בצורה שבא הם התקינו לי את המערכת שלהם?
אין בעיה... מחייג :)

טוב אני כרגע עם טכנאי של הוט על הקו, הסברתי לו את הדברים והוא ישר הבין את התקלה.
הוא טוען שאת האיזולטור הם יכולים להתקין לי ללא עלות, אבל אני צריך לשלם 125 ש"ח על הגעת הטכנאי (בעצם לשלם על העבודה שלו)
וכשאני אמרתי לו שזה משהו שהיה אמור להיות מותקן לי מראש, ושהם חוסכים בחלקים על צרכנים הוא טען כשביום שהתקינו לי הוט בבית, לא היה שום בעיה בחווית הצפייה שלי.
ואני בעצם בזה שהוספתי מערכת קולנוע ביתית, הוספתי משהו שלא היה בזמן ההתקנה ולא היה צורך בהתקנת איזולטור אז, כי לא היה צורך והמערכת עבדה כמו שצריך ללא איזולטור.
וכשאמרתי שזה משהו שהם היו צריכים להתקין בלי קשר (לפי מה שאתה אמרת, לפי הנחיות היצרן) ושהם מחוייבים לזה, הוא טען שהמדינות שלהם שונה מזה והם היו מתקינים איזולטור אם היה צורך בכך. (מרגיש לי כמו התשובות שנותנים בכלובטק :?)

השיחה לא הגיעה לשום דבר כי אני לא מוכן לשלם 125 שקל על משהו שכבר היה אמור להיות לי, בטח לא שאני כבר משלם 400 שקל כל חודש!
ביקשתי לדבר עם מנהל, והבטיחו לי שעד מחר ב-4 הוא ייתקשר.

יש עוד משהו שאני צריך לדעת?
והאם הם באמת מחויבים להתקין לי את מה שציינת ושאני לא צריך לצאת פראייר ולהתעקש על זה?
ושוב תודה רבה על העזרה!
...

שלום לך... גם לי יש את אותה בעיה - ואמרו לי בהוט שישלחו טכנאי - ואם הוא יקבע שהממיר "לא תקול" אני אצטרך לשלם על האיזולטור. מה לענות לו? האם אתה שילמת בסוף? היכן ניתן למצוא הוראות יצרן שמחייבות איזולטור- שאוכל להראות לטכנאי של הוט?

Dark-Droid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אני יודע שזה ממש ישן ועוד הספקתי להיות בחו"ל פעמיים מאז, אבל חשוב לי שידעו את התוצאה ואז אפשר לנעול...

אחרי שיחה עם מנהל של הוט, סיכמנו שיגיע טכנאי ויראה קודם מה הבעיה ואז נדבר משם.
הטכנאי הגיע, שם איזולטור, הבעיה נפתרה, הוא הלך ובזה נגמר הסיפור.
אחרי זה התקשרו מהשירות לקוחות להגיד שיחייבו אותי על השירות, אבל אחרי קצת איומיים הם ירדו מזה ולא דרשו כסף.

שורה תחתונה, יבגני (JEXY) אתה צדקת, תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”