מה הבעייה לצרוב מחדש OpenELEC על כרטיס SD? מדובר בפעולה של כמה דקות.
אין ברירה, מדובר בגירסאות אלפא ובטא לא יציבות, וקריסה או שיבוש ה-DB/הגדרות הם דברים שעלולים לקרות.
liranics כתב:אין כל בעייה לצרוב מחדש OPENELEC עשיתי זאת עשרות פעמים העניין היה לשמר את ה DB ואת כל ה ADDONS
הלקח שלי הוא ליצור העתק של ה SD אחת לשבוע.
תודה בכל אופן
...
ליצור העתק של התוספים ממש מיותר.
אם אתה דואג לייצא את נתוני ספריית המדיה ל-nfo או יותר טוב מראש מנהל את הספריה ע"י כלי כמו ember שיוצר קבצי nfo, בנוסף לכך מבטל ב-XBMC את הורדת מידע מהאינרטנט בזמן יבוא נתונים, אז הסריקה הבאה מאפס תיהיה מאוד זריזה וגם לא תיהיה לך בעיה של איבוד נתונים.
אני משתמש בפיירוול של וינדוס 7 והגדרתי שם הכל. כנ"ל גם לגבי הפיירוול בראוטר.
SSH פועל ב RPI. יש איזו הגדרה ספציפית שצריך לשנות בו?
על איזו יציאה מדובר?
אני משתמש במתאם רשת דרך החשמל? יכול להיות שזה מה שיוצר בעיה?
liranics כתב:אין כל בעייה לצרוב מחדש OPENELEC עשיתי זאת עשרות פעמים העניין היה לשמר את ה DB ואת כל ה ADDONS
הלקח שלי הוא ליצור העתק של ה SD אחת לשבוע.
תודה בכל אופן
...
ליצור העתק של התוספים ממש מיותר.
אם אתה דואג לייצא את נתוני ספריית המדיה ל-nfo או יותר טוב מראש מנהל את הספריה ע"י כלי כמו ember שיוצר קבצי nfo, בנוסף לכך מבטל ב-XBMC את הורדת מידע מהאינרטנט בזמן יבוא נתונים, אז הסריקה הבאה מאפס תיהיה מאוד זריזה וגם לא תיהיה לך בעיה של איבוד נתונים.
...
ראשית תודה , והנה בתשובה שלך לפחות גיליתי כלי שיעשה לי חיים קלים יותר בקשר לספריית המדיה וזה כבר מבורך ושנית אני לא חושב שיצירת העתק ל SD זה דבר מיותר , יכולת השחזור המהירה לכרטיס הזכרון היא עניין של שניות אז מה אכפת לי ליצא את כל הכרטיס עם כל ה ADDONS , ההתקנה של התוספים היא דבר מיגע במיוחד ב RPI שהניווט בו לא מהיר . אז יתפוס במקרה הגרוע מקום בדיסק הקשיח בנפח ה SD אבל מאושש את המצב הכי מהר שיש.