גלישה באינטרנט דרך L2TP או DYNAMIC IP ?
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
האומנם ללא חייגן אפשר להגיע "רחוק" אבל נכון לרגע זה אני מעולם לא ראיתי את ה 100 מגה בפעולה ...
לדעתי אולי יש לזה סיבה שאני מחובר ללא חיגן מה משחייב אותי לעבור דרך HOT בלבד...
אם יגידו לי שאני יראה 60 מגה תמיד בחיבור עם חייגן אני מוכן לקחת את זה כבר עכשיו כי נכון לעכשיו זה מרגיש כמו 30 :\
לדעתי אולי יש לזה סיבה שאני מחובר ללא חיגן מה משחייב אותי לעבור דרך HOT בלבד...
אם יגידו לי שאני יראה 60 מגה תמיד בחיבור עם חייגן אני מוכן לקחת את זה כבר עכשיו כי נכון לעכשיו זה מרגיש כמו 30 :\
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אני מעדיף חייגן מפני שעם חייגן את הצד השני תומך ב100 מגה אתה תגיע בלי בעייה ל60-90 מגה תלוי בציוד אצלך.
אני עם חייגן בL2TP בחלק מהמקומות הגעתי למהירות הורדה של 90 מגה. (כן זה גם תלוי בשרת שממנו אתה מוריד כיצד הוא מוגדר)
רוב המקומות המהירות הייתה על 70 מגה.
אבל ללא חייגן יש שעות ביום שהוט מתעדפת בצורה ממש גרועה מה שגורם לכך שאתה מקבל רוחב פס זוועתי להמון מקומות בעולם ורק אם תשתמש בהרבה חיבורים אתה תצליח להוציא יותר מהתשתית.
אבל עם חייגן אין צורך בזה הניתוב עובד פשוט מעולה.
אני עם חייגן בL2TP בחלק מהמקומות הגעתי למהירות הורדה של 90 מגה. (כן זה גם תלוי בשרת שממנו אתה מוריד כיצד הוא מוגדר)
רוב המקומות המהירות הייתה על 70 מגה.
אבל ללא חייגן יש שעות ביום שהוט מתעדפת בצורה ממש גרועה מה שגורם לכך שאתה מקבל רוחב פס זוועתי להמון מקומות בעולם ורק אם תשתמש בהרבה חיבורים אתה תצליח להוציא יותר מהתשתית.
אבל עם חייגן אין צורך בזה הניתוב עובד פשוט מעולה.
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אשמח לדעת עם איזה ציוד אתה עובד ...
אני כרגע מחובר לאחר שיחה קצרה וכיפית עם בזק בין לאומי דרך L2TP , אני חייב לציין שיש שיפור במהירות הצגה של האתרים , אך למהירות יש מגבלה כמו שכולנו יודעים שקשורה לחוזר של הציוד שלי, נכון לרגע זה אני מגיע ל 65-70 מגה שזה נחמד אבל זה לא 90 ...
אשמח לשמוע עם מה אתה עובד?
אני כרגע מחובר לאחר שיחה קצרה וכיפית עם בזק בין לאומי דרך L2TP , אני חייב לציין שיש שיפור במהירות הצגה של האתרים , אך למהירות יש מגבלה כמו שכולנו יודעים שקשורה לחוזר של הציוד שלי, נכון לרגע זה אני מגיע ל 65-70 מגה שזה נחמד אבל זה לא 90 ...
אשמח לשמוע עם מה אתה עובד?